arggg, Jedi Outcast texture bug, on 3 different systems. HELP!!!!

Discussion in 'Games, Gaming & Game-demos' started by rEbirTH, May 24, 2005.

  1. rEbirTH

    rEbirTH Guest

    look at pic. since i bought this game years ago, i have not been able to play it. I have had 3 completely different systems, and I always get this texture corruption. ive got the latest version patched. nothing seems to fix it.


    [​IMG]
     
  2. SaberJ2X

    SaberJ2X Ancient Guru

    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    34
    GPU:
    Zotac 3080 OC
    ati and or nvidia systems alike?
    tried original drivers?
     
  3. rEbirTH

    rEbirTH Guest

    yes, same problem on geforce 3, ati 9700, x800, 6800. i dont get it.
     
  4. adair_fett

    adair_fett Banned

    Messages:
    7,379
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus V9999 Ultra - GeForce 6800 Ultra
    Have you tried patching it?

    I seem to remember something similar happening when I first bought it, but I dont remember how I fixed it....
     

  5. rEbirTH

    rEbirTH Guest

    i said i patched latest version already.

    whoever helps me fix this get $5 into their paypal account.
     
  6. adair_fett

    adair_fett Banned

    Messages:
    7,379
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus V9999 Ultra - GeForce 6800 Ultra
    What settings have you been trying to run the game in?

    Maybe try re-installing it....?

    What drivers have you tried? - I have a machine with an ATI card and a Machine with an Nvidia card, I might install it on them to see if I can reproduce the problem......


    EDIT** - I can only find disk 2, looks like I might not be able to do that for ya.
     
    Last edited: May 24, 2005
  7. Drigon

    Drigon Active Member

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    I have the game and I have never seen that happen before :( try reinstalling as adair_fettc said, then patch it again but try the 1.3 first and see if that work and then the 1.4 one and see if it work but re-download the patches again to make sure there not corrupted.
     
    Last edited: May 24, 2005
  8. NowhereMan

    NowhereMan Ancient Guru

    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 470
    Most likely a driver issue. Make sure that you use Driver Cleaner and try different video drivers to see what works best.
     
  9. bug77

    bug77 Banned

    Messages:
    3,468
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Palit 8800GT
    That picture looks absolutely fine to me. :D
     
  10. simonknight

    simonknight Maha Guru

    Messages:
    1,182
    Likes Received:
    0
    GPU:
    BFG 7800GS OC AGP
    Are you running with AA on? When I tried to run that game with AA and in 1600x1200 it would do that.
     

  11. twtaylor

    twtaylor Ancient Guru

    Messages:
    2,946
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Radeon R9 370 4gb DDR 5
    It runs fine on my sys with these specs----------------------------------------------->
     
  12. rEbirTH

    rEbirTH Guest

    i have tried on and off, evey possible combinations of resolution, aa and af, and quality settings.
     
  13. Darkest

    Darkest Ancient Guru

    Messages:
    10,121
    Likes Received:
    100
    GPU:
    HD7950
    Might be a long shot, but have you tried replacing the kyle and (Forget her name) chicks textures? Or does it happen with more than just those models? If you check out jk2files.com (Think that's it, google it if it isn't) and check around you're more likely to find a fix.
     
  14. Mr.Bigtime

    Mr.Bigtime Ancient Guru

    Messages:
    20,794
    Likes Received:
    8
    GPU:
    ASUS 1080TI
    U installed it after watching the movie :D?
     

Share This Page