3D Mark 2006 Guru3d Records

Discussion in 'Benchmark Mayhem' started by compgeek89, Apr 22, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. drouge

    drouge Master Guru

    Messages:
    433
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HIS HD5970
    I need to work on my drivers some. I believe this was 21x220 4620MHz, score seems low for the MHz I was using. Maybe try a lower vcore too.

    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 26, 2009
  2. glenboy

    glenboy Maha Guru

    Messages:
    1,184
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x 5850's for now
    hiya drouge nice going ,another 32 k plus score ,score seems about right to me for mhz , chief dave has got similar, and running slightly tighter ram timings, its amazing the heat these i7 give off when clocked up and some volts added, over 20 degrees with single stage, HOT HOT
     
    Last edited: Jul 26, 2009
  3. cowie

    cowie Ancient Guru

    Messages:
    13,276
    Likes Received:
    353
    GPU:
    GTX
    :nerd:Dave nice score it as is your norm

    drouge your score is great also 1.60v core holy smokes!!!

    glen i know you are all syc'ed up for your system,good luck with it.
     
  4. drouge

    drouge Master Guru

    Messages:
    433
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HIS HD5970
    [hwbot] 32443 - 2x hd4870x2 @ 800/955 - i7 920 @ 4641 [/hwbot]

    What can I say, I have a crappy chip. Damn bclk limited IMC's. Looks like this is the best I can do. 21x221 is all this chip has in it. I will work on it a little more, as time permit's.

    [​IMG]
     
    Last edited: Jul 30, 2009

  5. DSK

    DSK Banned

    Messages:
    17,917
    Likes Received:
    1
    GPU:
    HD5770/BenQ G2220HD
    Maby overclock you video cards?
     
  6. chispy

    chispy Ancient Guru

    Messages:
    9,295
    Likes Received:
    1,593
    GPU:
    Strix RTX 3090 H2O
    Nice scores guys , keep up the good work , holly smokes Batman lol , drouge that v.core its lol too high:eek: me thinks , but if your SS can handle it why not :D , keep pushing it. Glen hopefully you will have your hardware this week , i want to see some 06 action from you :D.

    Angelo.
     
  7. Infiniti3D

    Infiniti3D Master Guru

    Messages:
    346
    Likes Received:
    0
    GPU:
    8800 Ultra H²0
    Thats awsome results at that settings, i bet you hit 21K easy when running that Quad at 4+ GHZ. I always wonder what happens when i slap a Quad in my rig:)
     
  8. glenboy

    glenboy Maha Guru

    Messages:
    1,184
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2 x 5850's for now
    its still a massive score drouge but i know what you mean on ss you'd bet on getting close to 5ghz,

    yes cowie i can't wait to start abusing the new hardware, hopefully will have the cpu and motherboard today (monday) then i can play

    yes chispy it'll be nice to have the quad core cpu score on 06 for once you can't play 06 the same with a dualie
     
  9. drouge

    drouge Master Guru

    Messages:
    433
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HIS HD5970
    You are exactly right Glen, I expect more than 5GHz. But intel, trying to squeeze Nvidia out of their memory controller market so to speak, sure put's a squeeze on us. Good chips with crappy memory controllers. My QX9650 would do 5GHz.
     
    Last edited: Jul 28, 2009
  10. phrozin

    phrozin Ancient Guru

    Messages:
    2,843
    Likes Received:
    4
    GPU:
    EVGA GTX980
    [hwbot] 21385- 1x hd4890 @ 1020/1155 - 3520@4367 all air [/hwbot]


    a test run on 1 of my new powercolor 4890pc+ @ 1020/1155 stock volts as gpu tool dosent work with the new pcb so got to hard mod them

    btw does any 1 know who makes phase units these days seem astek dont?

    [​IMG]
     

  11. drouge

    drouge Master Guru

    Messages:
    433
    Likes Received:
    0
    GPU:
    2x HIS HD5970
  12. susman

    susman New Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    GPU:
    8800Gt(zalman730/920/1800
    [hwbot] 14988- 1x8800GT @ 750/1910/940 - Q6600@3.60 [/hwbot]

    [​IMG]


    I think its a pretty good score considering a 8800GT
    what do u guyz think?
     
  13. DSK

    DSK Banned

    Messages:
    17,917
    Likes Received:
    1
    GPU:
    HD5770/BenQ G2220HD
    Wow that's really good for a 8800GT
     
  14. phrozin

    phrozin Ancient Guru

    Messages:
    2,843
    Likes Received:
    4
    GPU:
    EVGA GTX980
  15. EddieG

    EddieG Master Guru

    Messages:
    593
    Likes Received:
    0
    GPU:
    A few
    Here is one to compare > Try different drivers to see improvement.
    You should be getting higher > Excellent clocks though.

    http://service.futuremark.com/compare?3dm06=8634915
     
    Last edited: Jul 29, 2009

  16. chief Dave

    chief Dave Master Guru

    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    GPU:
    4 x 290x
    Thanks man, was fun, and I all ways thought ht on an i7 hurt 06, as it brought down the clock? O well ty gurus :) Right now I am on a GTZ, with petra tech pump, top, push pull 320 and I don't want to know my temps on that run :O My block is 90 off and I need to fix that, hell I need a drain and refill. This case (pc 201b is a huge bear but I love it).

    I just grabbed the new bios that unclocks my qpi ratios and will give it a try this weekend. I really love love this mb and it has a ton more left in it, but I am a bit distracked. Just picked up a P II 955e, and a cross hair III to mess with too :) The raid rocks and now all 8 drives are off the adaptec and they scream, benches and games load crazy fast and the pc marks where nice,,, had w3250 wr for a while but now I am down to 4th. Thanks man, go gurus!!!
    Dave :)
     
  17. chispy

    chispy Ancient Guru

    Messages:
    9,295
    Likes Received:
    1,593
    GPU:
    Strix RTX 3090 H2O
    Great going there Dave , wich Adaptec controller you got ? I got one Adaptec Raid5805 512MB DDR2 iop 1.2Ghz. they just release a new firmware in Adaptec also about 4 weeks ago and it is way faster than all the previous firmwares i have tried :thumbup: you should flash your card to the latest firmware and you will see a big improvement , Now it supports officially SSDs with this firmaware , the adaptecs raid cards. I got only 8 SSDs on mine but yes they fly :D.

    @Phrozin have you tried flashing to Asus top bios 4890 ?



    chispy.
     
  18. chief Dave

    chief Dave Master Guru

    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    GPU:
    4 x 290x
    I got the same card man :) I had a 3805 I think and I did not like ssds at all, grrrr. This one is better but it still drops the ssds off line every now and then. I will flash it asap man, thanks a ton! It's funny as my 1st adaptech card was a 4 channel uw160 back in 98, man that was cool as hell, still got it and it is a true pci 32 and 64 bit card...thanks man!
     
  19. chispy

    chispy Ancient Guru

    Messages:
    9,295
    Likes Received:
    1,593
    GPU:
    Strix RTX 3090 H2O
    Yep i think you need to flash it in order to have it work propperly without droping the SSDs , never had single problem with it , me like this Raid card too, i used to have Adaptec 2405 but only had 4 ports :/ so i sold it.



    wow old Raid card, 4 channels :D , still working ?
     
  20. Tiger253

    Tiger253 Master Guru

    Messages:
    432
    Likes Received:
    0
    GPU:
    EVGA GeForce GTX 280
    ....
     
    Last edited: Jul 31, 2009
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page