Afterburner + x264vfw problem

Discussion in 'MSI AfterBurner Application Development Forum' started by Mere, Nov 3, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mere

    Mere Member Guru

    Messages:
    124
    Likes Received:
    4
    GPU:
    amd fury 3840 1100/500
    I've been trying to test x264vfw recording but unfortunately I can't seem to make it work..
    Every time I press record button witcher 3 gets closed instantly.

    I installed both x32\64 versions.

    I tried different presets, settings but nothing has helped.

    I would appreciate if someone could help me out.
     
  2. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    15,313
    Likes Received:
    2,612
    Use search, x264vfw setup process was discussed in details in the past.
     
  3. HarryYTM

    HarryYTM Active Member

    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX TITAN
    x264vfw should be set to Ultra Fast and Zero Latency preset, Rate control should use CRF and quality should be 9-20, I personally using CRF18 and video quality is good enough, remember to set log level to none.
     
  4. HarryYTM

    HarryYTM Active Member

    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Gigabyte GTX TITAN
    Suggest some keyword would you? Not everyone as smart as you. And please be nice to newbie please would you?

    Beside that I suggest Mere can make use of Google site: command to search the forum, this forum build in search are very poor anyway.

    https://www.google.com/#q=site:http://forums.guru3d.com/+x264vfw
     
    Last edited: Nov 13, 2015

  5. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    15,313
    Likes Received:
    2,612
    i guess I can manage the forum without your suggestions. If you try to play smart, please try to stay here answering all threads yourself. And welcome to my ignores list.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page