ATT errors w/latest beta on x64 vista

Discussion in 'ATI Tray Tools Public Beta Section' started by Aragna, Mar 4, 2009.

  1. Aragna

    Aragna Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 4850x2 2GB
    Hey! Ok so I downloaded the latest beta from here saying that it has the loader built in and works on vista 64 but im getting the same error as any other version "can not load low level device driver etc etc". I'm not sure what im doing wrong as peoples comments are saying its working fine on 64 bit. Any ideas?
     
  2. F0x123

    F0x123 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 4850
    Hello,

    I got a problem with ATT. Until yesterday my ATT 1.6.9.1372 worked perfectly.
    Than without any changes 3D applications crashed on start up.
    But auto overclocking seemed to be working when activated because the monitor graphs shows the changes.

    My System: Vista x64
    Gainward GS ATI 4850 1024MB

    Here an error log of Furmark:

    Code:
    Problemereignisname:	APPCRASH
      Anwendungsname:	FurMark.exe
      Anwendungsversion:	1.4.0.0
      Anwendungszeitstempel:	485e5bb8
      Fehlermodulname:	raphook.dll
      Fehlermodulversion:	0.0.0.0
      Fehlermodulzeitstempel:	490dcf5b
      Ausnahmecode:	c00000fd
      Ausnahmeoffset:	00007e60
      Betriebsystemversion:	6.0.6001.2.1.0.256.6
      Gebietsschema-ID:	1031
      Zusatzinformation 1:	fd00
      Zusatzinformation 2:	ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
      Zusatzinformation 3:	fd00
      Zusatzinformation 4:	ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
    So I tried 1.6.9.1391 and the same problem.

    Only if I deactivate the OSD and the auto overclocking function the 3D applications start.

    Do you have any hints?
    Thank you!
     
  3. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Is this only happened with FurMark?
     
  4. F0x123

    F0x123 New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 4850
    No also Left4Dead and Team Fortress did not work. And in CCC the 3D preview of the settings.

    Sometimes the games did start but with some kind of flickering. Black screen, parts of the game graphics and desktop symbols and windows start bar were alternately visible. Very strange.

    Everything started with WC3 Frozen Throne. This flickering happened after closing WC3.

    I don't know if there is a connection between the app crash and the flickering.
     

  5. Morgg

    Morgg New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Have you installed another application that does OSD overlay, like Xfire?
     
  6. markuznw

    markuznw New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD5750
    Same here, can't start ANY 3d app with auto overclocking enabled, it always crashes the raphook and application goes with it

    Win7 64bit
     
  7. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Please check these:
    1. You have proper catalyst driver installed
    2. You have last DirectX runtime updates installed
     
  8. markuznw

    markuznw New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD5750
    1. Was using 10.4a now using latest "10.5 beta" from guru3d forum but still the same happens
    2. Latest directx from february 2010, can't find anything newer

    Got no problems with msi afterburner and other tools, but i really like att options more :)
     

Share This Page