Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > Games, Gaming & Game-demos
Games, Gaming & Game-demos You can talk about the latest games here and more ..



Reply
 
Thread Tools Display Modes
Killer Instinct - Released on Win10 Store
Old
  (#1)
Damien_Azreal
Ancient Guru
 
Damien_Azreal's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 970 ACX2.0 4GB
Processor: Intel i7 4790K 4.0GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-G1.SNIPER Z97
Memory: 16GB Corsair DDR3 2400
Soundcard: Creative Sound Core3D
PSU: Thermaltake Evo-Blu 650w
Default Killer Instinct - Released on Win10 Store - 03-30-2016, 15:55 | posts: 8,159 | Location: Kansas, USA

Killer Instinct was released on the Win10 store yesterday for free.
It is a Win10 exclusive and launches as an App, just like Gears of War or Rise of the Tomb Raider.

But, it does allow "Cross Play" between PC and Xbox One. Cross Platform saves between both systems.

I haven't tried it yet, but I do know when you start it it immediately goes into a performance test/benchmark to see how your system will handle the game.
Also, IIRC, Iron Galaxy Studios worked on the PC version. The same guys behind Arkham Knight's PC port. Just, something to be aware of.

System Requirements:

MINIMUM SPECS:
CPU:Intel Core i5-750, 2.67 GHz or AMD equivalent
GPU:NVIDIA GeForce GTX 480 or AMD Radeon HD 5850
RAM: 4 GB
HD Space: 30 GB
Windows compatible keyboard
Broadband Internet

RECOMMENDED SPECS:
CPU:Intel Core i5-4670K, 3.4 GHz or AMD equivalent
GPU: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD Radeon HD 7950
RAM: 8 GB
HD Space:30 GB
Windows compatible keyboard
Broadband Internet
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
XenthorX
Maha Guru
 
XenthorX's Avatar
 
Videocard: Inno3D-AIO 980-ti@1500Mhz
Processor: i7-5820k@4.55ghz, H100i
Mainboard: Asrock x99 Extreme 4
Memory: Gskill4x4Gb 2400Mhz cas15
Soundcard:
PSU: CORSAIR HX1000i
Default 03-30-2016, 16:02 | posts: 1,712 | Location: France

pretty bad buzz around internet about this game on win10. Refresh rate of screen influence timing of animations in the game :/





   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Netherwind
Ancient Guru
 
Netherwind's Avatar
 
Videocard: MSI 1080Ti 2038/12006MHz
Processor: Intel i7 6700K 4500MHz
Mainboard: MSI Z170 M5
Memory: Corsair 16GB Ven. 2666MHz
Soundcard: ALC1150 & Creative T20
PSU: EVGA Supernova G2 850W
Default 03-30-2016, 16:33 | posts: 4,839 | Location: Sweden

They're really making fun of themselves, aren't they?
This Window 10 Store bulls*it is hilarious.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Damien_Azreal
Ancient Guru
 
Damien_Azreal's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 970 ACX2.0 4GB
Processor: Intel i7 4790K 4.0GHZ
Mainboard: Gigabyte GA-G1.SNIPER Z97
Memory: 16GB Corsair DDR3 2400
Soundcard: Creative Sound Core3D
PSU: Thermaltake Evo-Blu 650w
Default 03-30-2016, 16:37 | posts: 8,159 | Location: Kansas, USA

That's not a Win10 Store issue.
That's just poor porting by the developers/studio that did the job.

The Coalition have rolled out multiple updates for Gears on Win10, containing several fixes and even additions users have requested.

Sorry, I'm all for holding Win10 Store responsible for the stuff that needs addressing.
But this issue... isn't one of them. This is just a bad job by the guys who handled the port.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
ShadowDuke
Ancient Guru
 
ShadowDuke's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7600
Processor: AMD FX-6300 (4.0 GHz)
Mainboard: MSI 970A-G43
Memory: 16GB Crucial DDR3 (1600)
Soundcard: Creative Inspire 5300
PSU: Antec HCG-620M
Default 03-30-2016, 16:40 | posts: 2,882 | Location: Germany

Quote:
Originally Posted by XenthorX View Post
pretty bad buzz around internet about this game on win10. Refresh rate of screen influence timing of animations in the game :/




Cap framerate with nvinspector or whatever and no problem anymore.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Passus
Master Guru
 
