AMD Catalyst 13.2 BETA 7 (12.100.17.0 February 26)

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by asder00, Feb 27, 2013.

Tags:
  1. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,497
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    you sound very angry. oh well... I can live with that. Oh, and if you smell musk through your monitor then I'd suggest you clean all the stains off of your monitor stand and bezel.
     
    Last edited: Mar 2, 2013
  2. hallryu

    hallryu Don Altobello

    Messages:
    11,380
    Likes Received:
    10
    GPU:
    2x HD7970
    I smell something and its not musk. No need for the attitude Solid_State.
     
  3. Solid_State

    Solid_State Member Guru

    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    GPU:
    5870 VF3000A / GT430
    My bad. Personal issues are really shinning threw. I think I will stay away for a bit.

    Sorry bout that. No harm done I hope. I will crawl out of this and be alive in a better way, in time.
     
  4. eclap

    eclap Banned

    Messages:
    31,497
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Palit GR 1080 2000/11000
    Hey solid state, no hard feelings man. hope things work out ok
     

  5. zarker99

    zarker99 Member Guru

    Messages:
    142
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire hd 7870 Ghz
    LOL :)

    Nope, but afterburner has a habit of sticking on 50% fan, and I'd just reset it to work properly on its custom fan rate when I noticed those GPU spikes, which made me ask that question if those spikes are normal. I'm sure I never had em with previous 13.2 beta drivers, but who knows... ?
     
  6. moheban79

    moheban79 Master Guru

    Messages:
    238
    Likes Received:
    1
    GPU:
    XFX 6970 - 2GB Trifire
    Got to say these beta 7s really suck for Eyefinity triple monitor display. As soon as I started up Borderlands2 my monitors suffered random disconnects and drop outs. Did a clean install as well. Going to file a bug report!
     
  7. Plug2k

    Plug2k Maha Guru

    Messages:
    1,486
    Likes Received:
    5
    GPU:
    2x Gigabyte Fe 1080TI +WB
    Well i just noticed this aswell i have **** loads of them.
    what the **** at ati doing with our cards ? do they have QHC labs ? or are there drivers tested by 3 computers and 1 monkey. :/
     
  8. Plug2k

    Plug2k Maha Guru

    Messages:
    1,486
    Likes Received:
    5
    GPU:
    2x Gigabyte Fe 1080TI +WB
    Its crysis 3 its unoptimized for ATI hardware.
    if your getting those issues with just crysis 3 then its just crysis 3.....

    ignore the last 2 errors, its the ati.sys driver thats crashing when those 2 are being used aswell ATI are on to a winner with crysis 3 thats for sure lol
     
  9. Pill Monster

    Pill Monster Banned

    Messages:
    25,216
    Likes Received:
    7
    GPU:
    7950 Vapor-X 1100/1500
    That's nothing new.
     
  10. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,413
    Likes Received:
    1,469
    GPU:
    GTX980 SLI
    Still got the B&W checkerboard on firefox with these
     

  11. Didusieq

    Didusieq Member

    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Asus Strix GTX 970
    Just curious. I have Gigabyte's WF3 and with 25% fans I have 27 in idle. Rooms temp is 21C.

    What cooler you are using?

    BTW, no spikes on my GPU with this driver. :3eyes:
     
    Last edited: Mar 2, 2013
  12. The Postman

    The Postman Ancient Guru

    Messages:
    1,773
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI 980 TI Gaming
    Have you tried re-installing firefox? and run it w/o plugins?
     
  13. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,413
    Likes Received:
    1,469
    GPU:
    GTX980 SLI
    Yea its not FF, happens in Waterfox too

    Only started since Beta5 or 6 iirc
     
  14. woniu

    woniu Member

    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    GPU:
    GIGABYTE HD7850 2048 OC
  15. djsebfr

    djsebfr Member Guru

    Messages:
    132
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Nvidia GeForce GTX 950
    Crysis 3 :
    So with my CFX of 7950's :

    - 1920*1080
    - Extreme details
    - 2X SSA MGPU

    100 fps average
    2 GPU used at 99% (68° ans 75°)

    Crysis 2 :
    Plenty of crappy flickering ! :3eyes:
     

  16. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,413
    Likes Received:
    1,469
    GPU:
    GTX980 SLI
  17. woniu

    woniu Member

    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    GPU:
    GIGABYTE HD7850 2048 OC
    It's not related to FB. Response from AMD:
    "This issue was investigated by AMD and it was confirmed to be a bug in the FireFox coding, and the remedy for the issue has been confirmed on that thread as disabling the gfx Azure content. The issue was thoroughly investigated, but was confirmed that it cannot be remedied through the driver software as it is inherent to the Firefox code, and not anything that can be manipulated through the driver software."

    set in about:config gfx.content.azure.enabled to false and poof. No more black squares.
     
  18. Extraordinary

    Extraordinary Ancient Guru

    Messages:
    19,413
    Likes Received:
    1,469
    GPU:
    GTX980 SLI
    If it's a bug in Firefox coding, why does it happen with Google Chrome too ?

    And why has it only started happening since 13.2b6 using the same version of firefox ?
     
    Last edited: Mar 2, 2013
  19. woniu

    woniu Member

    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    GPU:
    GIGABYTE HD7850 2048 OC
    So it's a other bug then. My Google Chrome is fine. It maybe the latest Windows Platform Update. Did You installed it?
     
  20. Espionage724

    Espionage724 Guest

    I've had 0 issues with Chrome with any AMD beta driver.
     

Share This Page