Call of Duty Modern Warfare

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by Stone Gargoyle, May 30, 2019.

  1. Radical_53

    Radical_53 Ancient Guru

    Messages:
    4,068
    Likes Received:
    117
    GPU:
    EVGA RTX 3080 FTW3
    Change the server region, it helped me a lot this morning.
     
  2. insp1re2600

    insp1re2600 Ancient Guru

    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    783
    GPU:
    3090 Vision OC 24GB
    yeah tried, all saturated for me.
     
  3. Damien_Azreal

    Damien_Azreal Ancient Guru

    Messages:
    10,809
    Likes Received:
    1,642
    GPU:
    Gigabyte 1070 Ti
    I've long since uninstalled the game.
    I really like the campaign, but... as that's all I will play, I don't feel like downloading 50 - 100 gigs everytime they want to update/change/add to it.

    The Battle Royale update should be a separate exe, similar to how previous CoD titles were on Steam.
     
    Shataan and Repo Man like this.
  4. Radical_53

    Radical_53 Ancient Guru

    Messages:
    4,068
    Likes Received:
    117
    GPU:
    EVGA RTX 3080 FTW3
    Definitely. It’s still like that on consoles, wonder why they mix it like that.
    I don’t even like the fact they’re mixing game types for certain challenges. It should be optional (although I must admit they’re all well made).
     

  5. Repo Man

    Repo Man Ancient Guru

    Messages:
    2,587
    Likes Received:
    384
    GPU:
    RTX 3060Ti
    I can just about live with the large update sizes but what in the holy heck is up with these 150kb/s download speeds ??? Steam or Epic doesn't have this! Why not just do it like in WoW and let the patch download in the background as you play ? I changed my region to Asia to download faster and for a while it worked but I guess everyone caught up with that and then the download speeds plummeted.
     
    insp1re2600 likes this.
  6. DocStr4ngelove

    DocStr4ngelove Master Guru

    Messages:
    948
    Likes Received:
    705
    GPU:
    MSI RTX2080 Super G
    I'll start DLing & hit the sheets. Best thing you can do.

    Errrr at 300kb/s its gonna take 10days :p
     
    Last edited: Jun 11, 2020
    insp1re2600 likes this.
  7. DocStr4ngelove

    DocStr4ngelove Master Guru

    Messages:
    948
    Likes Received:
    705
    GPU:
    MSI RTX2080 Super G
    They fixed it, 45 GB more on my SSD over night. :)
     
  8. mbm

    mbm Member Guru

    Messages:
    189
    Likes Received:
    6
    GPU:
    3090 RTX
    the performance has gone down a lot with this new patch :(
    My GPU is no longer used max but only up to 80% and my FPS has gone down from 144 til 100....
    first MW patch that ****** the game up... Please fix this...
     
  9. Radical_53

    Radical_53 Ancient Guru

    Messages:
    4,068
    Likes Received:
    117
    GPU:
    EVGA RTX 3080 FTW3
    Did you checked the advanced .ini file? I always run a higher thread count than the 4 they offer by default.
    It also helped me tremendously to turn off the Windows game mode and Nvidia's "threaded optimization".
     
  10. mbm

    mbm Member Guru

    Messages:
    189
    Likes Received:
    6
    GPU:
    3090 RTX
    why would a patch mess up with the ini file?
    dont run game mode in Windows.
    has nothing changed your experience after the patch.
    is your gpu utilized to its max?
     

  11. Radical_53

    Radical_53 Ancient Guru

    Messages:
    4,068
    Likes Received:
    117
    GPU:
    EVGA RTX 3080 FTW3
    Yes, always full utilization. The .ini usually gets updated or reverted by patches, it’s called „adv_options.ini“.
     
  12. mbm

    mbm Member Guru

    Messages:
    189
    Likes Received:
    6
    GPU:
    3090 RTX
    this is whats in my ini
    nothing about thread count

    // generated by Infinity Ward
    version = 1
    VideoMemoryScale = 0.85
    RendererWorkerCount = 5
    ConfigCloudStorageEnabled = 1
     
  13. Radical_53

    Radical_53 Ancient Guru

    Messages:
    4,068
    Likes Received:
    117
    GPU:
    EVGA RTX 3080 FTW3
    What CPU are you running? 9 series Intel?
    I set that config to use all cores without HT, so 6 in case of my 6/12 CPU.
     
  14. mbm

    mbm Member Guru

    Messages:
    189
    Likes Received:
    6
    GPU:
    3090 RTX
    im on a 9700K so no HT...
    I reinstalled the game... fixed it.. now back to fully utilized GPU and 144 fps :)
     
  15. Repo Man

    Repo Man Ancient Guru

    Messages:
    2,587
    Likes Received:
    384
    GPU:
    RTX 3060Ti
    Lots of people ( read: no-life streamers who play all day ) having a whine about S4 content but I'm having a good time myself and I'm just playing casually like 3-4 nights per week work schedule and willpower permitting. Bit unsure of the new "Vector" SMG, good at point blank range for hip firing but hopeless at long range as SMG's should be I suppose, still prefer my P90 though. Gonna have to work on some attachments for the Vector next week and see if it becomes more consistent.
     

  16. ramthegamer

    ramthegamer Ancient Guru

    Messages:
    4,511
    Likes Received:
    359
    GPU:
    ASUS STRYX RX 580
    Best weapon for me hands down in HC is the ak 47, change the barrel to the long range one and add the fmg , and no handle for more mobility , best rifle in there..
     
    Repo Man and DocStr4ngelove like this.
  17. DocStr4ngelove

    DocStr4ngelove Master Guru

    Messages:
    948
    Likes Received:
    705
    GPU:
    MSI RTX2080 Super G
    Only play coop and it's great fun tbh. Btw can somebody tell me how to accomblish those missions for specific outfits?

    For example the next Captain Price outfit mission would be 10 kills with a marksmanrifle or sniper rifle, but when i did that yesterday in SpecOps coop it didnt register at all.

    Is it only possible in MP or WZ ?
     
    ramthegamer likes this.
  18. Radical_53

    Radical_53 Ancient Guru

    Messages:
    4,068
    Likes Received:
    117
    GPU:
    EVGA RTX 3080 FTW3
    Yes. Those missions usually require you to play multiplayer, or Warzone were it says so.
    I don't like that either, as I'm not into Warzone at all, but I guess it would be too "easy" if you could unlock all that by playing coop or the campaign (even though there are some hefty unlocks in there, no doubt!).

    I was happy the last season ran a little longer than usual, as that way I was able to get all the way to the end.

    @ramthegamer Honestly, I think there's no bad AR for hardcore mode. Maybe Kilo & Grau... as you said, the high-powered rifles usually fit my game best but besides the AK, I love to play the Scar-H, M13 and EBR14.
     
    Last edited: Jun 19, 2020
  19. ramthegamer

    ramthegamer Ancient Guru

    Messages:
    4,511
    Likes Received:
    359
    GPU:
    ASUS STRYX RX 580
    guys i got deranked in cod mw suddenly, now im back to level 58 wtf......!!!!
     
  20. PhazDelta

    PhazDelta Member Guru

    Messages:
    140
    Likes Received:
    128
    GPU:
    GTX 1080 8GB
    same to me i was level 120 deranked to 60 LOL
     

Share This Page