AGP aperture & nv fx5600

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section' started by b101uk, Dec 27, 2003.

  1. b101uk

    b101uk Master Guru

    Messages:
    222
    Likes Received:
    5
    GPU:
    Gigabyte GTX1070
    hi

    has any one come across a problem with fx5600 or other 256mb fx cards and ALL suporting drivers not reporting the corect mb bios seting for "AGP aperture" on intel 850 mb's under windows ME or others?

    with my card it only reports 1/2 of the seting in the mb bios, this was not a problem with the mb as if i put in the old 64mb gf2pro it detects the corect AGP aperture size.

    note: AGP aperture size on via difers to what it dose on intel mb!

    1:drivers have been instaled/removed corectly.
    2:reformat of hdd has confermed the above.
    3:mb bios is the latest, older ones have also been tryed.

    b101uk
     
  2. Advis

    Advis Master Guru

    Messages:
    907
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX GeForce 6600GT 128mb
    Change it manualy, job done....
     
  3. b101uk

    b101uk Master Guru

    Messages:
    222
    Likes Received:
    5
    GPU:
    Gigabyte GTX1070
    errr that is with it set manualy, ie: in the mb bios
     
  4. Advis

    Advis Master Guru

    Messages:
    907
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX GeForce 6600GT 128mb
    Have a word with the mobo maker then.
     

  5. hohum

    hohum Member

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    I have a P4 system with an intel 850 chipset, and a 256mb fx5600. Nothing wrong with the aperture size here.
     

Share This Page