Battlefield 1

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by XenthorX, Dec 15, 2015.

  1. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,495
    Likes Received:
    4
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    Will give it a go today. Not too keen on their map choice for the beta though.
     
  2. AndreasGuido

    AndreasGuido Ancient Guru

    Messages:
    4,986
    Likes Received:
    55
    GPU:
    MSI GTX 970
    It really reminds me of Golmund and i cant stand that map :D But you are right it looks great, if you want close combat stay between C, D and F flags, i mainly hang around those flags.
     
  3. Devilhunter12

    Devilhunter12 Banned

    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti Lightning
  4. Undying

    Undying Ancient Guru

    Messages:
    15,818
    Likes Received:
    4,834
    GPU:
    Aorus RX580 XTR 8GB

  5. Devilhunter12

    Devilhunter12 Banned

    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti Lightning
    Totally wrong. Read what author said even AMD cards on DX11 are performing much smoother then DX12. Dx12 stutter is all over the place on AMD cards and Nvidia and decreasing performance of AMD and Nvidia.
     
  6. fantaskarsef

    fantaskarsef Ancient Guru

    Messages:
    12,229
    Likes Received:
    4,413
    GPU:
    2080Ti @h2o
    Problem is, the game doesn't save my keyboard layout for vehicles. It works in planes, oddly, but tanks and horses don't use the keys I put in the options menus. I wish I could try it out with proper movement keys, but switching my hand's placement is quite irritating, and not being able to put in a proper keyboard layout is kind of crap. But I guess it will improve with the final game. (To be fair, I had similar issues with Overwatch beta too, which worked in the end with the final game at first try.)
    But thanks for the tip, I didn't realise the horses had anti vehicle grenades!


    Welcome to online shooters. I usually only experience teamplay with my RL buddies.


    As my buddies weren't smart or interested enough to register for insider (or didn't get a key nontheless) I'll try it out today.


    dx12 is still buggy, almost no combination runs better under dx12 at the moment. This will undoubtably improve towards final release.
     
  7. AndreasGuido

    AndreasGuido Ancient Guru

    Messages:
    4,986
    Likes Received:
    55
    GPU:
    MSI GTX 970
    I am pretty sure ive got you on Origin, ill send you an invite when we have a spot. Its a bit broken at the moment i think.
     
  8. Ryu5uzaku

    Ryu5uzaku Ancient Guru

    Messages:
    7,056
    Likes Received:
    270
    GPU:
    6800 XT
    You did notice that in dx12 all cards lose performance. DICE gone and ****ed up simple.

    Now 980 ti custom like the superjet should anyways be faster then Fury X in almost any case.
     
    Last edited: Aug 31, 2016
  9. Undying

    Undying Ancient Guru

    Messages:
    15,818
    Likes Received:
    4,834
    GPU:
    Aorus RX580 XTR 8GB
    Its still early to judge. Let them finish a game and we'll see how it runs with final dx12 code.

    Game is also very CPU intensive. It limits the potencial of Fury X. You still have your 290X you know how big overhead can be in dx11.
     
    Last edited: Aug 31, 2016
  10. Devilhunter12

    Devilhunter12 Banned

    Messages:
    71
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 980 Ti Lightning
    But you said maxwell is gimped and end of life. A gimped card is beating AMD best card is embarrassing.
     

  11. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,495
    Likes Received:
    4
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    I wouldn't argue with him. It's pointless.
     
  12. TDurden

    TDurden Ancient Guru

    Messages:
    1,981
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Sapphire R9 390 Nitro
    games not optimized atm for DX12 thats clear (except in low performance cpu systems, where dx12 already works better)
    still, going from DX11 to DX12 AMD takes less performance hit
    17 vs 7 percent

    btw
    [​IMG]
    thats AMD FX
     
    Last edited: Aug 31, 2016
  13. Ryu5uzaku

    Ryu5uzaku Ancient Guru

    Messages:
    7,056
    Likes Received:
    270
    GPU:
    6800 XT
    I know I know. But does not change the fact that the dx12 is crap in the game now. The game still works mighty fine on either gpu Fury X or 980 ti anyway... Even if they never fixed the dx12 which would be sad but yeah.
     
  14. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,495
    Likes Received:
    4
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    Just tried it, nice game actually. Getting a 50fps cap, weird.
     
  15. Dillinger

    Dillinger Master Guru

    Messages:
    654
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 950
    Whatever hype I had for this game is dead, 1 hour of this and I was bored senseless.

    Either I'm getting too old for this or the type of game format has gotten stale.
     

  16. XenthorX

    XenthorX Ancient Guru

    Messages:
    3,730
    Likes Received:
    1,714
    GPU:
    3090 Gaming X Trio
    Battlefield 1 beta trailer!

     
  17. ViperXtreme

    ViperXtreme Ancient Guru

    Messages:
    3,123
    Likes Received:
    20
    GPU:
    GTX 1070 Super Jetstream
    getting around 70-100FPS give and take, at ultra settings 2133 x 1200 (DSR) 42% scaling at 64player online using gameready drivers for BF1. It's hammering my old CPU as expected
     
  18. Memorian

    Memorian Ancient Guru

    Messages:
    3,104
    Likes Received:
    255
    GPU:
    RTX 3080
    90-110FPS most of the time here, 1440P all maxed out, runs like a dream.
     
  19. Solfaur

    Solfaur Ancient Guru

    Messages:
    7,519
    Likes Received:
    985
    GPU:
    GB 3080Ti Gaming OC
    So after playing some more, at C point, with 80% of the players there, surrounded by tanks, vehicles, air strikes, 4-5 tear gas clouds, I DID see my fps drop in the low 50s after all. GG :p
     
  20. AndreasGuido

    AndreasGuido Ancient Guru

    Messages:
    4,986
    Likes Received:
    55
    GPU:
    MSI GTX 970
    MY friend mentioned memory leak too, ive never checked myself but he played quite a bit last night and got up to 12GB
     

Share This Page