Battlefield - Bad Company 2 #2

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by John, Feb 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. signex

    signex Ancient Guru

    Messages:
    8,823
    Likes Received:
    176
    GPU:
    Asus TUF RTX 3080
    Same here, add them again they can't see the request :puke2:
     
  2. ShadowMyth

    ShadowMyth Ancient Guru

    Messages:
    3,490
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GByte GTX 980 G1 Windforc
    Well I'm not having too many issues getting into a game. I just can't stands the fact it will occasionally crash to the desktop when a match is over. I've lost almost 3 ranks worth of XP because of this bug! :p
     
  3. Miller

    Miller Master Guru

    Messages:
    740
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 660ti Signature FTW
    I loved the first Bad Company on the 360 but decided to get BC2 for the PC as the two people I played the original with most aren't able to play as much as they used to. Thoroughly enjoying the campaign so far and multiplayer is an absolute blast.

    My reaction-times are pretty diabolical but BC2 for me hearkens back to the days of BF2 where I'd spend the majority of my time as a medic. I'm doing the same with BC2; I know that when push comes to shove I'm not quick enough to do much killing but I can be really useful healing and reviving my team mates.

    Only at rank six atm but have been the highest scorer (on my team and the whole game) a few times - just as in BF2 it's nice to be genuinely helpful in a support role as poor reactions needn't preclude you from having fun and being of use to your team!

    You know you're doing your "job" well when someone on the other team starts complaining about "bull-**** medics" reviving the people he's shooting :nerd:

    Server browser seems to be buggier than a flea-infested moose but other than that it runs like an absolute beaut.
     
  4. philheckler

    philheckler Master Guru

    Messages:
    775
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx470 SLI
    The success this game is having tells me that the pc community would really like BF3 asap - i know i do!
     

  5. sirrith

    sirrith Ancient Guru

    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 5850 1GB
    I'd prefer to wait longer for BF3 so i can enjoy this one more first :)

    So whats this about veteran status? I didn't know that existed, lol
     
  6. Burnt_Ram

    Burnt_Ram Ancient Guru

    Messages:
    5,926
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 1050 Ti
    we wont get BF3 untill we test the second beta game for this engine, aka: BF 1943.

    imo thats what these two games are, a testing ground for the development of BF3 ...
     
  7. Manu2009

    Manu2009 Master Guru

    Messages:
    481
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Evga GTX 570 DS HD
    "Connection to the server as been lost"

    I keep getting these now ... Any clue what is the problem ?
     
  8. nonymous666

    nonymous666 Master Guru

    Messages:
    508
    Likes Received:
    9
    GPU:
    EVGA GTX 1080 Ti
    Yeah, I can login just fine, and the game browser is working OK, but everytime I click to join a server, I just get back a "connection to game server has been lost" error. *sigh*. I haven't played since Sunday afternoon and was hoping things would be a bit better now. They're apparently the same/worse.
     
  9. Drunken Shooter

    Drunken Shooter Ancient Guru

    Messages:
    1,799
    Likes Received:
    4
    GPU:
    EVGA 2070 super FTW
    Yes I am getting the same messages to every server I try to join, looks like the master server is over loaded or down.
     
  10. Manu2009

    Manu2009 Master Guru

    Messages:
    481
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Evga GTX 570 DS HD
    I opened the BFBC2 folder and try to update it, says my files are corrupted and that I should reinstall the game ... lol

    I hate you EA !!! Stop producing my favorite games !
     

  11. The Laughing Ma

    The Laughing Ma Ancient Guru

    Messages:
    4,554
    Likes Received:
    993
    GPU:
    Gigabyte 2070 Super
    Yup, failed to connect to EA online, try again? message here.

    It's tiresome to say the least.

    Infact their whole website is running like total crap just now.
     
    Last edited: Mar 11, 2010
  12. gh4stly

    gh4stly Master Guru

    Messages:
    327
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx970 g1 gaming 1599mhz
    anyone else notice the graphic settings toned down on some servers?
     
  13. Aura89

    Aura89 Ancient Guru

    Messages:
    8,282
    Likes Received:
    1,384
    GPU:
    -
    huh?
     
  14. Aura89

    Aura89 Ancient Guru

    Messages:
    8,282
    Likes Received:
    1,384
    GPU:
    -
    BF3 should be on Frostbite 2.0, not 1.0 (or 1.5) as BFBC2 and BF1943 are

    However, the third installment (on PC) of Frostbite 1.0/5 is going to be Medal of Honor (2010) due out fall 2010, as i doubt that'll be on Frostbite 2.0
     
  15. IAmGhostDog

    IAmGhostDog Maha Guru

    Messages:
    1,128
    Likes Received:
    7
    GPU:
    XFX R9 390
    That's what I'm talking about.

    [​IMG]
     

  16. ElementalDragon

    ElementalDragon Ancient Guru

    Messages:
    9,318
    Likes Received:
    10
    GPU:
    eVGA RTX 2070
    ..... i don't get it.....
     
  17. JonasBeckman

    JonasBeckman Ancient Guru

    Messages:
    17,558
    Likes Received:
    2,951
    GPU:
    MSI 6800 "Ref"
    Looks like most of the engineer path is unlocked, still a few pistols and general stuff left but not that much.
    (A couple of higher tier pistols like the revolver and those generic weapons like shotguns and rifles like the M14 and Garand though the latter might actually require prestige or veterancy or what it's called instead of just being a high end unlockable extra weapon.)
     
  18. Mr.Bigtime

    Mr.Bigtime Ancient Guru

    Messages:
    20,794
    Likes Received:
    8
    GPU:
    ASUS 1080TI
    ubelieve me sp and mp performance is different. Even 16 slot and 32 slots performance r different. Maybe just in my pc.
     
  19. ElementalDragon

    ElementalDragon Ancient Guru

    Messages:
    9,318
    Likes Received:
    10
    GPU:
    eVGA RTX 2070
    I'm probably not the only one thinking that this game seriously needs some work on the weapons in MP. Basically they should follow in MAG's footsteps..... in that you shouldn't be able to snipe with weapons that aren't for sniping.... the Accuracy spec of the weapons should matter for something other than spray-n-pray kill-ability. Hate getting sniped by the THOUSANDS of people who play the game non-stop using a medic with an LMG.
     
  20. GREGIX

    GREGIX Master Guru

    Messages:
    778
    Likes Received:
    168
    GPU:
    6800XT Merc
    any idea how to make server browser working with checked by me options?
    I mean not empty all by default, is annoing stoppin this each time, and select all then pres search....is stupid, not only annoin...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page