Battlefield 3 (Official Thread) Pt. 3

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by aircool, Apr 9, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Radical_53

    Radical_53 Ancient Guru

    Messages:
    4,227
    Likes Received:
    173
    GPU:
    EVGA RTX 3080 FTW3
    Yes, but most folks only care for their score. So if you want them to do something that will only give them a bad score & stats they won't budge.
    If they get their pat on the back though they'll start moving.
     
  2. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    17,480
    Likes Received:
    2,135
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    Yo I added you yesterday and joined the server at ~ 6Pm Eu time. :]
     
    Last edited: Apr 29, 2013
  3. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,276
    Likes Received:
    353
    GPU:
    GTX

    True...they should give out more points for wins and base caps and less for a kill.



    Yo lol
    i played with you alot more then just yesterday....cool :)
     
    Last edited: Apr 29, 2013
  4. DesGaizu

    DesGaizu Ancient Guru

    Messages:
    3,712
    Likes Received:
    74
    GPU:
    AORUS 3060TI
    You may want to remove your battlelog link as it shows your "secret" identity lol :banana:
     
    Last edited: Apr 29, 2013

  5. -Tj-

    -Tj- Ancient Guru

    Messages:
    17,480
    Likes Received:
    2,135
    GPU:
    Zotac GTX980Ti OC
    ^
    thanks both ^^
    Cool, i never noticed :)


    Are up you for a another round today?


    I see Des is already fighting for his life :D
     
    Last edited: Apr 29, 2013
  6. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,276
    Likes Received:
    353
    GPU:
    GTX
    Sometime today.
    I'm putting two air coolers on one 295 atm.
     
  7. Mozgus

    Mozgus Active Member

    Messages:
    99
    Likes Received:
    9
    GPU:
    Radeon 7950 3GB
  8. PhazeDelta1

    PhazeDelta1 Ancient Guru

    Messages:
    15,616
    Likes Received:
    14
    GPU:
    EVGA 1080 FTW
  9. AATT

    AATT Master Guru

    Messages:
    204
    Likes Received:
    18
    GPU:
    GTX1080
    im using vsync with triple buff.(radeonPro) and pre render 1(radeonPro) @60hz, fps not stable 55-60

    so far so good what do u guys think, does the pre render 1 makes any sense coz fps <60?
    also i read to cap the fps below 60, does this make sense and if yes what value i shud 59 58?
     
  10. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,276
    Likes Received:
    353
    GPU:
    GTX
    Man i have been laughing my ass of on battleclog forums since the doss w/e attack lol.
    I gather from the smacktards they no likey not playing bf3 lol
    really the best is codbo2 is free this weekend and x2p is delayed till bf4 lol dont know really but even thats funny.

    first reply

    last

     
    Last edited: May 9, 2013

  11. evilkiller650

    evilkiller650 Ancient Guru

    Messages:
    4,804
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac 980ti AMP! Extreme
    Wat the **** is going on here?? I just got BF3. Do you really need to go through Origin and launch the game via a ****ing webpage to play this game!??
     
  12. Major Melchett

    Major Melchett Ancient Guru

    Messages:
    2,456
    Likes Received:
    0
    GPU:
    R9 280X @ 1100/1500
    Yes you have to use Battlelog, its basically the in game server system put onto a webpage - its actually pretty good.

    But be advised you've got the game at a very bad time, at this moment BF3 is under attack by DDossers and as such is having some issues.
     
  13. evilkiller650

    evilkiller650 Ancient Guru

    Messages:
    4,804
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac 980ti AMP! Extreme
    i'm so ****ing disapponinted atm. are these server problems gonna cause low fps because my game is stuttering, low fps mess.:bang:
     
  14. DesGaizu

    DesGaizu Ancient Guru

    Messages:
    3,712
    Likes Received:
    74
    GPU:
    AORUS 3060TI
    Battlelog is probably the best game server/stat system I've used you grow to love it.

    Don't wanna use origin? thats fine just follow this

    http://blog.nofate.me/?p=35


    Nope sorry to say thats not whats causing stuttering. Do you have stuttering or low fps as these are 2 different problems?

    What settings and res do you play?
     
  15. KissSh0t

    KissSh0t Ancient Guru

    Messages:
    11,205
    Likes Received:
    4,907
    GPU:
    ASUS RX 470 Strix
    I added you Cowie : >

    Probably wont get to play with you due to different country, but fun to have more Guru3D people on BattleLog~
     

  16. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,276
    Likes Received:
    353
    GPU:
    GTX
    Heck we can give it a try ...if you happen to be on any map Besides metro i will try to join if i have it....i'm not much help unless you need bases capped but i'll try.


    Originally Posted by evilkiller650 [​IMG]
    i'm so ****ing disapponinted atm. are these server problems gonna cause low fps because my game is stuttering, low fps mess.:bang:


    use driver cleaner it should run flawless on lastest whql
     
    Last edited: May 11, 2013
  17. dcx_badass

    dcx_badass Ancient Guru

    Messages:
    9,978
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Palit GTX 1060 6GB
    Does anyone know if there's anything I can delete to clean my BF3 folder, it's 34GB which is frankly a joke, is there a patch cache or anything?
     
  18. ShadowDuke

    ShadowDuke Ancient Guru

    Messages:
    4,450
    Likes Received:
    752
    GPU:
    XFX Radeon RX 6600
    Why its a joke? Game is this big, with all its extensions.
     
  19. KissSh0t

    KissSh0t Ancient Guru

    Messages:
    11,205
    Likes Received:
    4,907
    GPU:
    ASUS RX 470 Strix
    My BF3 folder is only 20.9GB.... but I only have B2K expansion.. I'm guessing you have all the extra expansions dcx_badass?

    If you were to remove them manually.. Origin would re-download them because it will see they are missing, or at least that is what I would imagine will happen.
     
  20. dcx_badass

    dcx_badass Ancient Guru

    Messages:
    9,978
    Likes Received:
    1
    GPU:
    Palit GTX 1060 6GB
    Yeah I've got all the boosters, but still, you think it's impressive enough to merit needing almost 6 times the size of crysis for example?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page