5970 not working with whql drivers

Discussion in 'Videocards - AMD Radeon Drivers Section' started by Impaler4, Aug 22, 2013.

  1. Impaler4

    Impaler4 New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Xfx black 2gb 5970
    this is a strange one. I've recently reinstalled windows n wiped my system clean, around the time 13.8beta2 came out as I had experienced awful lag on a few games n thought it was about time to re install windows.

    On installing 13.8b2 I came to see gw2 and most of my mmo's have 10fps at best, looking on many forums the advice is to use whql only. now here is the thing, I used 13.4, 13.1, 12.8 and all blue screen when rebooting but not on any beta drivers?

    Has anyone experienced this oddity? its annoying to switch drivers between bf3 n gw2 to get the best experience.
     
  2. seb4771

    seb4771 Guest

    Hi,


    I'm 5970 users, no problem for me with last 13.8 beta 2 (playing + 45 games) or whql drivers (but very useless).

    Just slowwwww with tesselation in splinter cell blacklist 1.01 (1920x1200 all 2x + tesselation = 22 fps, 58 fps without tesselation ).

    BUT need using Amd cleanup utility IN "safe mode" for uninstallating older 13.8 beta 1 or OTHERS drivers.
     
  3. Impaler4

    Impaler4 New Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Xfx black 2gb 5970
    I usually use driver sweeper but I'll give your advice a go next driver out I think.
     
  4. Joe 69

    Joe 69 Master Guru

    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    GPU:
    Sapphire HD4850 1GB
    If you have win 8, don't use AMD uninstall utility because it will mess up your system.........try using (even for win 7 ) DDU (it's a new uninstall utility ) directly in safe-mode ( here the link: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=379505 )

    If in the rare case you should have problems after using DDU, you can anyway try posting your problem in the DDU thread and see what his "creators" will suggest.
     

Share This Page