Passus's Avatar
 
Videocard: MSI r9 280 1180/1500
Processor: AMD fX6300
Mainboard: Asus m5a97 r2
Memory: 16gb DDR3 1600
Soundcard: SB Audigy ZS
PSU: EVGA SuperNova 750 B1
Default 03-30-2016, 17:26 | posts: 666 | Location: UK

i started downloading it but then decided to stop so i paused then deleted the download in the store.

windows continued to download it even after a restart, i have stopped it by stopping the background intelligent transfer service but it's probably going to want to do it again after a reboot grr

how to delete it properly anyone?
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
ShadowDuke
Ancient Guru
 
ShadowDuke's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7600
Processor: AMD FX-6300 (4.0 GHz)
Mainboard: MSI 970A-G43
Memory: 16GB Crucial DDR3 (1600)
Soundcard: Creative Inspire 5300
PSU: Antec HCG-620M
Default 03-30-2016, 17:32 | posts: 2,882 | Location: Germany

I guess you need to uninstall it with power shell. Start power shell and type Get-AppxPackage. Maybe its there. Example for uninstall xbox-app: Get-AppxPackage *xbox* | Remove-AppxPackage
Google for more commands.

(Or maybe you need to download it once until finished and can uninstall/remove it properly then.)

Last edited by ShadowDuke; 03-30-2016 at 17:36.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
Passus
Master Guru
 
Passus's Avatar
 
Videocard: MSI r9 280 1180/1500
Processor: AMD fX6300
Mainboard: Asus m5a97 r2
Memory: 16gb DDR3 1600
Soundcard: SB Audigy ZS
PSU: EVGA SuperNova 750 B1
Default 03-30-2016, 17:47 | posts: 666 | Location: UK

Quote:
Originally Posted by ShadowDuke View Post
I guess you need to uninstall it with power shell. Start power shell and type Get-AppxPackage. Maybe its there. Example for uninstall xbox-app: Get-AppxPackage *xbox* | Remove-AppxPackage
Google for more commands.

(Or maybe you need to download it once until finished and can uninstall/remove it properly then.)
thanks mate i will give it a try
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
Deragot
Member Guru
 
Videocard: GTX 970 Zotac
Processor: AMD FX 8350
Mainboard:
Memory: HuperX 16 GB DDR3
Soundcard:
PSU: 650W
Default 03-30-2016, 18:21 | posts: 102 | Location: Bulgaria

It's boring and too arcady. I couldn't get to the second fight, lost interest. And it does not recognize DS4. The backgrounds are bland and static, the options are too few.
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
moab600
Ancient Guru
 
moab600's Avatar
 
Videocard: 980TI Gaming
Processor: Core I7 4790K 4.6GHZ
Mainboard: Asus Z97 PRO 2501
Memory: 16GB DDRIII 1866MHZ
Soundcard: Asus Xonar STX II Z906
PSU: SeaSonic M12II 650W 85+Br
Default 03-30-2016, 18:54 | posts: 5,920 | Location: Israel

Quote:
Originally Posted by Deragot View Post
It's boring and too arcady. I couldn't get to the second fight, lost interest. And it does not recognize DS4. The backgrounds are bland and static, the options are too few.
Damn right, too boring too quick. in my opinion there is no fighting game that can challenge Tekken, but is just my opinion.
   
Reply With Quote
Old
  (#11)
cudarenderer
Banned
 
Videocard: GTX 980 Ti SC+ ACX 2.0+
Processor: i7 4790K
Mainboard: Z97-Pro Gamer
Memory: 2x8GB DDR3 2400
Soundcard: onboard
PSU: ocz 850W
Default 03-30-2016, 19:15 | posts: 46

Quote:
Originally Posted by ShadowDuke View Post
Cap framerate with nvinspector or whatever and no problem anymore.
But must change vertical frequency from 144Hz or 120Hz to 60Hz and enable v-sync.
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
Deragot
Member Guru
 
Videocard: GTX 970 Zotac
Processor: AMD FX 8350
Mainboard:
Memory: HuperX 16 GB DDR3
Soundcard:
PSU: 650W
Default 03-30-2016, 19:28 | posts: 102 | Location: Bulgaria

Quote:
Originally Posted by moab600 View Post
Damn right, too boring too quick. in my opinion there is no fighting game that can challenge Tekken, but is just my opinion.
It is not this one for sure. In the first ever and only fight I did, mashing the keyboard, I got an ultra awesome combo (no idea how) and my final grade for the fight was AWESOME too.
   
