Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section
Videocards - NVIDIA GeForce Drivers Section In this section you can discuss everything GeForce driver related. GeForce ForceWare and GeForce Exerience drivers are for NVIDIA Quadro and all GeForce based videocards.



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Nvidia Hot fix driver 376.48
Old
  (#1)
PurSpyk!!
Master Guru
 
PurSpyk!!'s Avatar
 
Videocard: GTX Titan X Sli,VN247H
Processor: Core i7 990x @ 4.52Ghz
Mainboard: ASUS P6T - Deluxe
Memory: 24GB Corsair XMS 1600
Soundcard: X-Fi connected to Digital
PSU: Corsair HX 850W
Default Nvidia Hot fix driver 376.48 - 12-21-2016, 21:10 | posts: 578 | Location: Cape Town, South Africa

http://www.guru3d.com/files-details/...-download.html
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
WhiteLightning
Don Illuminati
 
WhiteLightning's Avatar
 
Videocard: Inno3d GTX 1070 iChill x4
Processor: 2600k HT@4 .5 + NZXT X61
Mainboard: MSI Z77A-GD65 GAMING
Memory: Gskill 2133Mhz 8GB
Soundcard: Onboard
PSU: Seasonic 750 Watt
Default 12-21-2016, 21:17 | posts: 26,552 | Location: Netherlands

Thanks!
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
dr_rus
Maha Guru
 
dr_rus's Avatar
 
Videocard: GTX 1080 GRP
Processor: i7-6850K
Mainboard: Sabertooth X99
Memory: 64 GB DDR4
Soundcard: SB X-Fi Ti
PSU: CM V1200 Platinum
Default 12-21-2016, 21:19 | posts: 1,745

Quote:
This is GeForce Hot Fix driver version 376.48 that addresses the following:

Workaround to fix incorrect Folding@home work units.
Fixed random flashes in Just Cause 3.
Fixed some issues that could lead to Battlefield 1 crash
Fixed SLI texture flickering in Battlefield 1.
Fixed corruption in Wargame: Red Dragon game.
What is it? Christmas? Oh, right.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
kx11
Maha Guru
 
kx11's Avatar
 
Videocard: Titan Xp
Processor: i7 6900k
Mainboard: ASUS Rampage V 10th ed.
Memory: G.skill Trident Z RGB
Soundcard:
PSU: EVGA 1000 g2
Default 12-21-2016, 21:20 | posts: 2,373 | Location: Qatar

i'm getting "non 7z archive" error

!!!!
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
WhiteLightning
Don Illuminati
 
WhiteLightning's Avatar
 
Videocard: Inno3d GTX 1070 iChill x4
Processor: 2600k HT@4 .5 + NZXT X61
Mainboard: MSI Z77A-GD65 GAMING
Memory: Gskill 2133Mhz 8GB
Soundcard: Onboard
PSU: Seasonic 750 Watt
Default 12-21-2016, 21:21 | posts: 26,552 | Location: Netherlands

So Nvidia need to hotfix the hotfix since its only 100mb
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
dr_rus
Maha Guru
 
dr_rus's Avatar
 
Videocard: GTX 1080 GRP
Processor: i7-6850K
Mainboard: Sabertooth X99
Memory: 64 GB DDR4
Soundcard: SB X-Fi Ti
PSU: CM V1200 Platinum
Default 12-21-2016, 21:24 | posts: 1,745

Launch your browser in Incognito mode, redownload the file, it's your local connection issue.

   
Reply With Quote
Old
  (#7)
WhiteLightning
Don Illuminati
 
WhiteLightning's Avatar
 
Videocard: Inno3d GTX 1070 iChill x4
Processor: 2600k HT@4 .5 + NZXT X61
Mainboard: MSI Z77A-GD65 GAMING
Memory: Gskill 2133Mhz 8GB
Soundcard: Onboard
PSU: Seasonic 750 Watt
Default 12-21-2016, 21:26 | posts: 26,552 | Location: Netherlands

Thanks , but no difference at all. ive tried different browsers also
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
kx11
Maha Guru
 
kx11's Avatar
 
Videocard: Titan Xp
Processor: i7 6900k
Mainboard: ASUS Rampage V 10th ed.
Memory: G.skill Trident Z RGB
Soundcard:
PSU: EVGA 1000 g2
Default 12-21-2016, 21:26 | posts: 2,373 | Location: Qatar

Quote:
Originally Posted by dr_rus View Post
Launch your browser in Incognito mode, redownload the file, it's your local connection issue.

that works , very weird though the nvidia.com is not a trusted site
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
PurSpyk!!
Master Guru
 
PurSpyk!!'s Avatar
 
Videocard: GTX Titan X Sli,VN247H
Processor: Core i7 990x @ 4.52Ghz
Mainboard: ASUS P6T - Deluxe
Memory: 24GB Corsair XMS 1600
Soundcard: X-Fi connected to Digital
PSU: Corsair HX 850W
Default 12-21-2016, 21:26 | posts: 578 | Location: Cape Town, South Africa

