AMD Catalyst 11.2 Driver download & Discussion

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by HaZe303, Feb 15, 2011.

  1. xtremegamer

    xtremegamer Guest

    Hotfix please AMD......
     
  2. nubgen

    nubgen Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS 560 Ti
    Here's what I noticed coming from 10.10 using 6850. Mouse cursor bottom taskbar glitch fixed. Clocks idle 300/300, do we really need 300/1000 watching a youtube video.

    Need a couple more days with these drivers and I'll report more findings.
     
  3. k1net1cs

    k1net1cs Ancient Guru

    Messages:
    3,783
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD 5650m (550/800)
    Now that's something new (for me).
    Was it specific to the 6xxx series?
     
  4. isidore

    isidore Ancient Guru

    Messages:
    6,276
    Likes Received:
    58
    GPU:
    RTX 2080TI GamingOC
    yeah i think it was, i never had that, also i don't have the mouse lag bug, that users with hd6k experience.
     

  5. blesner

    blesner Ancient Guru

    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI Nvidia GTX 690
    Awsome new option to disable Xfire in 11.2 CCC

    [​IMG][/URL][/IMG]
     
  6. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    Forced AA through CCC doesn't work on NFS:HP.
     
  7. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    That option disables ULPS, it does not disable CrossfireX.
     
  8. k1net1cs

    k1net1cs Ancient Guru

    Messages:
    3,783
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD 5650m (550/800)
    Actually, I do (still, with 11.2,) have that mouse lag thingy, both on 5650 (left) & 5770 (desktop).

    The bugs in various Catalyst versions are almost like Russian Roulette. =b
     
  9. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
    I'm curious about that bug :p

    Youtube doesn't have a video showing, maybe someone here can make one :p
     
  10. isidore

    isidore Ancient Guru

    Messages:
    6,276
    Likes Received:
    58
    GPU:
    RTX 2080TI GamingOC
    man..wth AMD!! thx jampad for the answer..
     

  11. mbd2884

    mbd2884 Banned

    Messages:
    317
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Mobility HD5870
    Why do you complain and whine at AMD? It's Criterion that screwed you over, not AMD. Your blame and anger is misplaced.

    But yes I couldn't force override AA either. MLAA didn't work, edge detect SSAA didn't work, nothing worked.

    Personally I blame Criterion, not AMD for this. It's nice Nvidia "override" HFS HP AA, not sure if it works or not, only read on forums. Odd thing where the side branch wasn't applied to all so only GTX 470 can mostly apply AA, doesn't seem complete either. Far as I know, no official WHQL Nvidia driver has this fix either. Just shows how messed up this issue is. Maybe AMD will do it, maybe not. Doesn't matter to me, when driver at those speeds in the game I don't even notice. I only notice in screenshots.

    I'd rather have no AA in a game that has NO AA support than having textures appear all black and red on a GTX 570.

    http://www.youtube.com/watch?v=b4S6qIyYkuY&feature=player_embedded
     
    Last edited: Feb 16, 2011
  12. Final8ty

    Final8ty Master Guru

    Messages:
    315
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x5970 Toxic 4GB 900/1200
  13. ASLayerAODsk

    ASLayerAODsk Master Guru

    Messages:
    773
    Likes Received:
    1
    GPU:
    MSI 580 8G
    my comp still CTD during BC2 sessions....grr. takes longer now for some reason...but still happens.
     
  14. ati666

    ati666 Master Guru

    Messages:
    465
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte R9-290x Windforc
    absolutely RIGHT! now its NVIDIA's turn to put the Tesselation tab in their forceware drivers
     
    Last edited: Feb 16, 2011
  15. deathfrag

    deathfrag Guest

    yes :)
     

  16. japamd

    japamd Ancient Guru

    Messages:
    2,448
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Radeon HD 7970Ghz
  17. gijs007

    gijs007 Active Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Sapphire R9 290
    hmm tried installing this driver from remote desktop(this normally works fine) and now my remote server isn't running any more...

    great...
    better hope it works fine after a manual reboot when I can send someone there and that AMD fixed my issues with 11.1A driver.
     
  18. HaZe303

    HaZe303 Ancient Guru

    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2070 Super
    I agree, sounds like he likes whining as he doesnt see the benefit of giving you the user the control of everything. AMD isnt forcing you with degraded IQ, it gives you a choice to CHOOSE youre self how you like it. Some people prefer higher fps over IQ, and vice versa. So stop youre whining, too much ignorence in these forums already? :D

    I dont get that issue at all, so dont take for granted that its a driver related issue. It could be(and I bet it is) something else.
     
    Last edited: Feb 16, 2011
  19. McBacker

    McBacker Member

    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 570 SLI
    I'm sad for you. =/

    Glad moved to the green side... now i can play BC2 without a single issue!

    Got tired searching for solutions in the forums every Catalyst release... :bang:
     
  20. Mufflore

    Mufflore Ancient Guru

    Messages:
    12,617
    Likes Received:
    1,245
    GPU:
    Aorus 3090 Xtreme
    Why update a video driver on a remote server, "remotely"?
    Its not like you need the performance when you're using remote desktop and as you have found, problems can occur.
    Seems like an unnecessary thing to do and an unnecessary risk, its shameful to infer the driver caused these problems!
     

Share This Page