Assassin's Creed Rogue HD Reshade

Discussion in 'Game Tweaks and Modifications' started by Alvaerus2014, Mar 26, 2015.

  1. Alvaerus2014

    Alvaerus2014 Member

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    GPU:
    970 4gb (****ed to 3.5)
    Hello everyone, I want to share this Reshade preset I`ve made for "Assassins Creed Rogue" aiming for realism, better visuals, better lighting and sharper textures. To anyone interested, I recommend set ingame gamma slider on 6.

    Preset download:
    http://sfx.thelazy.net/games/preset/3227/

    I've modified the following settings:
    - FXAA
    - SHARPENING
    - LEVELS
    - LIFTGAMMAGAIN
    - TONEMAP
    - VIBRANCE
    - CURVES
    - FILMICPASS
    - REINHARD
    - REINHARDLINEAR
    - CHROMATICABBERATION

    Screenshots with enabled preset:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    Last edited: Mar 26, 2015
  2. kato-secret

    kato-secret Member Guru

    Messages:
    127
    Likes Received:
    0
    GPU:
    geforce gtx 760 2gb
    can u do a max payne 3 reshade
     
  3. soulunite

    soulunite Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS STRIX GTX970 4GB
    Great work on the AC: Rouge reshade Alvaerus2014!

    I agree, the Max Payne Reshade options are not your best unfortunately - if someone was to make a really good one I will be their number 1 fan :)
     
  4. Quentin's_SweetFX

    Quentin's_SweetFX Master Guru

    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    GPU:
    SAPPHIRE R9 OC 270X 4GB
    I am working on one:)
     

  5. Alvaerus2014

    Alvaerus2014 Member

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    GPU:
    970 4gb (****ed to 3.5)
    I can`t wait to try it, your presets are great man...
     
  6. soulunite

    soulunite Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS STRIX GTX970 4GB
    That is great news Quentin - create that magic of yours :)
     

Share This Page