ASUS DARK HERO X570 CLUB

Discussion in 'Processors and motherboards AMD' started by HARDRESET, Feb 8, 2022.

  1. HARDRESET

    HARDRESET Master Guru

    Messages:
    849
    Likes Received:
    377
    GPU:
    1080Ti / 290X CFX
    Finally got 3800CL 14 tuned to work well with no errors , 4 sticks is a pain. Screenshot 2022-05-31 16160438ne.png Screenshot 2022-05-31 17544955.8.png
     
  2. HARDRESET

    HARDRESET Master Guru

    Messages:
    849
    Likes Received:
    377
    GPU:
    1080Ti / 290X CFX
    1.5V XMP yes , and run hot , these new Ram at 1.5V with 4 sticks run a little bit cooler .
     
  3. HARDRESET

    HARDRESET Master Guru

    Messages:
    849
    Likes Received:
    377
    GPU:
    1080Ti / 290X CFX
    Screenshot 2022-06-01 070805500.png
    Also my 5950X love this new Ram , OC higher / 4.7/4.65 1.35V vs old 4.65/4.60 1.35V ,also will do 4.8/4.750 at 1.35V , Cinebench 23 stops halfway , no blue screen or crash , I am happy with 4.7/4.65
     
    iNerd likes this.
  4. iNerd

    iNerd Member Guru

    Messages:
    131
    Likes Received:
    27
    GPU:
    EVGA RTX 3080 Ti
    unfortunately i will need to leave dark hero club i believe. My board was running great since around 15.12.2020 until week ago and then pc desktop just will not start anymore.

    when i turn psu switch to off and turn it back on, i see leds (only on my asus lc 360 rgb aio otherones are off) but when i press power on (case or motherboard) i hear a click from psu, fans spin for 1cm and then nothing. I was thinking this is sure a psu issue so i replaced my Corsair HX850i (it was from year 2018 but bought brand new) and got brand new PX-1000 SeaSonic. I also used the moment to take off my aio and clean thermal paste and replace it with new one i also did ordered fresh with my psu… did a psu test, connected everything back and guess what? Just Nothing. Led on - power button - fans move for short moment and then nothing. Like my motherboard is not taking power over 24pin cable.

    I found also a HUGE thread on asus forum, 50+ pages and so many people from diff countries and region with this issue but couldnt find any reaction from asus so far.
     

Share This Page