AMD Catalyst 10.11 BETA 8.79.6 18Nov Win7/Vista

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by asder00, Dec 5, 2010.

Tags:
  1. perosmct

    perosmct Banned

    Messages:
    1,072
    Likes Received:
    0
    GPU:
    unknown
    allright...i am so sorry...i just wanted to save you and your time here... :)

    real beta drivers, as usual, are much newer always, that's why i am curious why some leaks from nowhere should be also not verified anyway from knowledged...;)

    my exclusive version is
    11/26/xxxx
    Driver 2D version x.xx.xx.1094
    Direct3D version x.xx.xx.0819
    OpenGL version x.xx.xx.10465
    Control Center Version 2010.1126.xxxx.xxxxx

    just think twice, and be careful mates...a real beta, it's still...ati...or not..?? :D

    have a nice playday...!!!:cool:
     
  2. Choppazilla

    Choppazilla New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ATI
    I have the same prob like with the 10.11, get flicker screen if i use 2 screens and oc my card. It´s a bit strange how it works to me...

    ok for example:

    If i use 1 Monitor it´s all fine, no flicker, 3D 760/1050 mhz (Standard) and in 2D it runs at 157/300 mhz, so far so good.
    For 2 Monitors i got following: 3D 760/1050 mhz and 2D 400/1050 mhz? but No flicker!
    Now the strange thing, if i use Overdrive or AB and oc my card it goes down in 2D Modus to 157/300 and then i got this annoying flickering display, in each game during loading maps or new level and the clocks jumps up and down between 2D and 3D it flickers like hell.

    I have a very bad feeling for to see this also in da HUGE!!! lol

    Win7 64x
    HD 5850
     
  3. perosmct

    perosmct Banned

    Messages:
    1,072
    Likes Received:
    0
    GPU:
    unknown
    i know that by AMD, that 2D version "1094" unfixed, is problematic and has failures, with 2 screens or more...it's not an approved 2D version, that's why this package wasn't meant to be released, so that's a bad beta...that's why a hotfix never came into public, and they wait the HUGE 10.12...may god bless them and fix such failures in 10.12...ahahaha;)
     
  4. DJ_Casper

    DJ_Casper Master Guru

    Messages:
    476
    Likes Received:
    5
    GPU:
    Asus GTX 1080 FE
    Let's hope for the best and it's the end of the year and AMD will bring us a surprise for christmas
     

  5. perosmct

    perosmct Banned

    Messages:
    1,072
    Likes Received:
    0
    GPU:
    unknown
    that's for sure...many people, are gaming these happy christmas holy-days...we dont want our gaming experience ****ed up by new or old bugs...lol...:banana:
     
  6. Vatigu

    Vatigu Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 5850
    I've been having that problem since I got my 5850 last year, to fix it I had to mod my vbios to basically kill powerplay. All modes run at 725/1000.
     
  7. bokloz

    bokloz Master Guru

    Messages:
    584
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GTX 980Ti
    could anyone upload them to other place please i can not get them from filefront thanks
     
  8. The Creator

    The Creator Member Guru

    Messages:
    159
    Likes Received:
    14
    GPU:
    Red Devil 6800XT
    No, the pink issue still doesn’t fixed completely. If the EDID option is checked – the pink hue comes back. :bang:

    Tested with 5970 video card and DELL 3008WFP monitor (wide gamut).
     
  9. Hana88

    Hana88 Member Guru

    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati radeon 7970@ 1100/145
    no one? :nerd:
     
  10. TheJakeyl88

    TheJakeyl88 Member Guru

    Messages:
    114
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX HD5850 - 1GB
    Can't remember now what I'm running, but I have the MLAA option and under the "all settings" tab I have the new catalyst AI as well, has a quality option as well as the box for surface texture optimization. I had 10.10e with the modded inf, then went to 10.11, lost MLAA so I went to something else, and it has both MLAA and the new AI. I used driver sweeper, so nothing from the modded inf should have been around, but who knows how I got both, all I can say is it looks fantastic in CODBO, 2x in game AA, MLAA, 16xAF, ect, looks soooo nice with v-sync.
     

  11. Rich_Guy

    Rich_Guy Ancient Guru

    Messages:
    12,610
    Likes Received:
    614
    GPU:
    MSI 2070S X-Trio
    The MLAA for the 5 series, was only in the 10.10e's as far as im aware :)
     
  12. MerolaC

    MerolaC Ancient Guru

    Messages:
    3,430
    Likes Received:
    296
    GPU:
    MSI 5600XT G. MX
    Yes. Officially, but, with the Von Mod, It works in this BETA.
     
  13. Hana88

    Hana88 Member Guru

    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati radeon 7970@ 1100/145
    news:
    with these driver my videocard had low clock back!!
    with 10.10e i have 3d setting even when i'm on window 7...
    now i have again my 2d clock settings :)
     
  14. Pey

    Pey Master Guru

    Messages:
    710
    Likes Received:
    11
    GPU:
    ASUS GTX 980 STRIX @ SLI
    How´s crossfire performance in bad company 2? any 5970 owners?
     
  15. |Ano|

    |Ano| Master Guru

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX560Ti Twin FrozR II
    For me it's VERY good, i'm using 2x 6850's.

    Driver 10.10e and latest CAP
     

  16. KyleStilkey

    KyleStilkey Master Guru

    Messages:
    491
    Likes Received:
    34
    GPU:
    Sapphire 5700 XT N+
    This is called a BETA because these were not to be released at all, these are leaked drivers...
     
  17. AbjectBlitz

    AbjectBlitz Ancient Guru

    Messages:
    3,462
    Likes Received:
    2
    GPU:
    R390 1200/1720
    Check with EDID checked and adjust saturation etc and still not getting the pink tint.

    Fixed for me. Using BenQ GW2400WD , DVI.
     
  18. AbjectBlitz

    AbjectBlitz Ancient Guru

    Messages:
    3,462
    Likes Received:
    2
    GPU:
    R390 1200/1720
    Seems good enough but not as fast as the mighty 10.5a.

    I also get flashing shadows and stuff with these and 10.10e. Seems sporadic.
     
  19. Rich_Guy

    Rich_Guy Ancient Guru

    Messages:
    12,610
    Likes Received:
    614
    GPU:
    MSI 2070S X-Trio
    Are these fakes then :p
     
  20. Hana88

    Hana88 Member Guru

    Messages:
    155
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Ati radeon 7970@ 1100/145
    no they aren't...
    it was the driver from amd with 69x0 support
     

Share This Page