ATT beta version (UNICODE support)

Discussion in 'ATI Tray Tools Public Beta Section' started by Ray Adams, Oct 2, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    ATT drivers already signed by custom certificate. No needs to use any override software. Only TEST MODE
     
  2. Inuyasha1337

    Inuyasha1337 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD4870 512MB
    I see you made a fix for the desktop icon restoration. Now it works on my Windows XP Pro 32 bits. Very nice job! Cheers!

    Btw, I'm thinking working on a Dutch translation for ATT. Are you interested?
     
  3. Tigertank

    Tigertank Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 5870
    Hi Ray, 8.10 catalyst have a new and simplified setting for adaptive anti-aliasing, only performance or quality. Change you that in ATT? Thanks.
     
  4. robbysca76

    robbysca76 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD4870
    Hi guys.

    I want only to tell u that the new game, Brothers in arm, doesn't start with ATT but only with CC and 8.10 driver. Could u verify this comportament?

    My System is: Vista 32bit Ultimate SP1
    HD4870 512Mb 8.10

    Special thanks to Ray
     

  5. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Thanks for report.
    I already has German translation.
     
  6. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Already wrote about it a few months ago. This is not new for 8.10. ATI just set another option to 0 so it will not be used. In ATT however you can stil use it. Dunno will it work or not :)

    I don't have this game. If this game have stupid Microsoft Games for Live - I can do nothing :)
     
  7. robbysca76

    robbysca76 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD4870
    No, It hasn't.
     
  8. leucos

    leucos Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus GTX1080 / 8GB
    Italian Translation

    Hi Ray
    I've been using ATT since i got my old r9200, and this program grows every time better!

    I noticed that the italian translation isn't updated for long time, so if you want I will start to make a new one.

    If anyone else is already working on it, please let me know and I will fully support him/her.
     
  9. Lowdez

    Lowdez Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte 4870 512mb
    Hey ray, the icon restore doesn't works over here with the latest build, I'm using Vista 32bit.
    Also, there's this strange bug that whenever I restart my PC all the automatic depended on temperature values for the temp/fan speed goes back to default that come with when you install fresh ATT.
     
  10. stevvie

    stevvie Member Guru

    Messages:
    129
    Likes Received:
    2
    GPU:
    5700XT Pulse
    has the Display Menu/option been removed ? I don't seem to have it anymore :(
    [​IMG]
     

  11. Peke

    Peke Member

    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 4890 1GB Vapor-X
    I Borrow it from a friend to make review and speed testing and have no issues with ATT [​IMG]

    Hint: Disable OSD
     
  12. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Ok. If you can, update it. Do not forget it must be saves as UNICODE file.

    Update to last build. I've posted it yesterday.

    And how it should be restored if you didn't save it in profile? :)

    Use search :) This option removed and will be no more supported.
     
  13. Bhairava

    Bhairava Master Guru

    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x 5850
    I have it on my ATT, just enough to put hide_display=0 in atitray.ini. In the last unicode beta does this method work?
     
    Last edited: Oct 17, 2008
  14. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Yes. It was not removed from code. Just hidden by default.
     
  15. luxy68

    luxy68 Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD5770 1Go
    Hi ray,

    I have no problem, but 2 persons have this problem when they launch the 3D Renderer / Bench of ATT :

    [​IMG]
    [​IMG]
     

  16. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    Thats because they have problem with OpenGL. Can you read error message?
    I think they must do clean reinstall of Catalyst.
    I hope they doesn't use some kind of thirdparty OpenGL drivers instead of original ATI's one.
     
  17. Bhairava

    Bhairava Master Guru

    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x 5850
    I dont think is an OpenGL matter. I think is a Vista UAC issue. I have the same problem launching ATT Render:

    [​IMG]

    And when i go in OSD setting, i get the following error:

    [​IMG]

    If i close ATT and and then launch it as administrator (right click > run as administrator) everything works well.
    Of course my Vista account is and administrator account, but ATT startup launch does not seem to have administrator's priviledges. Once i start my system i have to close ATT and start it again by right click > run as administrator to have all options working.
     
    Last edited: Oct 18, 2008
  18. damien666

    damien666 Ancient Guru

    Messages:
    11,651
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx580 EK H2O @36'c load
    hi people whats the latest working beta for vista x64 + 4870x2 cards as i see theirs a vew different ones just on first page lol
     
  19. Ray Adams

    Ray Adams Ancient Guru

    Messages:
    4,942
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD6950
    It must be OpenGL. Just read that error on native language. If ATT unable to find Shader support in current OpenGL it will show such error.
     
  20. Bhairava

    Bhairava Master Guru

    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x 5850
    Why does this error disappear if i launch ATT as administrator?
    Did you read my last post?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page