Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Benchmark Mayhem
Benchmark Mayhem This section is for you benchmark freaks. Wanna show off your 3D Mark Vantage scores with your brand new GTX 295 SLI or Radeon HD 4870 X2 Crossfire in that Intel Core 2 rig? Then this is your section!


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Starcraft 2 Heart of the Swarm Benchmarks
Old
  (#1)
jetbruceli
Newbie
 
Videocard: Saphire 280X Dual X 3GB
Processor: Intel i7 4790k @4.6
Mainboard: Gigabyte Z97X Gaming 5
Memory: DDR3 8GB GSkillz
Soundcard:
PSU: OCZ 700W
Exclamation Starcraft 2 Heart of the Swarm Benchmarks - 07-28-2014, 20:35 | posts: 20 | Location: Germany

I am curious to what others get on SC2 HOTS. Really have thought about making a benchmark replay and havent found one.

My issue is that with my system I am seeing 15 fps when major battles happens.

I have a x6 1055t OC 3.5
8 GB DDR3 1333MHZ
r270x 2gb OC 1100MHZ
240SSD
750W Corsair

1080P HP Monitor.

Would like to hear others situation and maybe someone can make a decent decent replay to benchmark off of!
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
lucidus
Ancient Guru
 
lucidus's Avatar
 
Videocard: 780
Processor: i7 920 3.5GHz
Mainboard: Asus P6T Deluxe
Memory: 6GB
Soundcard: Onboard
PSU: Corsair TX750
Default 07-28-2014, 21:10 | posts: 6,889 | Location: Dubai

The game doesn't use more than 2 cores, you can't do much about it but tone some details down or OC your CPU further.
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
jetbruceli
Newbie
 
Videocard: Saphire 280X Dual X 3GB
Processor: Intel i7 4790k @4.6
Mainboard: Gigabyte Z97X Gaming 5
Memory: DDR3 8GB GSkillz
Soundcard:
PSU: OCZ 700W
Default 07-29-2014, 01:04 | posts: 20 | Location: Germany

Odd thing is that it only uses like 60% of one core and 30% of my gpu.
I have been searching everywhere for a reason.
I am gonna be using my buddies gtx 760 to see if it changes and also test with his.
His PC is with an i7 930 stock with 2x gtx 760 in sli
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
haz_mat
Member Guru
 
Videocard: 2x ASUS 7850 2GB - CFX
Processor: 3770K @ 4.5 + H110
Mainboard: Gigabyte Z77X-D3H rev1.1
Memory: 2x8GB Mushkin 1866 CL9 1T
Soundcard: Sound Blaster Z + ATH-M50
PSU: Seasonic 750w
Default 07-29-2014, 05:50 | posts: 56 | Location: Socal

I use the "Unit Preloader" map in the arcade to do quick benchmarks. It was made to "trick" your system into caching as much of the game as possible by calling up every single unit and building in the game, with the added effect of being useful as basic benchmark since it is easily repeatable. Also, there are two versions of the preloader, one for HotS and the other for WoL.

Heres a youtube video of what its all about:
https://www.youtube.com/watch?v=TSZE6_HUYR8
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
jetbruceli
Newbie
 
Videocard: Saphire 280X Dual X 3GB
Processor: Intel i7 4790k @4.6
Mainboard: Gigabyte Z97X Gaming 5
Memory: DDR3 8GB GSkillz
Soundcard:
PSU: OCZ 700W
Default 07-29-2014, 15:20 | posts: 20 | Location: Germany

I have ran it a few times and yes it works well! maybe it should be used as the standard benchmark tool since after it runs once everything is loaded.
   
Reply With Quote
Reply

Tags
benchmark, starcraft 2

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.