ATi Catalyst 10.10d Hotfix

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by asder00, Nov 1, 2010.

Tags:
  1. AbjectBlitz

    AbjectBlitz Ancient Guru

    Messages:
    3,462
    Likes Received:
    2
    GPU:
    R390 1200/1720
    I get no crossfire in BFBC2 if I dont install the 10.10whql Caps.
     
  2. MerolaC

    MerolaC Ancient Guru

    Messages:
    3,830
    Likes Received:
    711
    GPU:
    AsRock RX 6700XT
    Because it already comes WITH the driver.

    [​IMG]
     
  3. Darren Hodgson

    Darren Hodgson Ancient Guru

    Messages:
    16,103
    Likes Received:
    603
    GPU:
    Palit RTX 3080
    Oh right. That is confusing though because normally you install the driver then the CAP. Thanks anyhow.

    Doesn't matter anyway as I've just installed the latest CAP from Rage3D which is newer than the one included with the 10.10d Hotfix as it is dated 4th November, v2.0.3960.3171.
     
  4. kapu

    kapu Ancient Guru

    Messages:
    5,294
    Likes Received:
    713
    GPU:
    Radeon 6800
    Tested crysis and there is no visible performance hit with MLAA.

    edit.

    I done some more testing and MLAA seems to be working but it doesnt make any real effect tbh. You get same edges with ON/OFF .

    Imo it doesnt work well with crysis.

    Updated to 10.10d and there is no MLAA option anymore in CCC.

    Werid.
     
    Last edited: Nov 5, 2010

  5. Detection

    Detection Banned

    Messages:
    1,055
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x 6850 - CrossFireX
    Ok so I have run the crap cleaner, installed the 10.10d drivers and still have the pink tinge, Which setting and option do I change in CCC to fix it? All I can find are red, green, blue color settings, but changing any of them makes it worse
     
  6. bboy-mass

    bboy-mass Master Guru

    Messages:
    352
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 1080 ti
    I've just installed these modded drivers and my crossfire 2x5870Eye6 cards love them.

    The whole setup (running the remove+install as one) is fantastic.

    My games feel like im using a single card (no stuttering) but I have the performance of crossfire.:)

    FANTASTIC.
    :banana:
    Von, your making a lot of friends with these modded drivers. I was ready to jump back to NVIDIA because of the Sh^t ATI are pumping out.

    ATI listen up.:bang:

    Give this guy a call and learn from him.

    OR

    Give the dude a job and stop F^^king up our drivers.

    Well done Von.

    Nice.
     
  7. nfigot

    nfigot Active Member

    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 480 x 2 (SLI)
    Hello,

    followed these steps and have run across an odd issue or a bug - not sure which hoping you had a thought:

    I'm running Win 7 64bit

    I had 10.10c installed and decided since I've done a few updates/mods etc time to start fresh.

    I uninstalled 10.10c and ran driver sweeper 2.1 to get rid of the left overs.

    Rebooted ran 10.10d install - stopped after extracting the files - copied over the modified inf files and then restarted setup.

    All appeared to go well, but here is the odd/bug part. Enable and Disable Crossfire via the control panel now requires a reboot each time.

    I confirmed it appears to be related to the step of adding the modified inf files as part of the install because I re-installed 10.10d unmodified and I can once again enable/disable Crossfire without being prompted to reboot.

    I wouldn't mind the new AA feature, but not if it means I have to reboot to turn on and off Crossfire each time now since dumb LOTR seems to not work right under Crossfire (stuttering with it on, smooth without Crossfire).

    Any ideas?

    Thx in advance - Neil
     
  8. Rich_Guy

    Rich_Guy Ancient Guru

    Messages:
    12,786
    Likes Received:
    758
    GPU:
    MSI 2070S X-Trio
    Options (top right), Preferences, Return To Factory Defaults :)
     
  9. GaBBa-Gandalf

    GaBBa-Gandalf Member Guru

    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x XFX HD6970 2GB
    wrong thread *sry*
     
    Last edited: Nov 6, 2010
  10. bhokuto

    bhokuto Master Guru

    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI R5670 HD 1GB DDR5

    did you hit "Defaults" on CCC on all the Menus? --3D, Video, Video Converter, Apply and Ok buttons?

    Then go back and set like you want.

    Initially these drivers are in limbo mode.

    I had to do this method. then everything was fine.
     

  11. hallryu

    hallryu Don Altobello

    Messages:
    11,387
    Likes Received:
    15
    GPU:
    2x HD7970
    Just installed these, anyone seen anything like this:

    [​IMG]

    My MSN appears fooked!
     
  12. jmsquared

    jmsquared Member

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX690
    I noticed the same thing w/ IE and another game (in menu). The only thing I could find to get it back to normal was to uncheck MLAA.
     
  13. Mineria

    Mineria Ancient Guru

    Messages:
    5,426
    Likes Received:
    652
    GPU:
    Asus RTX 3080 Ti
    Disable MLAA.........
     
  14. hallryu

    hallryu Don Altobello

    Messages:
    11,387
    Likes Received:
    15
    GPU:
    2x HD7970
    Not logged on in ages and missed all the 10.10 driver chaos! Where is that setting please?
     
  15. sprower

    sprower Master Guru

    Messages:
    226
    Likes Received:
    0
    GPU:
    TriFire5770 9800GT Physx
    ^ 5xxx series should have MLAA disabled by default. Check CCC > 3D > AA if there is no Morphological option there a clean install the drivers without the modified infs should clear you right up.
     

  16. hallryu

    hallryu Don Altobello

    Messages:
    11,387
    Likes Received:
    15
    GPU:
    2x HD7970
    Just found that thanks, yeah no Morph setting.
     
  17. Mineria

    Mineria Ancient Guru

    Messages:
    5,426
    Likes Received:
    652
    GPU:
    Asus RTX 3080 Ti
    Your Live Messenger looks like morph is enabled thou.
    That is the Live Essentials 2011 version you are using?
    Had none such issues with it and 10.10d

    Did you use TwL's ****cleaner after uninstalling your previous catalyst driver and making a reboot?
    If not you should do that, then install the new set.
     
  18. gx-x

    gx-x Ancient Guru

    Messages:
    1,518
    Likes Received:
    156
    GPU:
    1070Ti Phoenix
    jees, I am glad I use pidgin, MSN instant messaging seems like instant brain spamming...all that for IMs? :vomit:
     
  19. pogostickio

    pogostickio Master Guru

    Messages:
    789
    Likes Received:
    26
    GPU:
    Hallryu's HIS 5850 GPU
    hard to find but here it is. go to Desktop & Displays then click on the little arrow on the top right of the monitor image. then choose Configure and select the Colour option. Change the temperature to remove the pink tinge. Most people like 6500 / 6600 but i prefer 7000. :)

    [​IMG]
     
  20. death_samurai

    death_samurai Ancient Guru

    Messages:
    3,824
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Palit 970 GTX jetstream
    Has anyone played COD black ops with mlaa enabled?

    I did and the sky looks weird.

    Btw there was severe lagging at first till i turned off my AV i think. First time this occured to me. I wonder if it's due to the drivers or the AV.
     

Share This Page