ATI Catalyst 12.11 Beta 11 Modded driver For Legacy GPU

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by dellon132, Dec 27, 2012.

?

ATI Catalyst 12.11 B11 HotFix 11.01 Thoughts

  1. AMD HD 5000 and 6000 Users (GOOD)

    9.6%
  2. AMD Legacy GPU Users (HD 2000-4000) (GOOD)

    41.1%
  3. AMD Previous Legacy Mobility Users (Old GPU's) (GOOD)

    8.9%
  4. AMD Switchable Graphic Users (GOOD)

    6.2%
  5. AMD HD 5000-6000 Mobility Users (GOOD)

    8.2%
  6. AMD Legacy Mobility Users (HD 2000-4000) (GOOD)

    16.4%
  7. AMD HD 5000 and 6000 Users (BAD)

    0.7%
  8. AMD Legacy GPU Users (HD 2000-4000) (BAD)

    6.8%
  9. AMD Previous Legacy Mobility Users (Old GPU's) (BAD)

    4.1%
  10. AMD Switchable Graphic Users (BAD)

    6.2%
  11. AMD HD 5000-6000 Mobility Users (BAD)

    1.4%
  12. AMD Legacy Mobility Users (HD 2000-4000) (BAD)

    6.2%
Multiple votes are allowed.
  1. DhriCk!

    DhriCk! New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire Radeon HD 4350
    hey dude, i'm using the 12.10 modded, but i want this new driver for my sapphire hd 4500. However, the 32bits link is broken..

    Thnkx
     
  2. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    The link for the 32bit version of this driver is now working.
     
  3. trocio2

    trocio2 Master Guru

    Messages:
    484
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GT 630 1GB DDR3 GK208 Kep
    I just tried your modded drivers with CS:GO, my min fps are higher (10-20+ at 1920x1080) and the shader effects look better. 12.6 is just too old now (the official one).
     
  4. DhriCk!

    DhriCk! New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire Radeon HD 4350
    Man, now the problem is that there isnt a 32bit version.

    All of the other version are 64bit...

    Srry.


    Happy new year!
     

  5. realdreams

    realdreams New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD 4670 *2
    dxdiag stop working after installing this
    and got d3d error when i tried to play source engine games...
     
    Last edited: Jan 1, 2013
  6. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    What Operating System are you currently running, and can you also tell me exactly what the error stated?
     
    Last edited: Jan 1, 2013
  7. Trixster

    Trixster Active Member

    Messages:
    94
    Likes Received:
    31
    GPU:
    1070 G1 Gaming
    Had the same as Realdream too, dxdiag stopped and also Chrome and IE too failed to load too - IE reported dx problems and the one game I tested for fps increase ran first time then after a reboot, to enable crossfire, it would fail - was saying something about a file atiumdag was unloaded. No screenies sry..

    Win7 Pro x64 / HD4850x2
     
  8. Mrsevic

    Mrsevic Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Mobility Radeon Hd 36
    Can you please upload 32 bit because all drivers that are posted are 64 bit? I did evrth by instructions and test mode sign by mine Windows 8 with media center doesnt show. Please help!
     
    Last edited: Jan 1, 2013
  9. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3


    Sorry guys, It seems I made a big blunder when uploading the x64bit Hotfix 2 driver. Thus the 32bit driver link is down. I will Re-upload the 32 bit driver again later today. Thank you for pointing this out.
     
  10. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    Did you install Hotfix 2 of the x64 bit driver?
     

  11. Trixster

    Trixster Active Member

    Messages:
    94
    Likes Received:
    31
    GPU:
    1070 G1 Gaming
    Aye, latest version you posted installed.

    Game was Halo, ran timedemo for fps changes etc which was fine, went to CCC to adjust the settings and saw c/f disabled, tried to enable but it would not so rebooted - checked after boot and it was enabled and thats when the errors started.
     
  12. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    Did you try the crossfire driver yet?
     
  13. Trixster

    Trixster Active Member

    Messages:
    94
    Likes Received:
    31
    GPU:
    1070 G1 Gaming
    Only one I see listed is 32bit so did not bother with it tbh
     
  14. Mrsevic

    Mrsevic Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Mobility Radeon Hd 36
    After this modded driver in games like Far Cry 3 i cannot choose 1024 600 only 4:3 like 1024 768. Do you know where the problem is?
     
  15. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    1024x600? I never saw that option in a game before, my card always find 800x600, 1024x768 etc. Did you try going into screen resolution by right clicking on your desktop and then clicking on the advanced tab so you can disable hide modes that monitor cannot display in monitor settings? You can also use ATI Catalyst to force application to run at a specific resolution.
     

  16. manny

    manny New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    dd
    Okay, I am new here. After installing this, I am getting catalyst control centre has stopped working, how to fix it ?
     
  17. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    Hmm, when you installed this driver did you uninstall all your drivers including the ATI Catalyst Software? If you have not, then please do so. You can also try killing all ATI Catalyst by right clicking on your taskbar then select task manger. After doing so find mom.exe then right click on it and choose End Process Tree.
     
  18. harktu

    harktu New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 3650 512mb
    same here too,

    hd 3650: fix1 driver was working better than official legacy driver, thank you for good work.
    but i deleted it before install this fix2, can you upload it again please..
     
  19. cnckane

    cnckane Active Member

    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Mobility 4650
    CCC Doesn't work on w8 with mobility 4650
     
  20. dellon132

    dellon132 Ancient Guru

    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD 5570 1 GB DDR3
    What version of windows 8 are you running? Can you please clearly explain the problem you are having. Thanks
     

Share This Page