8800GTX problems on lost planet demo

Discussion in 'Videocards - NVIDIA GeForce' started by chispy, May 23, 2007.

  1. chispy

    chispy Ancient Guru

    Messages:
    9,276
    Likes Received:
    1,577
    GPU:
    Strix RTX 3090 H2O
    I dont know if anybody else is having the same problems as me , when i play the demo version DX9 of lost planet after like 5 minutes the game get stuck on a infinite sound loop and the game freeze , then i have to hard reboot my pc in order to get out of it. My guess are driver related problems within the game. Any one else having this problems?

    I was planning to pre order the full game but i think i will wait after it comes out to see if this problem has been fixed.
     
  2. morbias

    morbias Don TazeMeBro Staff Member

    Messages:
    13,445
    Likes Received:
    37
    GPU:
    -
    Yeah, I read it was a driver problem too, I get the same crash but haven't bothered updating my drivers just for this demo ;) (on 165.01 XP btw.)
     
  3. Copey

    Copey Ancient Guru

    Messages:
    10,710
    Likes Received:
    0
    GPU:
    960 2GB
    had the same problem , the 160.02(or 03's) fix it
     
  4. musa

    musa Member

    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Palit Geforce GTX275
    Hmm that's weird. Mine crashes/goes into infinite loop in XP whenever I pickup one of the orange round thingies that restores your health. I was on 158.22.
    Changing back to 165.01 allows me to play it without any errors.

    Edit: Oh wait, different cards :p
     

  5. chispy

    chispy Ancient Guru

    Messages:
    9,276
    Likes Received:
    1,577
    GPU:
    Strix RTX 3090 H2O
    I deleted the demo , I did try different drivers and got weird things hapening within the game , I guess the game it is not ready to be release.


    Good Day All.
     

Share This Page