AMD Catalyst 11.1a Hotfix (8.82.2) Win7 x86/x64 19.01.2010

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by Xzibit, Jan 21, 2011.

  1. dox_aus

    dox_aus Master Guru

    Messages:
    301
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSi 290 Gaming CF
    lol yeh getting the laggy mouse top right corner too
     
  2. Valagard

    Valagard Guest

    They are right, I am getting it too

    Mouse pointer lags/blinks when its almost in the upper right corner

    Only when its almost in the corner, like to click the X to close a window it happens, its not super noticeable but its there
     
  3. lmimmfn

    lmimmfn Ancient Guru

    Messages:
    10,445
    Likes Received:
    123
    GPU:
    AorusXtreme 1080Ti
    nah man i get it too on an eyefinity setup, only the top right on my 3rd screen about 1cm square behaves weird, i.e. goes slow mo.
     
  4. Valagard

    Valagard Guest

    Yeah I think its an issue only for multiple monitor setups
     

  5. FDisk

    FDisk Master Guru

    Messages:
    766
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS STRIX GTX970 OC 4GB
    No, desktop. Maybe it's a 1080p thing?
     
  6. FDisk

    FDisk Master Guru

    Messages:
    766
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS STRIX GTX970 OC 4GB
    No, I have one monitor. 1080p HDTV connected via HDMI.
     
  7. Valagard

    Valagard Guest

    yeah its only happening with my HDMI monitor hooked up at 1080p, my DVI monitor has no lag in the upper right corner
     
  8. FDisk

    FDisk Master Guru

    Messages:
    766
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS STRIX GTX970 OC 4GB
    Clocks are broken when video is being played. Tested with MPC-HC v1.4.1.2860.
    The clocks jump all over.

    [​IMG]

    Edit:
    Problem fixed by doing this in the saved Overdrive profile:
    Code:
       </Feature>
            <Feature name="AutoTuneSupport" />
            <Feature name="CoreClockTarget_0">
              <Property name="Want_0" value="60000" />
              <Property name="Want_1" value="60000" />
              <Property name="Want_2" value="100000" />
            </Feature>
            <Feature name="PowerControl_0">
              <Property name="Want" value="0" />
            </Feature>
            <Feature name="MemoryClockTarget_0">
              <Property name="Want_0" value="138700" />
              <Property name="Want_1" value="138700" />
              <Property name="Want_2" value="138700" />
            </Feature>
    Now when video is played the clocks are 600Mhz/1387Mhz
     
    Last edited: Jan 22, 2011
  9. Dalton Sleeper

    Dalton Sleeper Member Guru

    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x GTX 1080 8GB
    Nope, it is happening on my laptop (mobility hd2400@1280x800) and desktop computer (2x6970@1080p) too :S
     
  10. foulone

    foulone Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI XFX 5870 1gb
    Noticed black textures in Bad Company, when you approach a sniper from behind there is a black patch on his back instead of the ghillie suit camo.

    5870, 7 X64
     

  11. AbjectBlitz

    AbjectBlitz Ancient Guru

    Messages:
    3,462
    Likes Received:
    2
    GPU:
    R390 1200/1720
    I get this too since 10.12. Also happens in game when I go to that corner. (Ruse).
     
  12. xtremegamer

    xtremegamer Guest

    Hi...

    Srry guys Mouse lag is there using previous hotfix driver 11.1a At the top right corner the Cursor sticks and feels laggy it's serious Bug , connected via DVI @ 1600 by 900 resolution.... Any Performance increase with this driver..

    @Rich_Guy does they fixed that scattering problems aftr booting windows...
     
    Last edited by a moderator: Jan 22, 2011
  13. HaZe303

    HaZe303 Ancient Guru

    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2070 Super
    No mouse lag issue here? Could you take a pic so we can see how it looks with the issue?
     
  14. nutyo

    nutyo Ancient Guru

    Messages:
    4,590
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire Vapor-X HD5870
    I have the mouse lag issue. 1900x1200 DVI. Didn't notice it till now so it is very minor. Bit weird though.
     
  15. panogr

    panogr Active Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    37
    GPU:
    RX 6800XT
    No mouse lag issue here. weird ? ;)
     

  16. dkizzy

    dkizzy Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire R9 290
    do you guys think its a windows gui issue or the monitor causing it? my mouse lags only in the top right corner. I feel like it happened with my gtx 470 too before I put my 6870 in.
     
  17. HaZe303

    HaZe303 Ancient Guru

    Messages:
    1,944
    Likes Received:
    0
    GPU:
    RTX 2070 Super
    Sorry I spoke too early, didnt see it before as it doesnt happen all the time. But yes, now I see it happening then and then, blinking and being slow. ;)

    Edit: It feels like the cursors is magnetic with the top corner, it moves up to the "ceiling" border? If you understand what i mean? And gets stuck for a milli second.
     
    Last edited: Jan 22, 2011
  18. ibracadabra

    ibracadabra New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX RS 480 4GB
    yes. same for me with 10.12 and this drivers..
     
  19. gijs007

    gijs007 Active Member

    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    GPU:
    AMD Sapphire R9 290
    these drivers suck,
    the bottum part of my screen(including the task bar is black) this happens when im logging in to my user account, straight after the windows boot up screen.

    also when I move a window(for example windows explorer window) my screen gets ****ed up even more, check the photo's below.

    I even flashed my 6950 back to stock bios but that didn't help.
    and did a few reinstalls.

    Running windows 7 Ultimate 64 bit sp1(RTM the one that is leaked) clean install.
    im going back to 10.12A hotfix, that one is working fine:banana:


    top 3 are with 11.1A (8.82)(same issue with both versions)
    last 2 are with 10.12A(8.790.6.200) which work fine.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 22, 2011
  20. k1net1cs

    k1net1cs Ancient Guru

    Messages:
    3,783
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Radeon HD 5650m (550/800)
    Yep, got the same lag here with my laptop which specs are on the left.

    Haven't tried with my 5770 desktop yet since it's literally 1,5 hours flight from where I am now; it's connected to a 'ye olde' 19" Acer X193W.
     

Share This Page