Afterburner 1.5.0 Beta 2 (2009-12-09)

Discussion in 'MSI AfterBurner Overclock Application Discussion' started by Garrett_Wu, Dec 9, 2009.

  1. ibitato

    ibitato Ancient Guru

    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    1
    GPU:
    4870X2+4870 1GB on S T260
    No ideas, Afterburner is non-Unicode application so it can will be displayed correctly and can be spellchecked properly with non-English charset only on non-English OS with target desired codepage selected. I use Russian OS here so the output will be different.

    Stupde me, I've edited your post instead of replying to it :( Can you provide the link once again please?
     
    Last edited by a moderator: Dec 11, 2009
  2. ibitato

    ibitato Ancient Guru

    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    1
    GPU:
    4870X2+4870 1GB on S T260
    LOL you hacked my post ;)

    http://download710.mediafire.com/em0mmojyhm1g/1nfj2zhzmtr/SPA2.zip

    Please, I understand the 20 pos override but I need exact instructions on how to use it , on the translations files

    #src %-20s : %s
    #dst %-30s : %s
    #end

    /edit :
    ab áéíóú ill check at home; it's prb what you say
     
  3. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,855
    Likes Received:
    1,997
    Yep, I'm :D Thanks.

    That's entry just a standard C++ output format specifier string, but it is not something common for translation files in general, it specific to "i" report only.
     
  4. ibitato

    ibitato Ancient Guru

    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    1
    GPU:
    4870X2+4870 1GB on S T260
    Yes, but where exactly do I use it ???

    #src Failed to decompile %s skin!
    #dst Fallo al descompilar el tema %s!
    #dst %-30s : %s

    like this ???

    thanks, it's friday I'm sick of work and reaaaaallllyyy slow today..........
     

  5. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,855
    Likes Received:
    1,997
    That entry already exists in .\Localization\SPA\Tranlsation\MSIAfterburner.exe\StringTable. You don't have to add it anywhere, just edit it there. BTW, I don't see changes with Description tranlation in SPA2 pack. :(
     
  6. ibitato

    ibitato Ancient Guru

    Messages:
    4,958
    Likes Received:
    1
    GPU:
    4870X2+4870 1GB on S T260
    ummmmmmm

    src Display device
    #dst Tarjeta gráfica
    #end

    #src Display driver
    #dst Controlador del dispositivo
    #end

    #src %-20s : %s
    #dst %-30s : %s
    #end

    at StringTable


    http://www.mediafire.com/?qmeojhmzyqz

    I need to get home so I can do this stuff relaxed :(

    I'll get drunk my GF tonight, so I have 3 or 4 hours tomorrow morning to d-check everything on my rig .............:wanker:
     
  7. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,855
    Likes Received:
    1,997
    Looks like we'll leave it officially declared for GT2xx and newer family only, as it initially was.
     
  8. applejack

    applejack Master Guru

    Messages:
    589
    Likes Received:
    7
    GPU:
    GTX 1070 GAMING X
    oh no! GPU Usage is now stuck at "0" for unknown reason...

    as I commented in the first page, my 8800GT (g92) was showing GPU Usage properly,
    but now it doesn't anymore :(

    Only "changes" I can think of that I've done lately was installing Powerstrip & latest PhysX System Software...
    so I now uninstalled powerstrip, also reinstalled MSI Afterburner, but GPU Usage is still "0"

    EDIT: creating 1 or 2 OC Profiles in MSI Afterburner seems to fix it. GPU Usage working again :)
    most likely applying core clock did the trick.
     
    Last edited: Dec 11, 2009
  9. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,855
    Likes Received:
    1,997
    No claims about pre-GT2xx GPU usage will be accepted!!!! We declare it for GT2xx and newer families ONLY!
     
  10. applejack

    applejack Master Guru

    Messages:
    589
    Likes Received:
    7
    GPU:
    GTX 1070 GAMING X
    at least it works fine again :) (see edit of my last post)

    I just shared my experience, did not complain nor requested fix. sorry for the hassle anyway.
     
    Last edited: Dec 11, 2009

  11. burebista

    burebista Ancient Guru

    Messages:
    1,734
    Likes Received:
    27
    GPU:
    MSI GTX1060GAMING X
    That guy with 8800GT 512 in SLI managed to get GPU usage working. :3eyes:
    He said that he didn't do anything about drivers, Windows or settings but after playing some games suddenly it works.

    [​IMG]
     
  12. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,855
    Likes Received:
    1,997
    No ideas what can it be, it is implemented entirely inside NV driver and I have no ideas under which conditions can it funnction or not function on old hardware. So we'll still declare it for GT2xx only, maybe in future if NV will change something to get it working more reliable on pre GT2xx we'll declare it for pre-GT2xx too.
     
  13. Copyright78

    Copyright78 Active Member

    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Galaxy GTX580 900/2200
    This is looking good.. any idea of release date for 1.5 final?
     
  14. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,855
    Likes Received:
    1,997
    2009
     
  15. Copyright78

    Copyright78 Active Member

    Messages:
    70
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Galaxy GTX580 900/2200
    Thanks for narrowing that down for me :) Can't wait!
     

  16. unrealtincan

    unrealtincan Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX Core 216 Blck Edition
    Temps disappeared...

    XFX GTX 260 216sp

    Afterburner has always worked without a hitch for all versions up to now.
    I'm not sure if this is a nvidia driver or afterburner situation...

    Was running 190.38 w/afterburner v1.4, all is well, everything works great.
    -Updated nvidia driver to 195.62, temp monitoring in afterburner disappears.
    -Update afterburner to v1.5 beta 2, no dice.
    -rollback to 190.38, no dice
    -rollback to afterburner v1.4, no dice

    So now that I've returned to my original working configuration of nvidia driver 190.38 and afterburner v1.4, core temp monitoring is still gone...
    Doesn't show on graph, and no option to enable it under 'monitoring'.

    Any ideas as to how it disappeared? Very weird...
     
  17. DSK

    DSK Banned

    Messages:
    17,919
    Likes Received:
    1
    GPU:
    HD5770/BenQ G2220HD
    sounds like a driver problem theses recent ones have been crappy.
     
  18. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,855
    Likes Received:
    1,997
    The problem is NOT anyway related to Afterburner. It is a combination of widely documented ForceWare issue and user's unablility to search:

    http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=7994

    P.S. It was comented in this forum and least 5 times before.
     
  19. psolord

    psolord Active Member

    Messages:
    55
    Likes Received:
    6
    GPU:
    1070/970/7950/5850
    Anyone knows if D3D11 support will be implemented any time soon? I mean the framerate meter.

    Also could it be possible to make this meter faster, or let the user select how fast it will refresh?

    Thanks!
     
  20. DSK

    DSK Banned

    Messages:
    17,919
    Likes Received:
    1
    GPU:
    HD5770/BenQ G2220HD
    You can change the polling refresh rate here

    [​IMG]
     

Share This Page