battlefield veterans

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by Renegade8100, Jan 28, 2010.

  1. Renegade8100

    Renegade8100 Ancient Guru

    Messages:
    4,813
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 1080 SC
    http://veteran.battlefield.com/ login and designate your battlefield games for additional ranks in bad company 2

    i am rank 2 for having bf heros, bf2, and bf2142
     
    Last edited: Jan 28, 2010
  2. inklimited

    inklimited Ancient Guru

    Messages:
    6,118
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 6850 900MHz
    Thanks. I've already got BF2 and 2142. :D
     
  3. Pill Monster

    Pill Monster Banned

    Messages:
    25,216
    Likes Received:
    7
    GPU:
    7950 Vapor-X 1100/1500
    I don't get it...:3eyes:
     
  4. AndreasGuido

    AndreasGuido Ancient Guru

    Messages:
    4,978
    Likes Received:
    46
    GPU:
    MSI GTX 970
    ah stupid work has it blocked!
     

  5. Renegade8100

    Renegade8100 Ancient Guru

    Messages:
    4,813
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 1080 SC
    its an ea website.. you log in with your ea account, designate what battlefield games you have and with each battlefield game you have, you get a rank up for bad company 2
     
  6. WhiteLightning

    WhiteLightning Don Illuminati Staff Member

    Messages:
    28,165
    Likes Received:
    1,079
    GPU:
    GTX1070 iChillx4
    Renegade8100, does this work for the beta or full version ?
     
  7. dshramek

    dshramek Ancient Guru

    Messages:
    3,483
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX 1070
    It won't give me the option of choosing BF Heroes, even though I have an account. I need to find my BF1942 key, too.
     
  8. Iggyblack

    Iggyblack Ancient Guru

    Messages:
    4,407
    Likes Received:
    0
    GPU:
    PNY GTX 960 1330/1790
    grr, it says i never played bad company online my 360 wich is bull. can't remember my 2142 name. and for some reason its not letting me do anything with 1943 for the 360.

    though i was able to get bf2 and bf heroes.
     
  9. DeathDealer175

    DeathDealer175 Master Guru

    Messages:
    351
    Likes Received:
    1
    GPU:
    GTX980ti
    Rank 4 for me....nice.

    Have all apart from modern combat, vietnam and 1943.
     
  10. Renegade8100

    Renegade8100 Ancient Guru

    Messages:
    4,813
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 1080 SC
    yeah i cant find my 1942 or vietnam
     

  11. keithdaman666

    keithdaman666 Active Member

    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    GPU:
    1280 Zotac GTX 560 Ti
    i lost my 2142 account cant remember what rank i was.. Phoned EA and they just gave me a new account :-( went from keithdaman666 to keithdaman_666

    never really played it after that. Still bash BF2 every night tho
     
  12. Burnt_Ram

    Burnt_Ram Ancient Guru

    Messages:
    5,926
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 1050 Ti
    thanks for the heads up on this. i got a rank 3 out of the games i added. nice ... i need all the help i can get!
     
  13. Mr.Bigtime

    Mr.Bigtime Ancient Guru

    Messages:
    20,792
    Likes Received:
    8
    GPU:
    ASUS 1080TI
    i cant see BAD COMPANY 2 PC there..wtf?
     
  14. asabaraba

    asabaraba Active Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 560 Ti
    Veteran 6 here :cool:

    [​IMG]

    I have BF1943 in PS3 too, but it isn't available to register right now (And I can't register BF 1942 Road To Rome exp).
     
  15. Burnt_Ram

    Burnt_Ram Ancient Guru

    Messages:
    5,926
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 1050 Ti
    i was able to reg bf1942 but not secret weapons or road to rome. it said key are already registered ... very strange!
     

  16. inklimited

    inklimited Ancient Guru

    Messages:
    6,118
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 6850 900MHz
    There is a keygen for 1942 and expansion packs, so your key has most likely been stolen already.
     
  17. Burnt_Ram

    Burnt_Ram Ancient Guru

    Messages:
    5,926
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 1050 Ti
    it would seem so. bastards!
     
  18. Renegade8100

    Renegade8100 Ancient Guru

    Messages:
    4,813
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 1080 SC
    hmm feelin nostalgic
     
  19. asabaraba

    asabaraba Active Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 560 Ti
    I had the same error with both expansions, so I contacted EA Support and some guy did the trick :D (he couldn't register Road To Rome though)
     
  20. TeX_UK

    TeX_UK Ancient Guru

    Messages:
    1,951
    Likes Received:
    1
    GPU:
    EVGA 1080 FE
    BFBC2 beta is released downloading/installing from Steam rite now :) .
     

Share This Page