AMD Catalyst 14.9 WHQL (14.301.1001.0 September 15)

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by Rich_Guy, Sep 29, 2014.

  1. rock1m1

    rock1m1 Active Member

    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire Trix R9 290
    What is your GPU? I had this problem before, it was related to Fastboot of Windows 8.1/8. Can you turning it off to see if it helps?

    http://www.eightforums.com/tutorials/6320-fast-startup-turn-off-windows-8-a.html
     
  2. BuuBuu

    BuuBuu Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Corsair 8 GB ( 4 X 2 )
  3. EddieTheMonster

    EddieTheMonster New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD7870XT 2GB
    What happened with those modded 14.9 drivers? I need them for dual graphics on my Llano laptop.

    Thanks for any info
     
  4. FunkyMike

    FunkyMike Master Guru

    Messages:
    539
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 6850m /Intel HD3000

  5. frezzguru3d

    frezzguru3d New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    6600M and 6700M Series
    hello, I want to ask how to switch graphic ??
    my notebook have 2 switchable graphic AMD and Intel HD

    on my taskbar already showed AMD, but on my dxdiag still Intel HD
    here is the picture :
    oi62.tinypic.com/wl3y1v.jpg

    thanks :))
     
  6. FunkyMike

    FunkyMike Master Guru

    Messages:
    539
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 6850m /Intel HD3000
    Look above frezz
     
  7. hbsv

    hbsv New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD8870M
    Modded Catalyst 14.9 WHQL

    Greetings to all!
    Tell me where I can find this modification?
    I have a laptop Dell Inspiron 5737 Reinstall Windows now I can not find the appropriate video driver, that worked to Hibernation and Sleep.

    Thank you very much for your answer!
     
  8. FunkyMike

    FunkyMike Master Guru

    Messages:
    539
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI 6850m /Intel HD3000
    Sorry pal I have been cracking this issue for 1 month now. Dell shares a wakeup issue with the Probook.

    Removing CCC is the only way right now to make it go into standby and wakeup properly.

    I have around 3 testers right now that are helping me with this.

    I believe it is down to a dword conflict.

    As you can imagine it is rather hard to solve but it is one of my goals for UnifL.

    You could be of help if you are willing to tinker.

    Btw I am not sure if AMD is aware of this bug and whilst AMD is supposed to support mobility themselfs there seems little chance as your device isn't old but fits into the behavior pattern of oldish 7xxxm cards.
     
  9. hbsv

    hbsv New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HD8870M
    Thank you very much for your answer! I found in my laptop modification 14.4, hope to establish normal and it will be no problem.
     
  10. kanade

    kanade Member

    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire R9 390
    Is anyone having aero related issue after installing this driver? After updating my driver from 14.4 to this one (14.9) I started getting random switching from aero to basic theme.
    I'm currently using HD7950 with Windows 7 and I've confirmed that it's not caused by the programs which, the only solution is to restart the computer.

    Most of the solutions for this issue didn't do any good and ultimately, I tried running Microsoft fixing tool for Aero related problem where it turns out my driver was the culprit of this problem. Applying fix won't do anything as you can see the result below:
    [​IMG]

    Is there a way to fix this problem? I can always downgrade the driver though I experienced couple of issues with 14.4 and God knows when the next driver update will be coming. To add on I'm not really fond of using beta drivers as I'd like to stick with WHQLs.

    Thanks guys, help would be appreciated it.
     

  11. Cybermax

    Cybermax Member Guru

    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati R9 270x (Asus)
    Any solution to the "black screen after power save" bug?

    Does the 14.9.2 beta fix this, or should i just not bother too much with it until a new WHQL? :) Can always turn off the screen power off anyway, or shutdown the pc if ill be off a bit... But still somewhat annoying :)
     
  12. ravaged

    ravaged Member Guru

    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    GPU:
    G1 970 SLI
    I got it in 14.9.2 but not reliably. Sometimes I would have to hard reboot, sometimes my monitor would come to life as normal. I have no idea what causes it beyond the fact I never got it pre-CFX.
     

Share This Page