Quote:
Originally Posted by WhiteLightning View Post
So Nvidia need to hotfix the hotfix since its only 100mb
File size is 373MB here, downloaded and installed.
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
dr_rus
Maha Guru
 
dr_rus's Avatar
 
Videocard: GTX 1080 GRP
Processor: i7-6850K
Mainboard: Sabertooth X99
Memory: 64 GB DDR4
Soundcard: SB X-Fi Ti
PSU: CM V1200 Platinum
Default 12-21-2016, 21:28 | posts: 1,745

R376_33-9 12/21/2016
So we're back to a side branch again.
   
Reply With Quote
Old
  (#11)
kx11
Maha Guru
 
kx11's Avatar
 
Videocard: Titan Xp
Processor: i7 6900k
Mainboard: ASUS Rampage V 10th ed.
Memory: G.skill Trident Z RGB
Soundcard:
PSU: EVGA 1000 g2
Default 12-21-2016, 21:35 | posts: 2,373 | Location: Qatar

i needed a german VPN to get this file to download correctly
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
Blackfyre
Maha Guru
 
Blackfyre's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 1070 Gaming X
Processor: 4790K @ 4.7Ghz @ 1.280v
Mainboard: Gigabyte Z97X-Gaming GT
Memory: 16Gb @2400Mhz 11-13-13-30
Soundcard: SoundBlaster Z + AD900X
PSU: EVGA SuperNOVA 1000W G2
Default 12-21-2016, 21:36 | posts: 931 | Location: Australia

I haven't installed the last 2 drivers. So I'm going to jump straight to this. I noticed some graphical anomalies playing the Walking Dead New Frontier, but could have easily been just game issues and not driver issues.
   
Reply With Quote
Old
  (#13)
Angrycrab
Master Guru
 
Angrycrab's Avatar
 
Videocard: Titan XP EVGA Hybrid Kit
Processor: i7 7700k @ 5.1GHz 24/7
Mainboard: Asus Maximus IX Apex
Memory: GSkill 16GB@4133MHz CL17
Soundcard: On Board
PSU: Corsair 850watt
Default 12-21-2016, 22:27 | posts: 276

Still no optimized drivers for Dead Rising 4 @ 4K gpu usage Is still at 60% which limits the game to 30fps.
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
Khronikos
Master Guru
 
Khronikos's Avatar
 
Videocard: MSI GTX Gaming X 8G 1070
Processor: i5 2500K @ 4.5GHz
Mainboard: MSI Z68A-G43 (B3)
Memory: G.Skill 8GBx2 @ 2133MHz
Soundcard: Denon 2112CI/Senn. HD600
PSU: Corsair 750TX V2
Default 12-22-2016, 02:26 | posts: 518

Drivers working great. Easy install no problems. No more DDU for me.
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
HeavyHemi
Ancient Guru
 
HeavyHemi's Avatar
 
Videocard: GTX1080Ti/980TiSC PhysX
Processor: i7 6850K 4.5 Ghz 1.34 v
Mainboard: EVGA X99 FTWK
Memory: Corsair 3200mhz LPX 32GB
Soundcard: Asus Xonar Phoebus
PSU: CORSAIR AX1200
Default 12-22-2016, 02:53 | posts: 5,251 | Location: Wooing whilst wearing only socks.

Quote:
Originally Posted by Angrycrab View Post
Still no optimized drivers for Dead Rising 4 @ 4K gpu usage Is still at 60% which limits the game to 30fps.
Well, ~60 FPS is about what you'd get running 1080p at high settings. I'm not sure what you're expecting at 4K.
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
dr_rus
Maha Guru
 
dr_rus's Avatar
 
Videocard: GTX 1080 GRP
Processor: i7-6850K
Mainboard: Sabertooth X99
Memory: 64 GB DDR4
Soundcard: SB X-Fi Ti
PSU: CM V1200 Platinum
Default 12-22-2016, 02:57 | posts: 1,745

Done some testing, same performance as the rest of R375/376 pack, no issues.
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
shafat777
Member Guru
 
Videocard: 2x Gtx 980 SC 4GB SLI
Processor: i7 4820k @4.7ghz
Mainboard: Evga X79 Dark LGA 2011
Memory: 16gb Gskill Ares 1866mhz
Soundcard:
PSU: Enermax Galaxy Evo 1250w
Default 12-22-2016, 03:18 | posts: 69 | Location: United States

These drivers sets Modern Warfare remastered SlI profile to single GPU. Also it sets Bioshock remastered SLI profile to single gpu as well. WTF is going on? Is Nvidia dropping SLI altogether?

