1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bios update bricked Crosshair vii hero wifi

Discussion in 'Processors and motherboards AMD' started by Amigafan35, Mar 16, 2019.

  1. Amigafan35

    Amigafan35 Master Guru

    Messages:
    217
    Likes Received:
    10
    GPU:
    EVGA GTX1080TI FE
    Hi,

    So as the title says after updating to the latest bios my system seems to be bricked, weird thing is it does appear to be posting successfully as I get the single beep from the speaker like usual but whether I try to get into the bios or just let the system boot after posting I end up at the same screen with the red triangle and American megatrends logo and that is all that appears on screen, there's no other bios text like there should be!

    I used the bios flashback procedure to go back to the bios I was running but that didn't work ,anyone got any ideas, I've never seen such a weird bios issue like this, especially when the bios appears to be posting successfully.
     
  2. Webhiker

    Webhiker Master Guru

    Messages:
    418
    Likes Received:
    55
    GPU:
    EVGA GTX 1080i SC2
    Since you tried using the BIOS flashback I'm assuming you also tried clearing CMOS ?
     
  3. Caesar

    Caesar Master Guru

    Messages:
    498
    Likes Received:
    165
    GPU:
    GTX 1070Ti Titanium
    YOU MUST RENAME the .CAP file (STEP 3 below)
    Download the file(i have renamed it):
    https://ufile.io/t0grc
    [NOTE : Format USB Drive to FAT32]
    ----------------------------------------------------

    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 16, 2019
    ZXRaziel and DANIEL DOBROWOLSKI like this.

Share This Page