ati and vista64 ???

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by pint, Sep 2, 2008.

  1. pint

    pint Active Member

    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    GPU:
    club 3d 4870
    short question
    why am i geting no signal over dvi , the only thing that has changed is xp replaced by vista home premium 64
    as soon as the driver loads dvi goes black
    i've tried the work around from ati , didn't work for me
    do you felow guru's have a idea ?
     
    Last edited: Sep 2, 2008
  2. at0msk

    at0msk Member Guru

    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire Toxic HD3870 512
  3. pint

    pint Active Member

    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    GPU:
    club 3d 4870
    thanks for nothing


    on the other hand i've found the problem
    it's in the ati driver , it doesn't suport my tft screen
    i have an old iiyama laying around and it works perfect with dvi

    are there any solutions for this problem or am i screwed and stuck back @ a 17" inch screen (finance doesn't allow me to buy a new screen for now )
     
  4. Iarwain

    Iarwain Banned

    Messages:
    3,048
    Likes Received:
    0
    GPU:
    4890 990//1120
    I think there's some kind of issue with a certain kind of DVI cable. You'd probably get something with a google search or forum search, I really can't remember much about it but I recall reading that it was just the cable...
     

  5. pint

    pint Active Member

    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    GPU:
    club 3d 4870
    i'm go'ne try that and report back with the result

    update ....... didn't work
     
    Last edited: Sep 4, 2008
  6. Snappy

    Snappy Member Guru

    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 5850
    Last edited: Sep 4, 2008

Share This Page