Does anybody know how to change sli profile to multi-gpu instead of single in NVinspector? Any help would be appreciated.
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
rcca
Master Guru
 
Videocard: Gigabyte GTX1060 OC 6GB
Processor: Intel core i7 4790k4.0GHz
Mainboard: 97Z Intel Turbo Power
Memory: Corsair 16GB
Soundcard: Creative Blaster FX 5.1
PSU: 600 watts
Default 12-22-2016, 04:48 | posts: 194 | Location: Fremont,Ca.

Scary to try any drivers now days, Been gaming since late 80's use to try drivers out everytime, but lot of forums are so upset with drivers this year from NVidia, I'm still using 375.70, had no problems ever until today. Have not did any tweaking using NVidia control panel. Did some tweaking in the Panel, problems resolved, gain about 5-10 FPS and stable too. FPS holds steady, FPS use to jump up and down a lot, about 10 FPS, now FPS hold steady.
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
chinobino
Maha Guru
 
chinobino's Avatar
 
Videocard: MSI GTX980Ti Lightning
Processor: 6700K @ 4.3 GHz
Mainboard: Gigabyte GA-Z170-HD3 DDR3
Memory: 4x4GB Corsair DDR3-2800
Soundcard: Creative Tactic3D Alpha
PSU: ENERMAX REVO 85+ 1250W
Default 12-22-2016, 05:48 | posts: 950

21.21.13.7648 21/12/2016 [r376_33-9]
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
PurSpyk!!
Master Guru
 
PurSpyk!!'s Avatar
 
Videocard: GTX Titan X Sli,VN247H
Processor: Core i7 990x @ 4.52Ghz
Mainboard: ASUS P6T - Deluxe
Memory: 24GB Corsair XMS 1600
Soundcard: X-Fi connected to Digital
PSU: Corsair HX 850W
Default 12-22-2016, 06:53 | posts: 578 | Location: Cape Town, South Africa

Fixes the flickering in Just Cause 3, so thanks for that, but I still get the occasional issue with text going missing if I have Edge open before I open a game, text on the tabs goes missing. Occasionally the Windows 10 start menu also loses text.
   
Reply With Quote
Old
  (#21)
kazama
Master Guru
 
kazama's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 1080 X
Processor: R7 1700x @ 4.0
Mainboard: ASUS CROSSHAIR VI HERO
Memory: 16GB GSKILL TDZR 3200CL14
Soundcard: ROG Xonar Phoebus
PSU: SEASONIC P1000W
Default 12-22-2016, 07:32 | posts: 305 | Location: Spain

Drivers working fine here, tested bf1, steep and wow.
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
Netherwind
Ancient Guru
 
Netherwind's Avatar
 
Videocard: MSI 1080Ti 2038/12006MHz
Processor: Intel i7 6700K 4500MHz
Mainboard: MSI Z170 M5
Memory: Corsair 16GB Ven. 2666MHz
Soundcard: ALC1150 & Creative T20
PSU: EVGA Supernova G2 850W
Default 12-22-2016, 08:41 | posts: 4,879 | Location: Sweden

So these are better than .33? From what I gathered in that thread those drivers were pretty crappy.
   
Reply With Quote
Old
  (#23)
cryohellinc
Master Guru
 
cryohellinc's Avatar
 
Videocard: 1080Ti SeaHawkX@2k+PG348Q
Processor: Intel i7 4770k @4.5ghz
Mainboard: MSI Z87 Mpower
Memory: Corsair DDR3 @1600
Soundcard: Sound Blaster ZxR + Amp
PSU: ANTEC 1200W
Default 12-22-2016, 08:46 | posts: 705 | Location: St. Petersburg

Will stick with 376.39, amazing driver, fixed Gsync issues for me and makes everything more responsive. This one however, uses older branch.
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
grabibus
Member Guru
 
grabibus's Avatar
 
Videocard: SLI GIGABYTE GTX1080
Processor: Core i7-5930K@4,6GHz
Mainboard: ASUS X99-Deluxe II
Memory: G.SKILL DDR4 32GB 3200MHz
Soundcard: REALTEK ALC1150 on board
PSU: COOLER MASTER 1000W
Default 12-22-2016, 11:51 | posts: 148 | Location: FRANCE

The performances loss (fps) since 376.33 still not soved in BF1.
I still have 20fps less than with 376.19 in BF1...

Really boring...
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
kurtextrem
Member Guru
 
kurtextrem's Avatar
 
Videocard: NVIDIA GeForce GTX 970
Processor: Intel i5-6600
Mainboard:
Memory: 8GB
Soundcard:
PSU: ?
Default 12-22-2016, 12:00 | posts: 144 | Location: Munich

Quote:
Originally Posted by cryohellinc View Post
Will stick with 376.39, amazing driver, fixed Gsync issues for me and makes everything more responsive. This one however, uses older branch.
Older branch? .39 is r375, while this one is r376?
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 2017, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.