Asus x570 bios's to fix WHEA errors (AGESA 1.0.0.4)

Discussion in 'Processors and motherboards AMD' started by Astyanax, Oct 22, 2019.

  1. Astyanax

    Astyanax Ancient Guru

    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    977
    GPU:
    GTX 1080ti
  2. Kool64

    Kool64 Master Guru

    Messages:
    375
    Likes Received:
    132
    GPU:
    Gigabyte GTX 1070
    I didn't know they were still having problems with that.
     
  3. insp1re2600

    insp1re2600 Master Guru

    Messages:
    905
    Likes Received:
    325
    GPU:
    RTX 2080TI OC H20
    regardless, first sights of 1.0.0.4 no?
     
  4. Kool64

    Kool64 Master Guru

    Messages:
    375
    Likes Received:
    132
    GPU:
    Gigabyte GTX 1070
    I would say yes. I've never seen it out in the wild let alone many boards don't even have 1.0.0.3 ABBA even.
     
    Last edited: Oct 22, 2019

  5. Astyanax

    Astyanax Ancient Guru

    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    977
    GPU:
    GTX 1080ti
    The earlier bios's had some issues, they didn't offer user control over the pci-e gen, and the auto function was tuning the link iffy.

    Nope, first sighting was an Asrock support release for the B450 ITX
     
  6. insp1re2600

    insp1re2600 Master Guru

    Messages:
    905
    Likes Received:
    325
    GPU:
    RTX 2080TI OC H20
    Maybe MSI will get using it by next summer, unless I can with ubu
     
  7. gerardfraser

    gerardfraser Ancient Guru

    Messages:
    2,860
    Likes Received:
    502
    GPU:
    R9 290 Crossfire

Share This Page