AMD Catalyst 13.2 BETA (12.100.0 January 1) Unofficial

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by asder00, Jan 18, 2013.

Tags:
  1. forceware

    forceware New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon 6750m
    Someone encountered the error KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE while installing this driver in Windows 8 Pro x64? I have a HP dv6 notebook with Radeon 6750m graphics GPU (and a 6620G in the APU, dual graphics in enabled). Thanks in advance!
     
  2. mercury_22

    mercury_22 Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    GPU:
    SAPPHIRE HD 7770
    Is the "NO VIDEO with Media Player Classic Home Cinema when using full or half floating point processing" BUG
    present in this one too?
     
  3. forceware

    forceware New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon 6750m
    64 or 32 bits?
     
  4. mercury_22

    mercury_22 Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    GPU:
    SAPPHIRE HD 7770
    Last edited: Jan 19, 2013

  5. BugMeister

    BugMeister Member Guru

    Messages:
    166
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2x RX480 NITRO+OC(8G)
    had to resort to this 13.2 BETA after discovering that
    CyberLink10 wouldn't play Blu-rays via the 13.1 WHQL.. (?)

    bit odd, 'cos DVD's were fine..:confused:

    BTW: FarCry3 lovely, as are Skyrim and BF3 - ie10 running sweet..

    - cheers, asder!
     
    Last edited: Jan 19, 2013
  6. kerranG.

    kerranG. Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 7870
    After installing these on Windows 8 x64, some options like "Users" and "Windows Update" disappeared from settings...

    http://i.imgur.com/o1BUjDz.png

    Also having issues with saving energy turning my monitor off, can't use that since these drivers.

    :bang:
     
    Last edited: Jan 19, 2013
  7. Espionage724

    Espionage724 Guest

    And your 100% sure you (or any other program) did absolutely nothing else except install these specific drivers?

    I still have Users and Windows Update in my Metro CP on Win8 Pro x64
     
  8. kerranG.

    kerranG. Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 7870
    Im 100% sure, these drivers were the only thing i installed in the past 2 months.

    It happened to me and some others friends too. I dont know what's going on, but its not the only issue i have. Im also unable to change my ethernet options or turn on the options to save energy...weird.

    I did a clean install, used the link from guru3d. I'm not complaining, i like these drivers so far, but this shouldn't be happening...
     
    Last edited: Jan 19, 2013
  9. kevnb

    kevnb Master Guru

    Messages:
    355
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Zotac 1070
    what are you going on about? I have no interest in arguing at this point, but I don't even understand what you are saying. Anyway, they will add dx11 later, when its ready. Some folks have already found some unfinished dx11 code in the .dat file.
     
    Last edited: Jan 19, 2013
  10. f3ck4r

    f3ck4r New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD RADEON HD 6850 1GB
    Thank you!!
     

  11. redrumy3

    redrumy3 Master Guru

    Messages:
    434
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Evga GTX 1080 FE
    Did you use amd uninstall utility ?
     
  12. kerranG.

    kerranG. Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 7870
    Yup, AMD uninstall and ccleaner after rebooting a few times. Tried uninstalling and installing once again but the problem persists Q.Q . Thought i was the only one having this issue but then i saw some others having this too.

    If someone else's having problems with these drivers or find a way to fix it, let me know.
     
    Last edited: Jan 19, 2013
  13. Haldi

    Haldi Master Guru

    Messages:
    246
    Likes Received:
    7
    GPU:
    R9-290 CF
    Some other Crossfire Useres here who don't see any difference ?
     
  14. warlord

    warlord Ancient Guru

    Messages:
    2,825
    Likes Received:
    945
    GPU:
    Null
    i see a little difference it's better...but still make me sick and tired:bang::puke2:

    fc3 even with single card have tremendous amount of microstuttering...:puke2:
     
  15. fizzy

    fizzy New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    GPU:
    sapphire 7950 vapor x
    Just installed this and everything is running great for me, skyrim,
    bf3 and witcher 2 are alot smoother with no stuttering, perfect.

    keep it up AMD :)
     

  16. densou

    densou Member Guru

    Messages:
    124
    Likes Received:
    6
    GPU:
    Zotac 1070 Ti Mini
    :stewpid:

    MPC-HC ought to run with LAV Filters: best improvement ever over own integrated FFDshow and related. You could find plenty of how-to about LAV on MPC-HC through the web :infinity:

    else Mad Vr for x86 build (warning: heavily GPU dependent)
     
  17. Espionage724

    Espionage724 Guest

    Can't say I noticed this "temendous" amount of microstutter, but it's been a while since I last played it. I might have to redownload it in the near future :p
     
  18. GhostXL

    GhostXL Ancient Guru

    Messages:
    6,011
    Likes Received:
    16
    GPU:
    ASUS STRIX 2080 Ti
    I see HUGE differences in GW2 mainly.

    I actually hit overt 150 fps with Crossfire!

    WvW doesn't dip below 65 fps with full scale battles. Impressive!
     
  19. Fox2232

    Fox2232 Ancient Guru

    Messages:
    9,956
    Likes Received:
    2,298
    GPU:
    5700XT+AW@240Hz
    How High Power Limits you have set in Bios for such OC?
    Do you use OC via Turbo, so CPU sits at 3.4GHz and jumps to 4.8GHz?
    Or do you have Base Multiplier based OC with disabled power states, therefore your CPU is running always 4.8GHz at all four cores no matter what?

    I know pretty well from past how troublesome can intel CPUs be when they start Throttling.
     
  20. mercury_22

    mercury_22 Member

    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    GPU:
    SAPPHIRE HD 7770
    I'm using LAV too !
    This has nothing to do with what filters (for splitting and decoding= LAV in this case) are used, this bug is affecting video renderers which are using Half/Full "Floating Point Processing" (EVR-Cp, and madVR in this case)
     

Share This Page