Reply With Quote
Old
  (#13)
WhiteLightning
Don Illuminati
 
WhiteLightning's Avatar
 
Videocard: Inno3d GTX 1070 iChill x4
Processor: 2600k HT@4 .5 + NZXT X61
Mainboard: MSI Z77A-GD65 GAMING
Memory: Gskill 2133Mhz 8GB
Soundcard: Onboard
PSU: Seasonic 750 Watt
Default 03-30-2016, 19:48 | posts: 26,450 | Location: Netherlands

gonna try it out, its pretty huge though, 21gb
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
Pey
Master Guru
 
Pey's Avatar
 
Videocard: ASUS GTX 980 STRIX @ SLI
Processor: Core i7 2600k @ 5.0ghz
Mainboard: ASUS Maximux V Formula
Memory: 16GB Patriot Extreme D2
Soundcard: Asus Xonar Phoebus
PSU: Seasonic 1000w Plaitnum
Default 03-30-2016, 20:12 | posts: 688 | Location: Argentina

Posted a 4k gallery on my website.

Some pics: http://i0.wp.com/www.pcmrace.com/wp-...-45-33-387.jpg
http://i0.wp.com/www.pcmrace.com/wp-...-36-49-574.jpg
http://i1.wp.com/www.pcmrace.com/wp-...-02-10-719.jpg
http://i1.wp.com/www.pcmrace.com/wp-...-39-36-668.jpg
http://i1.wp.com/www.pcmrace.com/wp-...-42-31-238.jpg
http://i1.wp.com/www.pcmrace.com/wp-...-14-14-211.jpg
http://i2.wp.com/www.pcmrace.com/wp-...-31-50-778.jpg

300+ pics here: http://www.pcmrace.com/2016/03/30/ep...inct-season-3/
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
ShadowDuke
Ancient Guru
 
ShadowDuke's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7600
Processor: AMD FX-6300 (4.0 GHz)
Mainboard: MSI 970A-G43
Memory: 16GB Crucial DDR3 (1600)
Soundcard: Creative Inspire 5300
PSU: Antec HCG-620M
Default 03-30-2016, 23:01 | posts: 2,882 | Location: Germany

If you want to post screens (links) post it here! http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=405449
Seeing your last postings are almost only links to your website, it stands to reason you are advertising your website by posting it every time in the main thread.
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
Pey
Master Guru
 
Pey's Avatar
 
Videocard: ASUS GTX 980 STRIX @ SLI
Processor: Core i7 2600k @ 5.0ghz
Mainboard: ASUS Maximux V Formula
Memory: 16GB Patriot Extreme D2
Soundcard: Asus Xonar Phoebus
PSU: Seasonic 1000w Plaitnum
Default 03-31-2016, 01:38 | posts: 688 | Location: Argentina

I have no propaganda nor any kind of ads whatsoever, plus its all in Spanish. I get nothing from advertising it here :p Im just sharing the pics for you guys to see them.
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
XenthorX
Maha Guru
 
XenthorX's Avatar
 
Videocard: Inno3D-AIO 980-ti@1500Mhz
Processor: i7-5820k@4.55ghz, H100i
Mainboard: Asrock x99 Extreme 4
Memory: Gskill4x4Gb 2400Mhz cas15
Soundcard:
PSU: CORSAIR HX1000i
Default 03-31-2016, 07:07 | posts: 1,712 | Location: France

Man, how come this game weigh 20/30+Go lol. It's no where near The Division as far as i can tell. Am i missing something? lol
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming X GTX 1070
Processor: i7 6700K 4.5Ghz 1.28v
Mainboard: Asus Maximus 8 Hero
Memory: Vengeance 32GB 3000Mhz
Soundcard: Onboard + H/K Soundsticks
PSU: 850W EVGA Supernova
Default 03-31-2016, 07:29 | posts: 9,937 | Location: Republic of Kekistan

Tried it. It ran well (60hz monitor) but the gameplay was weird. I pressed a few buttons and the character did a 12 or whatever combo. Must've been the assist but it still felt too much like Street Fighter. Can't say I care for this.
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
TheDeeGee
Ancient Guru
 
TheDeeGee's Avatar
 
Videocard: MSI GTX 1070 AERO OC
Processor: Intel Core 4770K
Mainboard: Gigabyte Z87X-UD5H
Memory: Crucial Ballistix LP 16GB
Soundcard: SoundBlaster ZxR
PSU: Seasonic Platinum 760
Default 03-31-2016, 10:21 | posts: 5,011

Is it me or does that User Interface look like a Heroes of the Storm Ripoff?
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
CPC_RedDawn
Ancient Guru
 
