3DMark Time Spy released

Discussion in 'Benchmark Mayhem' started by TDurden, Jul 14, 2016.

  1. Dragondale13

    Dragondale13 Maha Guru

    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    9
    GPU:
    ZOTAC 1070 AMP!
    Last edited: Jun 9, 2017
  2. Mars73

    Mars73 Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    2
    GPU:
    Gigabyte AORUS GTX1080Ti
    Just ran Time Spy on my new Gigabyte Aorus GTX1080Ti and got a graphics score of: 9763
    No overclocking, power limit or core voltage adjustments, only a custom fan on Auto.
     
  3. chispy

    chispy Ancient Guru

    Messages:
    7,846
    Likes Received:
    63
    GPU:
    GTX1080Ti @ 2126/6156 H2O
    Testing old drivers versus new drivers , # 1 test with good old trusty 378.92 =
    GTX 1080Ti @ 2126/1539Mhz

    http://www.3dmark.com/spy/2119126

    [​IMG]



    Will test latest drivers released today 384.94 tomorrow night to compare :)
     
  4. A M D BugBear

    A M D BugBear Ancient Guru

    Messages:
    2,532
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2 1080ti h20 w/XOC Bios
    LOL, I can run all other 3dmark stuff's, but I get error's upon loading up Timespy, which is why its not on my playlist yet.

    Sometimes it works, then sometimes it will quit very unexpectedly.

    Good program though.
     

  5. chispy

    chispy Ancient Guru

    Messages:
    7,846
    Likes Received:
    63
    GPU:
    GTX1080Ti @ 2126/6156 H2O
    Might be related to your dual cpu set up , send Futuremark a bug report to see if they fix it :) , i would love to see your score on that beastly machine of yours
     
  6. A M D BugBear

    A M D BugBear Ancient Guru

    Messages:
    2,532
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2 1080ti h20 w/XOC Bios
    Actually I got it finally to work this time.

    Pinpointed the main problem or problems.

    Apparently whats causing this issue is the fps meter programs such as fraps,Action Recorder, bandicam,etc.

    They all doing the same thing, it does NOT work with these programs, moreover, With precision XOC, it does NOT work with it, even if I put the memory and gpu speed at +0, All dont work but one program did:

    The one and only Msi Afterburner.

    Works perfectly with this program but can't get the pwr fan(fan on card itself) to work, need xoc for that but doesn't matter, got the bench finally to work and that's all that matters in the end.

    My score at default settings, using one card only, over 9k, but thats with using the shadowplay recorder at MAX settings, so score will be higher without it, haven't tried without it, will soon, Will give update later.

    I did sli mode and as expected, the sli usage aint 80/90+% on both gpu's, more like upper 70's, the settings and res are just to low for it, so I only did one gpu, plus there isn't many bits selection to use within nvidia inspector due to the nature of this program being DX12.

    I did do a custom run/video record(2 1080ti) @ 4k(2160p) MAX for kicks, will be posting that on my playlist in comparision with my old 2 980ti hybrids.

    Sadly, in order to view the final net score is only through default bench run from what I understand, not custom runs.

    UPDATE:

    Single 1080ti without video recorder turned on, final score:

    Over 9.7k @ 2038/12.5k

    Good cpu utilization but used no where near 100%, not even close but decent amount, about half usage per core, ab only shows up to 32 though, so I don't know if this program can use more then 32 cores/threads,etc.

    Since 32 cores and under is what locked for 32bit applications, since this being 64bit, it could have used more, hard to say, graph showed up to 32, even if it did used more, more then likely only used less then half cpu usage per thread/core during cpu bench, absolutely used no where of its potential of these cpu's, but decent amount per core.

    [​IMG]
     
    Last edited: Aug 4, 2017
  7. A M D BugBear

    A M D BugBear Ancient Guru

    Messages:
    2,532
    Likes Received:
    1
    GPU:
    2 1080ti h20 w/XOC Bios

Share This Page