AC Valhalla crashes with Vega64-post 20.11.1 drivers

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by Krevar, Feb 17, 2021.

  1. Krevar

    Krevar Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Vega 64 Strix
    Hie everyone, AC Valhalla freezes then crashes just after ingame or benchmark since 20.11.1 dirvers (i have vega64 strix working perfectly, good temperatures) . These one works perfectly, no crashes after hours. EVERY (yes, tested them all...) driver after have the same problem. I tried clearing game and shader caches, did clean installs... And now i just upgraded my pc, changed mobo and cpu (4770k to 5800x :)), did a new windows install... And same problem again!!!. My card works perctly with any other game of course. Any Vega user have the same problem? I already sent bug reports but problem still here. Am i the only one not being able to upgrade drivers without broking this game? Please tell me i'm not alone and we can contact AMD! Thanks!
     
    DanielRX likes this.
  2. SpajdrEX

    SpajdrEX AMD Vanguard

    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    1,021
    GPU:
    Sapphire RX 6800XT
    Hi Krevar, I will ask in our Vanguard team if someone with VEGA could test it and possibly reproduce the crash.
     
    Krevar likes this.
  3. Krevar

    Krevar Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Vega 64 Strix
    Hi, thanks a lot! At least one other vega user had same problem on amd forum. Thanks again, hope it will be fixed!
     
  4. SpajdrEX

    SpajdrEX AMD Vanguard

    Messages:
    2,749
    Likes Received:
    1,021
    GPU:
    Sapphire RX 6800XT
    DanielRX likes this.

  5. Krevar

    Krevar Member

    Messages:
    14
    Likes Received:
    3
    GPU:
    Vega 64 Strix
    Thanks for having a look at it, but i still have no clue why the game doesn't work whith recent drivers... Really no Vega users here with same problem? Or on the contrary people playing Valhalla fine with last drivers ?
    Thank you again SpajdrEX, i'll report if i find a fix, but since changing my rig did nothing i won't hope much...
     

Share This Page