Call of Duty: Black Ops III

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by -Tj-, Apr 10, 2015.

  1. kill007

    kill007 Maha Guru

    Messages:
    1,088
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 980Ti Lightning 1459
    eww another haymaker :/
    so glad this is getting nerfed
     
  2. MrH

    MrH Ancient Guru

    Messages:
    2,807
    Likes Received:
    11
    GPU:
    MSI GTX 1080 Armour
    It already has been.
     
  3. grabibus

    grabibus Member Guru

    Messages:
    193
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI RTX 2080Ti
    The game was good for me until last patch...
    Now, stuttering like hell !
    Thana you for those 500MB of nothing !! Grrrrr
     
  4. wrathloki

    wrathloki Maha Guru

    Messages:
    1,374
    Likes Received:
    7
    GPU:
    Gigabyte 980 Ti G1
    I think I'm getting too old for this ****. I simply cannot compete anymore. Weird since I used to stomp people in Blops 2.
     

  5. geoman88

    geoman88 Member

    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus Strix 1070
    Agreed :D I'm thinking the same way, used to pwn people on B.O 1&2 but this one...wow, people are like robots or turrets...sometimes i can't possibly understand how they can kill me like that.

    And i'm a big FPS player...but the BO3 players are ****ing bots :D
     
  6. Radical_53

    Radical_53 Ancient Guru

    Messages:
    3,900
    Likes Received:
    82
    GPU:
    Aorus 1080 TI
    I used to be better in BO2 and BO also, on the other hand I used to "practice" a lot more :D
    What I found is that before the patch, my ping and thus hit detection were much better. I usually played in 30-50ms lobbies, hit detection was second to none.
    Now I mostly get into 100-150ms lobbies which is too much for my taste.

    PS: did anyone else tinker with the config file? It got some new lines with the patch.
     
  7. wrathloki

    wrathloki Maha Guru

    Messages:
    1,374
    Likes Received:
    7
    GPU:
    Gigabyte 980 Ti G1
    I'm usually at 40-60ms lobbied and lag doesn't seem to be the problem just that people are machine killers.
     
  8. DocStrangelove

    DocStrangelove Ancient Guru

    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    480
    GPU:
    MSI RTX2080 Super
    Maybe it's time to do something constructive with your destruction skills and play some Coop? ;)

    That's what i did when i was tired of all those CS1.x years.
     
  9. ElementalDragon

    ElementalDragon Ancient Guru

    Messages:
    9,291
    Likes Received:
    4
    GPU:
    eVGA GTX 1070
    Uuh... is it just me, or is there absolutely no way to actually SAVE the recordings in the Theater? They load just fine, but i see no option to save or share the video.
     
  10. Batboy

    Batboy Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA Geforce Titan X Hyb.
    Patch or not patch but on my rig this game takes 9.5 GB of VRAM and 11 GB of RAM when played at 2560x1600. Insane numbers! Is this normal or there is a leak here?
     

  11. grabibus

    grabibus Member Guru

    Messages:
    193
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI RTX 2080Ti
    This game is a "VRAM eater"
     
  12. grabibus

    grabibus Member Guru

    Messages:
    193
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI RTX 2080Ti
    I found the issue.
    AO is a problem now for me since new patch.
    Before patch => AO on high with no stuttering.
    Now, I am obliged to disable AO to have no stuttering
     
  13. DocStrangelove

    DocStrangelove Ancient Guru

    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    480
    GPU:
    MSI RTX2080 Super
    Have you also changed your Nvidia driver? Maybe set AO quality to 'Performance' there as well.

    Also check if you have set your Physx to 'CPU' in driver options. And CUDA to 'None'.
     
  14. ElementalDragon

    ElementalDragon Ancient Guru

    Messages:
    9,291
    Likes Received:
    4
    GPU:
    eVGA GTX 1070
    Soooo.... i'll take that as a "maybe" for there being no way to save a recording from the Theater? Other than using some sort of program to record what's going on on-screen?
     
  15. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,464
    Likes Received:
    1,516
    GPU:
    GTX980 SLI
    Call of Duty: Black Ops 3 Nuketown map has a Doctor Who Easter egg


    To unlock the secret you'll need to fire at each figure and individually knock off both of their arms. There are many to find, but when you shoot the last one...
    Don't blink and they won't move. But leave any mannequin outside your vision and they will creep closer towards you - just like Doctor Who's Weeping Angels.


    http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-16-call-of-duty-black-ops-3-has-a-doctor-who-easter-egg
     

  16. grabibus

    grabibus Member Guru

    Messages:
    193
    Likes Received:
    2
    GPU:
    MSI RTX 2080Ti
    I have the same drivers as before : GeForce 358.91
    I set Physx on CPU and CUDA none, and yes, it helps. Thank you.
    AO option is disabled for BO3 in NV panel control for me.

    But it is much more worst than before the patch.

    I will play without any AO. I play multiplayer.
     
  17. MrH

    MrH Ancient Guru

    Messages:
    2,807
    Likes Received:
    11
    GPU:
    MSI GTX 1080 Armour
    Pretty much, I use OBS.
     
  18. wrathloki

    wrathloki Maha Guru

    Messages:
    1,374
    Likes Received:
    7
    GPU:
    Gigabyte 980 Ti G1
    Since the patch volumetric lighting keeps turning off for me. Any fix for this?
     
  19. wrathloki

    wrathloki Maha Guru

    Messages:
    1,374
    Likes Received:
    7
    GPU:
    Gigabyte 980 Ti G1
    So I figured out why I'm getting murdered all the time. It's vsync. I turned vsync off and the first match with it off I got first place with a 2.25 KDR, second match first with a .88 KDR but still first. The problem is that with a frame cap of 60 it's always hovering around 61-62 fps and is very stuttery. If I set it to 120 it gets rid of the stutter but then the framerate is more variable, like 116-124 which is still not great. Anyone know how to get a flat 60 and no stutter without vsync?
     
  20. Radical_53

    Radical_53 Ancient Guru

    Messages:
    3,900
    Likes Received:
    82
    GPU:
    Aorus 1080 TI
    I set the limit in NV Inspector and set the game to "0" frame cap (new after the patch, before I had 240). Works as intended.
     

Share This Page