AMD Catalyst 8.86 (Win 7/Vista x86/x64)

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by asder00, Jun 4, 2011.

  1. 7quest

    7quest New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD 6770M
    hi ! sorry, my english very bad , can anyone help me please? I have HP notebook with ATI 6770m (1gb) , windows 7.
    I have this problem : before install new driver I was seen in Device Manager > Hardware > Videocards > AMD Radeon 6770M , now after install new driver (this 8.86) I see in device manager : " AMD Radeon 67OOm Series " (no 6770m! :( ), problem with identification my card or something? its very bad ? :( bad for video perfomance ? what to do ? thanks for help I waiting for your answers :)
     
    Last edited: Jun 5, 2011
  2. moab600

    moab600 Ancient Guru

    Messages:
    6,339
    Likes Received:
    243
    GPU:
    Galax 3080 SC
    It's ok, it will never say 6770 or 6990, it just goes by series. if u have 6770 card it will say 6700 series, smae goes for 5850/5870 it will say 5800 series.

    Nothing wrong here
     
  3. 7quest

    7quest New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD 6770M
    oh thanks very much you calm me down :)
     
  4. V1tol

    V1tol Master Guru

    Messages:
    284
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 1070 Gaming X
    You can call your card whatever you want, even like that. That's just the name, saved in inf file.
    [​IMG]
     

  5. 7quest

    7quest New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD 6770M
    О_О :)
     
  6. Brebaz

    Brebaz Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    2
    GPU:
    2x6870
    Can anyone confirm that the Odd light in Witcher 2 is gone with this on CFX?
     
  7. thatguy91

    thatguy91 Ancient Guru

    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    99
    GPU:
    XFX RX 480 RS 4 GB
    12 GB SSD isn't quite sarcastic enough :D
     
  8. xeroian

    xeroian Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Powercolor ATI HD5850 1GB
    Sadly the Distributed COM error on shutdown that first appeared with 11.4 is still present.

    And why does my mouse pointer grow so large when I run Firefox ? (not porn related).

    On a positive note the Shift2 dark cockpit bug has gone, even with surface format optimization enabled.
     
    Last edited: Jun 5, 2011
  9. mbd2884

    mbd2884 Banned

    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Mobility HD5870
    Nothing wrong at all and it's not bad for performance. It's the hardware ID that matters not what the description is. You could put Nvidia Suck It, and it wouldn't have any impact on performance.
     
  10. mbd2884

    mbd2884 Banned

    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Mobility HD5870
    Learn to read CatalystCreator's twitter feed. Questions like these need to stop. The dude updates his twitter feed on game updates all the time. They are still working with CD Projekt to resolve the issue.

    It's 2011, using google should be the most basic of basic skills by now.
     

  11. Brebaz

    Brebaz Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    2
    GPU:
    2x6870
    Wow! U Mad?
     
  12. xeroian

    xeroian Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Powercolor ATI HD5850 1GB
    Surely communities like ours are meant to inform and help other people, not berate them for failing to follow up every information source.
     
  13. Rich_Guy

    Rich_Guy Ancient Guru

    Messages:
    12,691
    Likes Received:
    673
    GPU:
    MSI 2070S X-Trio
    CatCreator :-

     
  14. Brebaz

    Brebaz Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    2
    GPU:
    2x6870
    Thank you! :)
     
  15. mstcobra

    mstcobra Member Guru

    Messages:
    128
    Likes Received:
    3
    GPU:
    GTX 1080 Ti (H2O)
    @asder00 YOU DA MAN :banana:

    Results:
    dx9 Shift 2 +2 to 4 fps and no more dark cockpit (btw the fix for the dark cockpit was unchecking the check box for "enable surface format optimization".
    dx10 ANNO 1404 +2 fps
    dx11 DiRT2 Average fps appears to be the same but it has higher fps peeks.
    OpenGL According to FurMark same min fps, same average fps, +1 max fps

    Other results:
    No BSODs as of yet
    No game crashes or weird effects
    In CCC's 3D options menu the option "enable surface format optimization" and its check box are gone :confused: Anyone else have this or know why?
     

  16. zalbard

    zalbard Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GeForce GTX 690 4GB
    That sucks... Have you reported the bug?
    Does that actually work on desktop cards?
    I created a thread asking people to look up the way to unlock 10-bit pixel format support for Radeons (got to be a simple registry entry), but no luck...
     
    Last edited: Jun 5, 2011
  17. mstcobra

    mstcobra Member Guru

    Messages:
    128
    Likes Received:
    3
    GPU:
    GTX 1080 Ti (H2O)
    Just tested it, I too have the bug :pc1::biggun:
     
  18. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,562
    Likes Received:
    1,628
    GPU:
    ROG Strix 1080 OC
    Conclusion ?

    Better or worse than the latest 11.5 leak ?
     
  19. Evomasta

    Evomasta Member

    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire Radeon 5970 2gb
    It's still there for me, weird.
     
  20. sapphire88

    sapphire88 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon 6850 CFX
    bug reported..also reported flickering (AGAIN!) in crysis 2, tried to reinstall driver and the game as well, but no luck :(
     

Share This Page