ATT beta version (UNICODE support)

Discussion in 'ATI Tray Tools Public Beta Section' started by Ray Adams, Oct 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    No way without hardvoltmod.

    What OS do you have?
     
  2. BailA

    BailA Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati Radeon 5870
    Windows Seven X64
    The game crash only in multiplayer,if i closed ATT in multi all work fine :eek3:
    In single with ATT open Dirt 2 don't crash :3eyes:
    With Catalyst 9.12 official is the same of Hotfix 9.12
     
    Last edited: Dec 26, 2009
  3. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    have no idea. May be some kind of protection like stupid PunkBuster.
     
  4. rjc862003

    rjc862003 Banned

    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 5750@855/1337
    possible issue with att and bsod's

    this is not about att its self I got a new cpu and was overclocking during the stress test it bsod a few times and everytime the bsdo screen was Corrupt with blocky yellow and green artifacts I just attributed it to to much OC and continued to oc and test until I happened to disable att my mistake I forgot about it and continued testing the nexttime it bsod'd the artifacts where gone
    I have since got the OC stable but I am wondering if ATT could cause such corruption
     

  5. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    I don't think so.
     
  6. Wolfeye

    Wolfeye New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon HD 4870 X2
    When I installed the latest beta everything ran just fine. A couple of days later this started to popup:

    "The Catalyst Control Center is not supported by the driver version of your enabled graphics adapter. Please update your ATI graphics driver, or enable your ATI adapter using the Display Manager".

    Seems to be some kind of conflict. Everything is still working fine, except from CCC complains.
    I get the error message everytime I boot up Windows.

    So why do I get the message and how can I get rid of it? ;)

    Windows 7 x64...
     
  7. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Do what it say :) Download and install last catalyst
     
  8. Wolfeye

    Wolfeye New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon HD 4870 X2
    Yeah I tried that but I get som damn packet failure during installation of both catalyst v9.12 and v9.12 hotfix. Catalyst v9.11 works fine though.

    Error, partly in swedish:

    -UI
    01/04/10 15:04:46
    install




    ATI Radeon Graphics Processor
    ATI Technologies Inc

    0x9441
    0x1002
    0x2542
    0x1002
    0x030000
    0x00



    ATI Technologies Inc

    0xaa30
    0x1002
    0xaa30
    0x1002
    0x040300
    0x00


    ATI Radeon Graphics Processor
    ATI Technologies Inc

    0x9441
    0x1002
    0x2042
    0x1002
    0x038000
    0x00




    Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable 64bit

    9.0.30729.4148
    7




    Catalyst Control Center
    Succeed
    2009.1214.1801.32312
    150


    Installationshanterare för ATI Catalyst
    Succeed
    3.0.754.0
    20


    Guiden ATI-problemrapportering
    Fail
    3.0.754.0
    20


    ATI-grafikdrivrutin
    Succeed
    8.682.2.0000
    90







    Information om maskinvara
    Befintliga paket
    Paket som ska installeras
    Paket som ska avinstalleras
    Andra enheter som har identifierats
    Felmeddelanden
    Namn
    Tillverkare
    Chiptyp
    Enhetens ID
    Annan maskinvara
    Hämta paket
    Lyckades
    Misslyckades
    Leverantörens ID
    Klasskod
    ID för rev. version
    Undersystemets ID
    ID för undersystemets leverantör
    Catalyst™ installationshanterare
    Installationsrapport
    Slutligt tillstånd:
    Objektets version:
    Storlek:
    Mbytes

    Programinstallation: paketet gick inte att installera!

    EDIT: Heh the only thing it failed to install was the error reporting stuff.
    The driver (v9.12 hotfix) seems to work fine as long as ATT isn't installed. I get random bluescreens if I install it.
     
