AG271QG hdmi no signal

Discussion in 'Computer Monitor Forum' started by DeadofNightGaming, Sep 5, 2017.

  1. DeadofNightGaming

    DeadofNightGaming New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 1080ti
    got a great deal on this monitor with a price match. but might need to return it. the display port works fine, but running hdmi output from a capture card from a second pc back into this monitor displays a "no signal" message. if i plug the hdmi directly into the monitor from my gpu i get a signal. is this issue indigenous to display port monitors? no issues doing this with my dvi/hdmi monitors i'm currently using. thanks.

    ps. i realize my capture card is not compatible via display port, but i figured hdmi in 1080p would work.
     
  2. Chastity

    Chastity Master Guru

    Messages:
    652
    Likes Received:
    9
    GPU:
    Sapphire Nitro 390 BP
    Might be an issue with the HDMI Content Protection kicking in, giving you blank screen.
     
  3. DeadofNightGaming

    DeadofNightGaming New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 1080ti
    that is an excellent point and one that did not occur to me. however i don't see this issue running the same configuration, but back to a different monitor on my rendering pc. works via hdmi with my samsung, but not with the new aoc agon. thank you for your help.

    update: tested on my samsung display port monitor. with both display port and hdmi cables installed i could switch between dp and hdmi with no issues. all i had to do was change which source was the primary (either monitor or capture card). seems to be defined to the new aoc gsync monitor.

    update2: returned the monitor. thanks for the helpful info.
     
    Last edited: Sep 7, 2017

Share This Page