1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

AMD Catalyst 13.3 BETA 2 (12.100.17.0 March 14)

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by asder00, Mar 15, 2013.

Tags:
  1. Espionage724

    Espionage724 Guest

    I don't usually use Firefox at all, but the times I did use it, I had no artifacts at all. I was just wondering if there was some way of reproducing it just to see for myself.
     
  2. Plug2k

    Plug2k Maha Guru

    Messages:
    1,485
    Likes Received:
    5
    GPU:
    2x Gigabyte Fe 1080TI +WB
    Im not even going to debate a response to that utter tosh you just said.
    you do know there are a billion system configurations out there right ?
    my system is not the same as yours so dont tie everyone else down with if its working for you = must be usererror type tosh lol, as ati do everything perfectly right.....
     
  3. Progeny

    Progeny Member

    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX 670 DC2T @ 1300 MHz
    This fckng driver blew up my pc and then my house burnt down ..... :stewpid:
     
  4. fwixgamer

    fwixgamer Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2xHD7950WF3@1200/1600
    thx :)
    and btw i think i ll go back to the 13.2 beta 6 cause it's allot better in fps with tomb raider this is some bench with CRYSIS3 FARCRY 3 and TOMB RAIDER with both 13.2 beta 06 and 13.3 beta2 using an HD7950 oc to 1200/1750(@1200/1215mv) + THUBAN 1100T@3.90-2.80cpu-nb 1600 mhz cas 8-9-8-24 :
    tomb raider max out tress fx FXAA 1080p
    beta 02
    http://imageshack.us/a/img24/1271/tombraider2013031603485.png
    beta 06
    http://imageshack.us/a/img593/1369/tombraider2013031603153.png
    farcry 3 max out 4XMSAA ssao 1080p
    beta 02
    http://imageshack.us/a/img836/4045/farcry3d3d1120130316035.png
    beta 06
    http://imageshack.us/a/img43/8674/farcry3132beta6.png
    crysis 3 max out + 4XSMAA 1080P
    beta 02
    http://imageshack.us/a/img402/3750/crysis32013031603534015.png
    beta 06
    http://imageshack.us/a/img833/6795/crysis3132beta6.png

    so as you see there is no improvement at all in this 3 latest games evolved by amd , also the stutter in tomb raider are only when u use vsync , so when vsync are off both beta 02 and beta 06 have no stutter , also no annoying stutter in crysis 3 ore farcry 3 they work great with no probs , ans like i said it's better to go with beta 6 :)
     

  5. Espionage724

    Espionage724 Guest

    And there are other vendors that make up a computer other than an AMD/ATI graphics card. Some issues can arise from something BIOS-related, requiring an update from the manufacturer. Same thing goes for the vendor of your GPU.

    Not saying AMD's drivers are problem free at all, but AMD isn't the only one to be looking at if things go wrong, and more-so if it happens to work fine for the majority. A computer has multiple components that can affect one another.
     
  6. Pill Monster

    Pill Monster Banned

    Messages:
    25,216
    Likes Received:
    7
    GPU:
    7950 Vapor-X 1100/1500
    That's what happens when you install AMD drivers on an Nvidia card....
     
  7. Terepin

    Terepin Master Guru

    Messages:
    648
    Likes Received:
    4
    GPU:
    GTX 1080
    A blast from a past.
     
  8. Terepin

    Terepin Master Guru

    Messages:
    648
    Likes Received:
    4
    GPU:
    GTX 1080
    ATi does sh*t, because it's dead for years.
     
  9. warlord

    warlord Ancient Guru

    Messages:
    2,364
    Likes Received:
    777
    GPU:
    Null
    that's the spirit :D
     
  10. tyRant.594

    tyRant.594 Master Guru

    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI R9 280x
    lol reading some of these posts are nuts.. All I do is uninstall from control panel install new drivers and have never had a problem. It works, its simple.
     

  11. NvidiaFreak

    NvidiaFreak Ancient Guru

    Messages:
    4,773
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI Radeon HD 7660D
    clap... clap... Took Ati Two whole freaking months but finally no more BSOD, no more display has recover. system is more stable with this beta driver then 13.1, heck this beta driver feel the stability of the 12.11 driver which is great.
     
  12. Falkentyne

    Falkentyne Master Guru

    Messages:
    418
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Sapphire HD 7970 Ghz Ed.
    Keeping your RAM at stock speeds when not gaming will prevent that corruption.

    I did some tests and found out the reason for the corruption.
    On some monitors (144 hz monitors at 144 hz and some 120 hz displays), 2D runs at 500 mhz and either your default ram speed or your overdrive RAM speed, whatever is faster (but not slower). When viewing flash, the RAM clocks get set back to the default 500 mhz setting of 1375 (non ghz cards) or 1500 mhz, which is an immediate downclock if you overclocked it, causing corruption on the screen. This corruption doesn't happen if your 2D idle clocks are correctly 300/150 or your overdrive RAM Speed is at (or lower) than the default speed.
     
  13. Scarecrow7

    Scarecrow7 Master Guru

    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HIS R9 280X / 3GB
    This driver keeps 13.2 BETA 7 changes?

    EDIT: Yeah, probably yes.
    Sometimes I get lost in all these releases, hue
     
    Last edited: Mar 16, 2013
  14. Jobe

    Jobe Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI HD7970m 2GB
    Good point however what better time to start optimization, after all these drivers are not exactly final either.. Is it not best for these hardware company's to be working along side game devs for best support & stability from the start ?
     
  15. wazups2x

    wazups2x Active Member

    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    GPU:
    R9 390
    Darn, Max Payne 1 and 2 still don't work. I've been really wanting to play those games again but any driver past 12.6 doesn't work with the Max Payne games.

    I guess I'll just keep on reporting the issue to AMD and keep hoping for a fix.
     

  16. Plug2k

    Plug2k Maha Guru

    Messages:
    1,485
    Likes Received:
    5
    GPU:
    2x Gigabyte Fe 1080TI +WB
    and how would i got about forcing 300/150 as i run multi ?.... should i keep unplugging my tv as a perfectly acceptable ati fix ? lol
     
  17. ClockClocker

    ClockClocker Master Guru

    Messages:
    408
    Likes Received:
    1
    GPU:
    970 gtx
    Someone be so kind and tell me if this bug in cs:go on the map st.mark is still present i'd appreciate it.

    [​IMG]
     
  18. Vinnie

    Vinnie Ancient Guru

    Messages:
    7,685
    Likes Received:
    14
    GPU:
    2x AMD R9 290X
    Driver works fine so far! Tried BF3 and TR.
     
  19. Fox2232

    Fox2232 Ancient Guru

    Messages:
    9,735
    Likes Received:
    2,194
    GPU:
    5700XT+AW@240Hz
    I had occasional flicker in Firefox with 300/150 and yes it was caused by frequency switching.
    But solved it bit differently by method which works for everyone.
    I made CCC profile with base 2D clock 500/750 and 3D clock 1050/1500. Since flickering is caused by quick jumping from 300/150 to 500/750 and back.
    Having 10W higher power consumption does not concern me at all. And yes, @120Hz.
     
  20. gregor1230

    gregor1230 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gainward GTX 260
    It doesn`t work with 7970m in alienware m17x r4.
     

Share This Page