    Last edited: Jan 4, 2010
  9. BrutuZ

    BrutuZ Member

    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 560Ti Hawk TF3/OC
    Hi Ray, i'd like to leave a couple of ideas: Would it be possible to add an option into Game Profiles that would run an application upon the profile activation (like the one in auto-overclocking with 2D/3D modes)? If it's just a matter of parsing a parameter to the current command, a Radio Button to choose wether to run the launched application window minimized/hidden or the normal (restored) way would be a plus. The other idea is to add a shortcut in the shortcut list to toggle the OSD status (OSD function enabled/disabled).
    I hope i'm not asking too much, but these seemed to be rather simple options to implement and would add a pretty useful functionality to ATT (launch a gamepad mapper application, change windows power plan, launch xfire/raptr, change CPU clock through 3rd party app upon game launch/close, etc...).
    And again, thanks for the already amazing application :)
     
  10. bruto

    bruto New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX Radeon HD5850 1Gb
    [​IMG]

    That would be strange. If ATT is meant to aid your overclocking needs among
    other things, it'd be much more logical to have sufficient OC support in ATT
    itself (overvolting of Cypress chips, extended clock range, what else is
    missing?)
     

  11. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Make .bat file :)
     
  12. BrutuZ

    BrutuZ Member

    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 560Ti Hawk TF3/OC
    That option will just show/hide the OSD, i suggested a shortcut to enable/disable it, like the checkbox in Game Profiles or OSD Options. Not a big deal btw, just tought it might be a nice option.
    your GPU overclocking needs, i said CPU overclocking. IMHO, i don't think ATT should deal with CPU OC :eek:c:
    I can do that, but how can i make a game profile summon it?:help:
     
    Last edited: Jan 7, 2010
  13. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    :) There are no needs to run game from ATT main menu :) Just register .exe file in ATT and run it from any other sources. ATT will automatically detect what application started and apply appropriate settings.
     
  14. sna696

    sna696 Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon HD 5870
    Hi Ray!
    What's the latest changelog for the build 1.6.9.1464? Thanks.

    --------

    I've contacted Valve Software submitting our problem with ATT Overlay and the Steam's one.
    They said they does not support third party software and this problem isn't in they're priorities... :3eyes:
    They doesn't mention a possible verification of running programs with OSDs during Steam or Steam Apps launch...
    It's possible to enable/disable ATT OSD with a combination of keys (Ctrl+O or something else)
    Dunno, you are THE MAN! :nerd:
     
  15. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Some updates for HD5xxx voltages , now only min and max can be selected and some GUI fixes.

    As always! :)

    They say not the truth :) I sow log report from one user where everyone can find why Steam doesn't want to load its own OSD engine.
     

  16. mnn

    mnn Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    GPU:
    POWERCOLOR HD4850 512MB
    Ray Adams: does latest beta (from 7.1.2010) support HD4770? I can't set fan RPM :( And overclocking doesn't seem to work either.

    Thanks for help.
     
  17. BrutuZ

    BrutuZ Member

    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 560Ti Hawk TF3/OC
    I see, but the thing is, i actually launch my games from xfire, so i was looking for a way to launch other programs (xpadder for some games, and powercfg to speed up the CPU for apps that don't fire VGA's 3D Mode like Photoshop) upon the .exe detection by ATT.
    [​IMG]>[​IMG]
    Like the Events thing under Auto Overclocking, but on profiles too :)
     
  18. sna696

    sna696 Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon HD 5870
    Thanks so much!


    Damn it. Really I dunno why software houses deserves support to other software!
    Our target is not a whim, just an overlay...
    Now I think if you want to implement your OSD with Steam platform, you may write a wrapper or something else that hid att's main executable to Steam engine and set it to high priority...
    OR, go ahead with your ATT proj and f**k off Steam, renounce to make att compatible with. :micro:
     
    Last edited: Jan 9, 2010
  19. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    No support yet, sorry.

    2 BrutuZ - I will think about it :)
     
  20. mnn

    mnn Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    GPU:
    POWERCOLOR HD4850 512MB
    Ray Adams: why? It was released somewhere around April 2009. HD5000 series was released in September 2009 and you're adding support for it. You don't have HD4770 to test on?

    Is even something supported on HD4770?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page