After hours testing... Watch Dogs (E3 Bloom effect working) # Part 2

Discussion in 'Game Tweaks and Modifications' started by TheWorse, Jun 22, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BradleyW

    BradleyW Master Guru

    Messages:
    301
    Likes Received:
    0
    GPU:
    R9 290X CFX
    How did they get the 56mb patch to pack into the 0.8v mod, since the mod is only 1.56mb when the texture hack is not applied?
     
  2. Quentin's_SweetFX

    Quentin's_SweetFX Master Guru

    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    GPU:
    SAPPHIRE R9 OC 270X 4GB

    Why is the file so small?
     
  3. Sinji

    Sinji Active Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 980ti Hybrid
    TheWorse is working on it for 0.9. But if you want to use it now, use the Lunayah patch files. It fixes the issue while still utilizing 0.8.

    But you would've known if you read the previous comments.
     
  4. Sinji

    Sinji Active Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 980ti Hybrid
    If you mean the Lunayah patch files, that's because it doesn't contain the Maldo textures.
     

  5. Cyberdyne

    Cyberdyne Ancient Guru

    Messages:
    3,285
    Likes Received:
    152
    GPU:
    2080 Ti FTW3 Ultra
    This does not work for me.

    The first line of the batch file "bin\Gibbed.Disrupt.Unpack.exe patch.dat" reports an error, cannot find version of XnaNative to use. If I let the batch file complete, it just copies the the worse files (no file size difference, obviously).
     
  6. Utopia

    Utopia Master Guru

    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire 280x
    0.8 breaks every wind effect in the game.
    You guys are silly for using it.

    Why did Worse even mess with wind effects? I couldn't tell you.
     
  7. Sinji

    Sinji Active Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 980ti Hybrid
    Ty, will test!
     
  8. Casmithy

    Casmithy Member

    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA 780 SC ACX
    Install the XNA framework.

    To clarify, this is likely because the Ubi patch is compressed and theWorse patch is not. Ricks tools don't support recompressing the files (yet?).
     
    Last edited: Jun 26, 2014
  9. BetA

    BetA Ancient Guru

    Messages:
    4,198
    Likes Received:
    177
    GPU:
    MSI GTX670 PEOC@1350Mhz
  10. GODzillaGSPB

    GODzillaGSPB Member Guru

    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI Geforce GTX 760 TwFrz
    Lunayah told me we could always unpack the patch.dat from the original 0.8, then unpack his version, extract the Windycity.xml and assemple it both together again.

    Now if I'd only know how to do that...
     

  11. Sunset

    Sunset Maha Guru

    Messages:
    1,089
    Likes Received:
    69
    GPU:
    Gigabyte 1080 G1 Gaming
    here is my version if you are interested, I will uploaded tomorrow, unfortunately overwrites the texture Maldo, as I reworked the original, the patch is 1.87 GB but it works great as you can see I'm starting now upload tomorrow afternoon I I finished barring unforeseen circumstances ... ;) ok?

    https://www.youtube.com/watch?v=4PQ-z7DP2rw
     
  12. BradleyW

    BradleyW Master Guru

    Messages:
    301
    Likes Received:
    0
    GPU:
    R9 290X CFX
    @MaLDo

    Texture Aliasing found on the following:

    Ambrose building,
    All brick work on buildings,
    All crates located on the docks,
    The floor near the "Has Bean" monument,

    There are a few other Misc textures as well in random places.
    Hope this helps you.
     
    Last edited: Jun 26, 2014
  13. Quentin's_SweetFX

    Quentin's_SweetFX Master Guru

    Messages:
    396
    Likes Received:
    0
    GPU:
    SAPPHIRE R9 OC 270X 4GB

    Man are you sure you are using SweetFX in that video?

    Here's mine without SweetFX and just some color tweaking in control panel


    https://www.youtube.com/watch?v=Voh7t1ob8_A
     
  14. The__zino__O

    The__zino__O Active Member

    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    GPU:
    gtx 660Ti 2gb
    @TheWorse

    i Think That The game needs some more colors like blue sea, more green vegetation....

    i noticed that while i was playing the games in aiden's phone when (when he wakes up).


    it would be great if anyone would think of that.
     
  15. Sunset

    Sunset Maha Guru

    Messages:
    1,089
    Likes Received:
    69
    GPU:
    Gigabyte 1080 G1 Gaming
    I just lowered the colors that I think are too bright (vibrance) and set the contrast (curves) higher, do not use other
     

  16. Cyberdyne

    Cyberdyne Ancient Guru

    Messages:
    3,285
    Likes Received:
    152
    GPU:
    2080 Ti FTW3 Ultra
    That did the trick, thanks.
     
  17. Adrian Hardwood

    Adrian Hardwood Member

    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire R9 270X Dual-X
    Yes and yes.. Go to your Gamerprofile.xml and look for/ctrl+F
    UseCompassMiniMap="1" change to "0"
    UseRoadSignHilight="1" change to "0"
    UseMinimap="1" change to "0"

    Pls give feedback if it works with you. :)
     
    Last edited: Jun 26, 2014
  18. Undying

    Undying Ancient Guru

    Messages:
    12,264
    Likes Received:
    1,793
    GPU:
    Aorus RX580 XTR 8GB
    We are using it becouse it's almost stutter free, works great.

    0.7 was unplayable.
     
  19. nafeasonto

    nafeasonto Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Dual GTX 670's/2GB
    Don't shoot my head off, but how do I get those really nice textures you guys are getting.

    Installed WDtool, but doesn't seem to be a difference in textures:
     
  20. hacknham

    hacknham Member

    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX780SC 3GB
    could someone tell me
    BOSSMafioso make ur DOF for 8.0 ?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page