ATT beta version (UNICODE support)

Discussion in 'ATI Tray Tools Public Beta Section' started by Ray Adams, Oct 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. krakjen

    krakjen Active Member

    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon R9 290 Tri-X
    Alright, sorry about that.
    I swear I saw a service installed with version 1472.

    All good then, I'm using the latest version again :)
     
  2. fellix

    fellix Member Guru

    Messages:
    179
    Likes Received:
    22
    GPU:
    KFA² GTX 1080 Ti
    Awesome! Fan control now works with my HD5870 -- bye, bye OverDrive... :thumbup:
     
  3. mhanor

    mhanor Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    I'm not sure what you mean, but I have mentioned about the crash, on 03-25-2010

     
  4. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Have no idea. I've checked minidump already, but found nothing interesting. Can you test again with last version of ATT?
     

  5. Thule

    Thule New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    You need to add atitray.exe to the exception-list when running DEP for all programs. That should solve your problem.
     
  6. mhanor

    mhanor Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    1.6.9.1484 also crashes

    I think the crash has to do with the way the exe file is packaged (aspack)
    Ollydbg warns that the entry point is outside the code, as specified in the PE header. The crash occurs at exactly base address (0x00400000) + entry point (0x0039C001)
     
    Last edited: Apr 16, 2010
  7. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Do you really need DEP enabled for all applications?
     
  8. mhanor

    mhanor Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    It was more of a warning, I won't be upset if you decide not to fix it :)
    I've never encountered problems with other packed programs and DEP
     
  9. Thule

    Thule New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    It's weird really, I know I've had the same problem as you earlier with DEP enabled and ATT but when I tried it today it worked without a hitch. I have Win7x64 though but I'm pretty sure ATT has crashed for me on this OS earlier with DEP and I've had to add it to the exception-list.
     
  10. krakjen

    krakjen Active Member

    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon R9 290 Tri-X
    Alright, just found something.
    I had some random crashes in Dawn of War 2.
    At first I thought my overclocking wasn't stable but it's actually related to ATT. When ATT is not running the crashes are gone.
    Not sure what to do of this though...
     

  11. Black_ice_Spain

    Black_ice_Spain Ancient Guru

    Messages:
    4,566
    Likes Received:
    5
    GPU:
    5700XT
    nvm xD
     
    Last edited: Apr 22, 2010
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page