Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Want to talk about anything Hardware related? This is the place, you can discuss it here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
These settings look ok?
Old
  (#1)
shenfrey
Master Guru
 
Videocard: .
Processor: .
Mainboard: .
Memory: .
Soundcard: Asus Xonar Xsense
PSU: Corsair AX1200
Default These settings look ok? - 07-14-2014, 12:05 | posts: 214 | Location: England

http://imgur.com/Q6E5lZn

I left all settings on Auto, and just changed the multiplier to 45. I have not done any Prime 95 tests because I don't really like those apps, so instead i have been putting it against real world use these last couple of days. Been playing alot of games and watching a bunch of HD content, though mainly gaming.

I think those voltages are good, my memory is set to XMP, so thats sorted its self. i feel like I could maybe go higher then 4.5 Ghz, though I really don't see the point.

Just wanted your thoughts, im sure theres changes to be made somewhere.My CPU is semi watercooled, using a H100i I believe.

Thanks guys.

Last edited by shenfrey; 07-14-2014 at 12:09.
   
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.