3D Mark 2006 Guru3d Records

Discussion in 'Benchmark Mayhem' started by compgeek89, Apr 22, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. |Ano|

    |Ano| Master Guru

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX560Ti Twin FrozR II
    Thanks mate!

    Yeah it's 3dm-06 stable at 3.82GHz but i want a new
    windows installation before i try to make good scores, but this is a really nice score since this is my old Win install that i had my Nvidia card on.


    |Ano|
     
  2. roguesn1per

    roguesn1per Ancient Guru

    Messages:
    9,508
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX580
    Wat temps do u get at 3.8 ghz and what voltage are u using??
     
  3. |Ano|

    |Ano| Master Guru

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX560Ti Twin FrozR II

    This is at idle.

    [​IMG]

    And full load at 46-50°C so i have no heat problems =)

    *edit*
    My q6600 needs alot of voltage so i need 1.55vcore in 3.82GHz, don't know exact temps but it's not that high.
     
    Last edited: Feb 20, 2008
  4. roguesn1per

    roguesn1per Ancient Guru

    Messages:
    9,508
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX580
    mine needs more than 1.55 to geto 3.8 :(

    i need about 1.57
     

  5. |Ano|

    |Ano| Master Guru

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX560Ti Twin FrozR II
    Yeah that's too much for 24/7, what temps you get at 3.7?
     
  6. roguesn1per

    roguesn1per Ancient Guru

    Messages:
    9,508
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX580
    69-71 load.
     
  7. |Ano|

    |Ano| Master Guru

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX560Ti Twin FrozR II
    Just OC'd the q6600 to 3.75GHz
    here is the results!

    [​IMG]

    And this with a old windows installation!
     
  8. chief Dave

    chief Dave Master Guru

    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    GPU:
    4 x 290x
    Nice scores man! You can use AMD GPU tool to OC those more too. I have found mine do both cores 900 999, and it will fail when you set clocks, but it does work.

    Love the new 3870x2, and it looks much better in games then dual 8800gts 640s, but in COH, it has some dips I do not like. I might just have to reinstall tonight and throw in the quad, go 4GHz and see what it will do. Thanks man!
    Dave
     
  9. |Ano|

    |Ano| Master Guru

    Messages:
    275
    Likes Received:
    0
    GPU:
    GTX560Ti Twin FrozR II
    Thanks =)

    Yeah i know about AMD gpu clock tool, but it's kinda fun to see how far i can take it before i start overclocking the card.
     
  10. chief Dave

    chief Dave Master Guru

    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    GPU:
    4 x 290x
    Mounted my Q6600 last night and was just not stable @ 4G, well with the volts that I would throw at it. Loading 1.58 and 1.62 is bios was as far as I would go. BLUFF, Q@ 3.9 is slower in all benches then an E @ 4.4 with the x2. No worries as I will be back on the E8400 tonight.

    Can run the E @ auto volts 4G all day, and a small bump in v (1.43 I think) is good for 1.43 all day. Man I need to grow a set and cracnk up some volts lol!!!
    Dave
     

  11. WR3CK

    WR3CK Master Guru

    Messages:
    654
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HIS 4890
    anybody know what scores a e8400 at stock should be getting because i just ran 3dmark 06 and got a cpu score of 2824
     
    Last edited: Feb 23, 2008
  12. tHe_HyBrId

    tHe_HyBrId Master Guru

    Messages:
    966
    Likes Received:
    0
    GPU:
    XFX 6950 (Unlocked)
    That sounds right for an E8400 at stock, my E6600 at 3.6Ghz gets ~3000 and at 3.2Ghz gets about 2700 so it seems good :)

    HyBrId
     
  13. WR3CK

    WR3CK Master Guru

    Messages:
    654
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HIS 4890
    cool ty i was starting to get worried lol. cant wait for my 8800gts to get here on tuesday and do some serious overclocking :). im only getting like 6.2k atm
     
  14. Zenoth

    Zenoth Maha Guru

    Messages:
    1,320
    Likes Received:
    270
    GPU:
    MSI RTX 3080 12GB
  15. WR3CK

    WR3CK Master Guru

    Messages:
    654
    Likes Received:
    0
    GPU:
    HIS 4890
    what are u using to monitor your temperatures for some reason core temp doest work on my new vista x64 rig
     

  16. macdaddy

    macdaddy Ancient Guru

    Messages:
    2,400
    Likes Received:
    4
    GPU:
    TITAN X
    you can use HW monitor in the downloads of guru or get latest everest both will work on vist 64
     
  17. MoosePower

    MoosePower Master Guru

    Messages:
    885
    Likes Received:
    0
    GPU:
    MSI GTX 970
  18. bakalu

    bakalu Active Member

    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Mainboard Asus X38 Maximus Formula
    QX9650 @ 5109MHz with Dry Ice
    Hardmod Asus 8800GTS 512 TOP Default 740/1800/1035 @ 960/2335/1110 with Dry Ice

    20488
    [​IMG]
     
    Last edited: Feb 25, 2008
  19. Lex Luthor

    Lex Luthor Master Guru

    Messages:
    755
    Likes Received:
    314
    GPU:
    RTX 3060
    Awesome bakalu!

    What do you run this rig at without the ice?

    Lex
     
  20. bakalu

    bakalu Active Member

    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Sorry, I don't understand what you mean.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page