CPC_RedDawn's Avatar
 
Videocard: MSI GTX1080 +110/+500 h20
Processor: i7 7700K @5.1GHz @ 1.325v
Mainboard: MSI Z270 Gaming M7
Memory: 16GB Vengence 3600MHz
Soundcard: HyperX Cloud II USB
PSU: 1200W
Default 03-31-2016, 10:27 | posts: 7,353 | Location: Wolverhampton/United Kingdom

just gonna leave this here

http://www.vg247.com/2016/03/31/disa...for-uwp-games/
   
Reply With Quote
Old
  (#21)
WhiteLightning
Don Illuminati
 
WhiteLightning's Avatar
 
Videocard: Inno3d GTX 1070 iChill x4
Processor: 2600k HT@4 .5 + NZXT X61
Mainboard: MSI Z77A-GD65 GAMING
Memory: Gskill 2133Mhz 8GB
Soundcard: Onboard
PSU: Seasonic 750 Watt
Default 03-31-2016, 10:59 | posts: 26,450 | Location: Netherlands

tried it and dont like it.
graphically its nothing special, it even looks like a older game. doesnt even support a wide selection of resolutions which is pretty crap.
also the fighting system is really poor compared to other fighters.
deleted and forgotten

Quote:
Originally Posted by lucidus View Post
Must've been the assist but it still felt too much like Street Fighter. Can't say I care for this.
streetfighter is def harder to play then this piece of junk
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
Darren Hodgson
Ancient Guru
 
Darren Hodgson's Avatar
 
Videocard: EVGA GTX 1080 Ti SC2
Processor: Intel Core i7-4770K
Mainboard: ASUS Z87 Deluxe v2103
Memory: 16GB Corsair Veng 1600MHz
Soundcard: Creative Sound Blaster Z
PSU: XFX PRO Black Ed. 850W
Default 03-31-2016, 12:57 | posts: 14,886 | Location: England

This game seems to be taking forever to download on my system. I started downloading it last night at 10pm and by midnight it had only done 0.1 GB so I left my PC on overnight, something I do not usually do, and this morning at 7am it had only downloaded around 9 GB. Does not bode well for Quantum Break next week which is over twice the size of this game...
   
Reply With Quote
Old
  (#23)
Ryu5uzaku
Ancient Guru
 
Ryu5uzaku's Avatar
 
Videocard: 980ti gaming 1490/7700
Processor: 1800x 4.05ghz 1.35 volt
Mainboard: Asus CH VI x370
Memory: 16GB 3ghz ddr4
Soundcard: Asus strix pro
PSU: 850W SF platinum
Default 03-31-2016, 13:18 | posts: 6,502 | Location: Finland

Quote:
Originally Posted by Deragot View Post
It is not this one for sure. In the first ever and only fight I did, mashing the keyboard, I got an ultra awesome combo (no idea how) and my final grade for the fight was AWESOME too.
You should probably take the combo assist off. The game is really good if you do not have the assists on that are for noobs. You won't be doing combos after that by mashing the keyboard. And in the end the assist is just to level the playing field for starting players to win against good ones with that not gonna happen.

Ofc the game is similar to street fighter it hasn't changed that much just like SF hasn't since the 90's. Tho loads of fighting games are similar.
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
Ryu5uzaku
Ancient Guru
 
Ryu5uzaku's Avatar
 
Videocard: 980ti gaming 1490/7700
Processor: 1800x 4.05ghz 1.35 volt
Mainboard: Asus CH VI x370
Memory: 16GB 3ghz ddr4
Soundcard: Asus strix pro
PSU: 850W SF platinum
Default 03-31-2016, 13:20 | posts: 6,502 | Location: Finland

Quote:
Originally Posted by TheDeeGee View Post
Is it me or does that User Interface look like a Heroes of the Storm Ripoff?
Then it would be Heroes of the Storm that is ripping off.
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
Netherwind
Ancient Guru
 
Netherwind's Avatar
 
Videocard: MSI 1080Ti 2038/12006MHz
Processor: Intel i7 6700K 4500MHz
Mainboard: MSI Z170 M5
Memory: Corsair 16GB Ven. 2666MHz
Soundcard: ALC1150 & Creative T20
PSU: EVGA Supernova G2 850W
Default 03-31-2016, 13:36 | posts: 4,839 | Location: Sweden

Quote:
Originally Posted by Damien_Azreal View Post
That's not a Win10 Store issue.
That's just poor porting by the developers/studio that did the job.
Aha, cause of Iron Galaxy? Might be so.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.