BF3 Origin Time! Buddy up here :D

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by davetheshrew, Aug 22, 2011.

  1. Scerate

    Scerate Maha Guru

    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2080@2.1/1070N@2.0
    My Origin ID is: Scerate (Europe - Austria) add me if you want :)
     
  2. Paladinchan

    Paladinchan Ancient Guru

    Messages:
    1,998
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA RTX 2080 FTW3
    kinda wish they made it show your online platoon members in your friends box
     
  3. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Moderator Staff Member

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    click the com center box at the bottom right of the page. itll show your friends list and what servers they are on.
     
  4. Blood487

    Blood487 Master Guru

    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus Direct CUII 580(SLI)
    UK:

    Origin ID: Daemon487
     

  5. AbjectBlitz

    AbjectBlitz Ancient Guru

    Messages:
    3,462
    Likes Received:
    2
    GPU:
    R390 1200/1720
    UK:

    Origin ID: AbjectBlitz
     
  6. maleficarus™

    maleficarus™ Banned

    Messages:
    3,581
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS GTX460 800/1600/4000
    NA:

    Origin ID: maleficarus
     
  7. BlackZero

    BlackZero Ancient Guru

    Messages:
    8,879
    Likes Received:
    477
    GPU:
    RX Vega
    UK:

    Origin ID: Protocol_48
     
  8. Mkilbride

    Mkilbride Banned

    Messages:
    8,058
    Likes Received:
    2
    GPU:
    EVGA GTX470 1.2GB
    NA:

    Mkilbride
     
  9. serbicu

    serbicu Ancient Guru

    Messages:
    2,209
    Likes Received:
    369
    GPU:
    RTX 2080Ti
    My origin iD is serbicu europe zone
     
  10. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,307
    Likes Received:
    242
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    ok..sorry guys. im not gonna play battlefield 3 for the next days, till i find out how i can stop origin from spying and changing my system..

    I dont know where to put this here, so i posted it here in the origin buddy thread.cause i think u guys should know about all that..
    I DONT WANNA START A FLAMEWAR OR ANYTHING. I just wanna show u what origin is doing..
    I really love BF3 and i will play..when i found out how to stop this madness.

    i just checked origin a lot with process monitor, explorer and my defense monitor...

    first thing is..origin tried to change values in my firewall..That is NOT OK at all..it even tried to create a file inside my comodo folder(firewall).
    [​IMG]

    Then it searched my Private picture folder..Holiday pics..These where on an different hardrive..

    Also Origin´s eula is against EU LAW.

    u can read some here:

    i really love BF3 and all..but im not ok with that Spyware thing from EA..i think im gonna make a second account on my Windows with NO admin rights or other..so origin can only spy in his and bf3 ´s folder..This works and is allready tested..i just have to do it..

    if u guys are interessted in it , heres a link to an german site where they are working and testing it all...very interesting..

    -BetA-

    edit:

    Oh and please dont hate me for my findings..U need to understand that this is not ok at all from ea.
    I dont even know if its ok to write about that and dont get in trouble..who knows, just saying..

    And since Hilbert allready found out (in his GFX BF3 Perf Review) how stupid Origin can be, i decided to post my stuff..i mean what can go wrong?

    oh boy and more to come..
    is origin supposed to search trough this? highly private!?
    i dont think so..PROOF:
    origin scans customers TAX/FINANCIAL SOFTWARE!!!!!
    and another one..
     
    Last edited: Oct 29, 2011

  11. iako

    iako Ancient Guru

    Messages:
    2,072
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 580 LIGHTNING
    UK

    Origin ID : 1AKO
     
  12. Pill Monster

    Pill Monster Banned

    Messages:
    25,216
    Likes Received:
    7
    GPU:
    7950 Vapor-X 1100/1500
    @Beta, there's a patched .exe available that gets allows you to run BF3 without Origin...
     
  13. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,307
    Likes Received:
    242
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    i do know that..(patched, hehe)
    well. but i cant play it in coop or MP then...
    And well thats the thing i want..
    Also i wouldnt recommend using this..If origin finds that out, and i guess it will u are screwed..

    i guess i do the stuff teh people do in the CB forum..just make an second win account with no rights at all..only whats needed, but its a lot of work..

    see here:

    nice..just found this tutorial to run origin in a sandbox..dunno if it works well..didnt test it yet..

     
    Last edited: Oct 29, 2011
  14. Major Melchett

    Major Melchett Ancient Guru

    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    0
    GPU:
    R9 280X @ 1100/1500
    Edit.

    Nevermind, got it myself.
     
    Last edited: Oct 29, 2011
  15. chas1723

    chas1723 Member Guru

    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte Windforce GTX670
    I would like to get in on this. My origin ID is the same as my guru3D id. chas1723
     

  16. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Moderator Staff Member

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    i havent noticed orgin doing anything fishy. everything is kept on seperate drives and all 7 of them are encrypted. so even if orgin tried to scan them, it wouldnt get access to any of them. well except my ssd. which has my os and 2 programs. thats i aint worried about.

    ive checked my firewall, nothing out of the ordinary there. orgin has permission access only. bf3 is incomming and out going. i checked my logs and nothing going on there either. but i will definitely keep an eye out.

    thanks for the heads up.
     
  17. DesGaizu

    DesGaizu Ancient Guru

    Messages:
    3,698
    Likes Received:
    64
    GPU:
    JetStream 980Ti
    I kept logs on origin for a few days and never caught it doing anything, I have my firewall pretty locked down and logged any incoming /outgoing connections and data.

    Interesting what you found though, I will definitely continue to monitor it.
     
  18. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,307
    Likes Received:
    242
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    well, u guys log the firewall..u need to log the stuff thats happening on ur PC..with process monitor/explorer etc..
    also i have comodo defense+. its a pretty strong defense..and it logs all stuff . i can change settings and then for every thing that origin will do it asks me..what ever it is..

    and its quite a lot..cant even play, hehe..
    theres even more happening...here are the things i and others found:

    and the pics from me, where origin tried to create and change stuff in my comodo Firewall/defense folder..

    [​IMG]

    datei ändern = change file...


    oh, and i do think that deserves a own thread..cause we dont need to spam this buddy up thread..i just didnt know where to post this stuff..

    u think its an good idea to make one?
    not that EA get shere and sues me for bad image.. lol..just joking ;)
     
    Last edited: Oct 29, 2011
  19. Pill Monster

    Pill Monster Banned

    Messages:
    25,216
    Likes Received:
    7
    GPU:
    7950 Vapor-X 1100/1500
    This is what happens when you sign into Origin...notice all the connections and remote addresses?

    [​IMG]
     
  20. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,307
    Likes Received:
    242
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
     
    Last edited: Oct 29, 2011

Share This Page