Battlefield 4 in October 2013?

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by hallryu, Oct 2, 2013.

  1. CPC_RedDawn

    CPC_RedDawn Ancient Guru

    Messages:
    8,965
    Likes Received:
    1,224
    GPU:
    6800XT Nitro+ SE
    Still getting the loading errors, stuck on loading screen, and the servers are more or less completely empty at the moment. The server I can see with the most players in it at the moment is 10/64!!!
     
  2. Solfaur

    Solfaur Ancient Guru

    Messages:
    7,579
    Likes Received:
    1,043
    GPU:
    GB 3080Ti Gaming OC
    Yep servers are empty at this hour, it's fine in the evening but still with all the performance issues, loading and other bugs coupled with the fact that it is still closed beta it is no surprise.
     
  3. moab600

    moab600 Ancient Guru

    Messages:
    6,343
    Likes Received:
    247
    GPU:
    Galax 3080 SC
    Refresh couple of times, but anyway from tomorrow lot people gonna come in, then u can put ur clown mask and do nasty knifes kill( i know u like it:D),
     
  4. DrillaXX

    DrillaXX New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 6950 2GB
    Thanks for the welcome :) hello everyone..

    It's a known issue and even guru3d forums have bf4 performance issues at the top of the most recent posts. It doesn't affect everyone, obviously, but i have no problems with other games at the moment, I have updated drivers etc. but after reading through the official forums it seems that it's a CPU issue that is running at 100% which bottlenecks everything. I would say the CPU in combination with certain chipsets is what is causing this.

    I've played unoptimized beta games before, but 5fps! on a game that advertises AMD Radeon as their official partner?! It's EA all over! :bang:
     

  5. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,495
    Likes Received:
    4
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    Hd 6xxx series don't do dx11 well.
     
  6. biggyca

    biggyca Master Guru

    Messages:
    353
    Likes Received:
    2
    GPU:
    GTX 980 GALAX
    Is it possible to change region to get game early? Because in Australia the time is October 3, 23:25
     
    Last edited: Oct 3, 2013
  7. DesGaizu

    DesGaizu Ancient Guru

    Messages:
    3,712
    Likes Received:
    74
    GPU:
    AORUS 3060TI
    Hey! I got same stuck at loading screen when I installed W8 last night

    Easy fix is downloading the pb manual updater and add bf4 folder, it will find and update punkbuster and everything should work fine :)

    http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php
     
  8. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Ancient Guru

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    Unfortunately the answer is no.



    UPDATED: Battlefield 4 Beta Rollout Times

    http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/battlefield-4-beta-rollout-times/
     
  9. biggyca

    biggyca Master Guru

    Messages:
    353
    Likes Received:
    2
    GPU:
    GTX 980 GALAX
    Thank You, for information
     
  10. Memorian

    Memorian Ancient Guru

    Messages:
    3,187
    Likes Received:
    281
    GPU:
    RTX 3080 Ti
    Yeap, it works.
     

  11. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Ancient Guru

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
    Thanks for posting that. :thumbup:


    You're welcome.
     
  12. DesGaizu

    DesGaizu Ancient Guru

    Messages:
    3,712
    Likes Received:
    74
    GPU:
    AORUS 3060TI
    Might explain such high cpu usage.
     
  13. IAmGhostDog

    IAmGhostDog Maha Guru

    Messages:
    1,128
    Likes Received:
    7
    GPU:
    XFX R9 390
    It's a beta.
    It's only been out for a few days.
    The FPS swings are widely documented on the BF4beta forums.
    They will most certainly will address that.
    Other wise their PC sales will tank.
    Personally I'm not going to Win8 to play one game let alone a game that is in its beta phase.
     
  14. Ghosty

    Ghosty Ancient Guru

    Messages:
    6,109
    Likes Received:
    301
    GPU:
    AMD Radeon Graphics
    People need to remember that the build they are playing is a alpha build, so expect it to run very differently on release.
     
  15. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,495
    Likes Received:
    4
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000

  16. HonoredShadow

    HonoredShadow Ancient Guru

    Messages:
    4,284
    Likes Received:
    17
    GPU:
    Gigabyte 1080 ti
    eclap WOT (web of trust) says that site has a poor reputation. Steer clear.
     
  17. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,495
    Likes Received:
    4
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    yeah, thought so, I'm gonna stay clear of that. Amazon UK are selling w8 pro upgrade for 59.50, but it's a dvd one, I just want a key!!! can't find anywhere in the uk to buy it for that kind of money :(
     
  18. HonoredShadow

    HonoredShadow Ancient Guru

    Messages:
    4,284
    Likes Received:
    17
    GPU:
    Gigabyte 1080 ti
    I'm in the same boat man. Just watching the comments on here and was wondering if you had found somewhere to just get the key cheaper.

    I have had no luck so far. Surely the drivers/BF4 will get better and be just as good as W8?

    I don't want to goto W8 as I don't like the tacked on touch screen interface. Also does W8 only have the one damn colour? White? For everything? MY GOD THAT'S UGLY if it's true.
     
  19. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,495
    Likes Received:
    4
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    yeah, I don't think you will find it cheaper than what amazon are offering atm, not from a reputable source anyway. Think I'm just going to stick to w7 for now, unless I find a good key only deal. I'll post back if I find a good deal. Sorry about the OT btw.
     
  20. Pill Monster

    Pill Monster Banned

    Messages:
    25,214
    Likes Received:
    9
    GPU:
    7950 Vapor-X 1100/1500
    If any of you BF4 kiddies ever get too lonely cuz u have nobody to play with, why not come over to a nicely populated 100 player Project Reality server and see how it's really done. :p

    You may have to pass a medical and physical before you can actually get into a game.....but it's well worth it. :)

    [​IMG]
    ^And this is off peak hours...lol
     
    Last edited: Oct 3, 2013

Share This Page