1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AMD Catalyst 15.10 Beta Driver

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by mtrai, Oct 14, 2015.

  1. Dygaza

    Dygaza Master Guru

    Messages:
    535
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Fury X 4GB
    Think overhead is the biggest bottleneck for fury series. Not much to be gained with other tweaks.
     
  2. Passus

    Passus Maha Guru

    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    197
    GPU:
    GTX 1060 3GB
    these drivers are really not good, gta5 is a mess with these and the stutters are back with a vengeance

    upon loading SP into Micheals house 99% of the textures have not loaded and pop in after a few seconds
     
  3. k1net1cs

    k1net1cs Ancient Guru

    Messages:
    3,783
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD 5650m (550/800)
    Have you tried this one?
    A bit 'older' but seems like a different (new?) branch.
     
  4. Passus

    Passus Maha Guru

    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    197
    GPU:
    GTX 1060 3GB
    yes i have, unfortunately i cannot get the ccc2 to install properly

    15.9.1 work well for single player but with whatever r* did to online i get poor performance
     

  5. Rambo

    Rambo Master Guru

    Messages:
    264
    Likes Received:
    108
    GPU:
    RX 560 w8 4 Vega 56
    Could anyone compare 15.10 to 15.201.2001?
     
  6. k1net1cs

    k1net1cs Ancient Guru

    Messages:
    3,783
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD 5650m (550/800)
    You can try installing CCC from other installers (like from 15.9.1 or 15.10) without installing the drivers themselves.

    We all end up 'uninstalling' drivers using DDU anyway, so a franken-install that works should be enough.
     
  7. Martin.v.r

    Martin.v.r Active Member

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD 7970 1200/1500
    opdat from win7 64bit U to win10 pro 64bit all is ok whit this driver,no bug here
     
  8. lycanwrath

    lycanwrath Member Guru

    Messages:
    119
    Likes Received:
    5
    GPU:
    AMD RX480 8GB ref
    Have you done any special config to make BF4 mantle run on windows 10?

    Ever since am on Windows 10, I get white screen crash when the game is loading up with 'gstrenderfullscreen failed...'

    My game is stable only with DX11 and 32 Bit exe
     
  9. Passus

    Passus Maha Guru

    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    197
    GPU:
    GTX 1060 3GB
    Will give it a try

    Thank you
     
  10. spectatorx

    spectatorx Master Guru

    Messages:
    701
    Likes Received:
    80
    GPU:
    Radeon R9 380 4GB
    Disable in origin option "origin in game", if this will not fix your problem check other overlays/OSDs if they cause this crash.
     

  11. BaNsHiE

    BaNsHiE Active Member

    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Saphire 7970 TriFire
    God Thank you AMD, Mantle working again in BF4 for my setup. Runs great.

    BaNsHiE
     
  12. Passus

    Passus Maha Guru

    Messages:
    1,079
    Likes Received:
    197
    GPU:
    GTX 1060 3GB
    just can not get it to work at all no matter what i do, tried 6 times and manage to install the driver but not the ccc2 from either 15.9.x or 15.10 or the 1 with the driver
     
  13. BaNsHiE

    BaNsHiE Active Member

    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Saphire 7970 TriFire
    I had that problem once and had to uninstall C++ 2012 x64 and x86, at that time I had 2 of each in Programs and Features.

    1) Uninstall Driver with DDu

    2) Uninstall any C++ 2012 x64 and x86 instalations thrru uninstall programs in Control Panel.

    3) Install new drivers

    BaNsHiE
     
  14. Blackfyre

    Blackfyre Master Guru

    Messages:
    997
    Likes Received:
    28
    GPU:
    MSI 1070 Gaming X
    Last edited: Oct 14, 2015
  15. BravoFxTrt

    BravoFxTrt Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2X MSI R9 280X 6GB
    Im liking these Drivers so far.
     

  16. DiceAir

    DiceAir Maha Guru

    Messages:
    1,350
    Likes Received:
    13
    GPU:
    Galax 980 ti HOF
    For me mantle still broken. As soon as fps tanks i can see a thick green line and my fps goes to 64 locked. Triple buffering is broken and I don't see them fixing it. Maybe my cards is just not enough to handle 2560x1440 ultra 0xaa and get 96FPS constant. This is all tested on the test range. Mantle requires more vram and I think 3GB per card is not enough for what I'm trying to do.
     
  17. BravoFxTrt

    BravoFxTrt Member Guru

    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2X MSI R9 280X 6GB
    I'll check out mantle in BF4 see what I get.

    Edit: Im getting 80's to 130's fps playing in mantle.

    I get better than that playing in DX11. up to 200's fps.

    This was at the Test range.
     
    Last edited: Oct 14, 2015
  18. Jhereck

    Jhereck Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    GPU:
    r9 390
    Bug with 4 screens setup (2 screens on DVI, 1 on HDMI and 1 on Display port) : can't manage to get the screen connected to the display port to work at his original resolution (2550*1440 and instead i get 640*480).
     
  19. d0X

    d0X Member Guru

    Messages:
    177
    Likes Received:
    7
    GPU:
    MSI GTX1070 GamingX
    Madvr still crashing for me.
     
  20. Blackfyre

    Blackfyre Master Guru

    Messages:
    997
    Likes Received:
    28
    GPU:
    MSI 1070 Gaming X
    The only driver Madvr has ever crashed for me was the one that got leaked (the 5th of October one). Back to working fine here for me.

    Different people get different issues with Madvr with different drivers. It's weird. Some people were running it fine with the 5th of October one.
     

Share This Page