Battlefield - Bad Company 2 #2

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by John, Feb 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jed_tb

    jed_tb Master Guru

    Messages:
    505
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD 5870
    connecting was so much better last night - but the browser still reports everything wrong :(
     
  2. Burnt_Ram

    Burnt_Ram Ancient Guru

    Messages:
    5,926
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac GTX 1050 Ti
    i just tried to play and it says "unable to connect to EA online" Again! this game is really starting to piss me off!
     
  3. Mr.Bigtime

    Mr.Bigtime Ancient Guru

    Messages:
    20,794
    Likes Received:
    8
    GPU:
    ASUS 1080TI
    i can connect EA but my friends list is gone :S

    and here is my SKILL LEVEL

    [​IMG]
     
  4. Wanny

    Wanny Guest

    yep I was looking for it too and couldn't find it either
     

  5. Aura89

    Aura89 Ancient Guru

    Messages:
    8,289
    Likes Received:
    1,388
    GPU:
    -
    pretty sure body armor is lvl 14, and i KNOW for a fact magnum ammo is lvl 15
     
  6. Wanny

    Wanny Guest

    Gone for me too so I can't do the compare thing, add me big :) Wanny1
     
  7. Aura89

    Aura89 Ancient Guru

    Messages:
    8,289
    Likes Received:
    1,388
    GPU:
    -
    [​IMG]

    I love how it thinks i have 0 unique dog tags... lol

    And now that i look at it more, a lot of the stats on that are just plainly wrong, lol
     
  8. maddy2012

    maddy2012 Master Guru

    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti
    I've just looked and it says that body armour is for veterans only, which is ****ing bull**** imo.
     
  9. Aura89

    Aura89 Ancient Guru

    Messages:
    8,289
    Likes Received:
    1,388
    GPU:
    -
    are you telling me you haven't owned one BF game yet you bought this one for 50 dollars? Mmkay

    Well then, even if that's true, all you have to do is download the BF2 demo, and the BF2142 demo, create accounts, go to the veteran site, give the account info there, and it'll count you as a veteran
     
  10. TeX_UK

    TeX_UK Ancient Guru

    Messages:
    1,953
    Likes Received:
    2
    GPU:
    EVGA 1080 FE
    Whats the link to this webby ?
     

  11. Passion Fruit

    Passion Fruit Ancient Guru

    Messages:
    6,017
    Likes Received:
    6
    GPU:
    Gigabyte RTX 3080
  12. maddy2012

    maddy2012 Master Guru

    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti
    Yeah i have BF2 and BF2142, only it won't accept my account name and pass as valid for 2142.

    So BF2 obviously isn't enough.Mmkay
     
  13. tmsmith

    tmsmith Member Guru

    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x VisionTek HD 4870 512M
    Try contacting EA through live chat. More than likely they will forward you to a higher rank of support, but it will get you started.

    They were able to just update my account manually. Unfortunately, a lot of servers disable the M1.
     
  14. zigihammer

    zigihammer Master Guru

    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX1060
    LOL

    "Don't be alarmed at seeing zero for all your stats!

    We are getting your stats for the first time. Please wait for 208 minutes."
     
  15. Aura89

    Aura89 Ancient Guru

    Messages:
    8,289
    Likes Received:
    1,388
    GPU:
    -
    BF2 is enough, you just haven't gotten to the level required for it yet as stated before

    You're lvl 13, lvl 14 gets you the armor, lvl 15 gets you the better ammo

    I got that from a facebook plugin, actually
     

  16. maddy2012

    maddy2012 Master Guru

    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti
    well why the **** did it say before i unlocked it lvl 13

    it does it for the magnum as well, says lvl 14 needed, but it's 15 or sumthin
     
  17. Xendance

    Xendance Ancient Guru

    Messages:
    5,555
    Likes Received:
    12
    GPU:
    Nvidia Geforce 570
    Huh? It says that lvl 13 is required for the better ammo? :|
     
  18. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,398
    Likes Received:
    340
    GPU:
    G1-GTX980@1400Mhz
    yeah, my first good Run^^
    [​IMG]
    this game is awesome, running smooth and no more disconects^^

    great game^^

    my Friendslist is empty also..lol..damnit^^
     
  19. Manu2009

    Manu2009 Master Guru

    Messages:
    481
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Evga GTX 570 DS HD
    Ea server down ?
     
  20. DF-1

    DF-1 Maha Guru

    Messages:
    1,417
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA gtx 580
    nope,

    and yeah apparently my friends list is also erased.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page