9800GTX+ or 9500GT reports wanted

Discussion in 'Rivatuner Statistics Server (RTSS) Forum' started by Unwinder, Feb 24, 2009.

  1. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,583
    Likes Received:
    1,678
    Guys, I need a few reports from 9800GTX+ or 9500GT owners (these are the only 9x00 family cards supposed to drop memory clock to 100MHz in idle). The following information is required:

    1) Message displayed when running "RivaTuner.exe /rrC040" when your card is in idle mode (i.e. when 2D clocks are set).
    2) Message displayed when running "RivaTuner.exe /rrC040" when your card
    is in performance mode (i.e. when 3D clocks are set).

    Thanks in advance.
     
  2. Li4m79

    Li4m79 Ancient Guru

    Messages:
    5,155
    Likes Received:
    3
    GPU:
    2xPalit GTX770 Jetstream
    RT 2.23 is displaying my memory clock at 100mhz all the time, but if i boot up everest its showing at the correct speed
     
  3. barwell1992

    barwell1992 Ancient Guru

    Messages:
    3,728
    Likes Received:
    0
    GPU:
    ASUS gtx560ti on T260HD
    no probles hear both read at 1100mhz(2200MHZ efective) (or when OC'd 2480mhz)
     
  4. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,583
    Likes Received:
    1,678
    Please read the first posting carefully. The only required information is the GPU register dump captured under different conditions using the commands provided in the posting.
     

  5. The Chosen 1

    The Chosen 1 Master Guru

    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x 6870 MSI TwinFrozer II
    I have a 9500GS in my laptop... rivatuner reports the memory in idle as 800MHz and when gaming it drops to 400MHz or something... ( yes it does that... it is supposed to be the other way around isn't it?)

    GPU-Z reports the memory in idle as 100MHz ... am i missing something here?

    Can i help resolving this ?

    Oh... is rivatuner going to officially support the nvidia laptop drivers? I understand they are still beta... but just asking...
     
    Last edited: Feb 24, 2009
  6. Dals

    Dals Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX/9800GTX/512MB
    Here my report with 9800gtx+... first idle then 3D.

    But i have N/A core and memory in RT when im using 9800gtx+ i have another card 9800gtx and works fine. Vista64bit

    This problems of N/A core have something to be with your asking?

    http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=288913

    Please Help Unwinder.


    IDLE:

    [​IMG]

    3D:

    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 24, 2009
  7. raken

    raken Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Zotac 1050 Ti 4GB
    idle

    [​IMG]
    [​IMG]

    3d

    [​IMG]
    [​IMG]


    [​IMG]
     
  8. Unwinder

    Unwinder Moderator Staff Member

    Messages:
    14,583
    Likes Received:
    1,678
    Thanks, but the thread is no longer sticked so there are no more reports needed.
     

Share This Page