Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - AMD - ATI Drivers Section
Videocards - AMD - ATI Drivers Section In this section you can discuss everything Catalyst related. AMD Catalyst drivers are for all AMD ATI based graphics cards. This is also the place to discuss modified Catalyst drivers.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
AMD Catalyst 14.6 Beta v1.0 (14.200.0 May 23)
Old
  (#1)
spectatorx
Master Guru
 
Videocard: Radeon R7 260X 1GB
Processor: AMD FX-8320 3,5GHz
Mainboard: GA-990FX-UD3
Memory: Goodram2x8GB DDR3 1333MHz
Soundcard: Creative X-Fi Titanium
PSU: OCZ ZS 550W
Default AMD Catalyst 14.6 Beta v1.0 (14.200.0 May 23) - 05-27-2014, 10:06 | posts: 160

I just found it to download on some german website. If you do not want to wait for amd to publish it on their website so you can download it from this link:

Download from Guru3D Gigabit mirror:

http://www.guru3d.com/files_details/..._download.html



For detailed changelog wait few hours for amd to release it officialy.

Last edited by rflair; 05-28-2014 at 01:52.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
fragba1t
Member Guru
 
fragba1t's Avatar
 
Videocard: Vapor-x R9 270x
Processor: FX 8320
Mainboard: ASUS Cheap'n'Nasty
Memory: DDR3/8GB
Soundcard: X-Fi Extreme Music
PSU: OCZ 700w
Talking 05-27-2014, 10:09 | posts: 139 | Location: Edinburgh

I posted about this in the 'Upcoming AMD Catalyst 14.6 driver slides' thread and confirm they are fine.



Edit: Watch Dogs runs quite a bit better for me now, before it would dip below 30fps every so often, haven't seen it below 40fps yet!
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Ltmatt
Member Guru
 
Videocard: HIS Ice-Q 7950 Crossfire
Processor: 2700k@4.9ghz
Mainboard: P8P667 Deluxe
Memory: 16gb Sammy Green 2133mhz
Soundcard: G35
PSU: 750 xfx
Default 05-27-2014, 10:10 | posts: 118 | Location: Norwich

Please upload to an alternate host whoever gets it downloaded. The original link has stopped working, too many people downloading i suspect.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
eclap
Ancient Guru
 
eclap's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7800
Processor: i5 2500k @4.5 1.2v
Mainboard: Asus P8Z77-V Pro
Memory: 8GB G-Skill RipjawsX 1600
Soundcard: Aune T1. AD700. DT880
PSU: XFX Black 750W 80+ Gold
Default 05-27-2014, 10:12 | posts: 26,727 | Location: Hampshire, UK

Quote:
Originally Posted by Ltmatt View Post
Please upload to an alternate host whoever gets it downloaded. The original link has stopped working, too many people downloading i suspect.
yes, please.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
spectatorx
Master Guru
 
Videocard: Radeon R7 260X 1GB
Processor: AMD FX-8320 3,5GHz
Mainboard: GA-990FX-UD3
Memory: Goodram2x8GB DDR3 1333MHz
Soundcard: Creative X-Fi Titanium
PSU: OCZ ZS 550W
Default 05-27-2014, 10:14 | posts: 160

It didn't stop to work, it just need long time to start download, up to few minutes. I was wondered with it too and that's why i said their download works a bit weird.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Shmaks
Newbie
 
Shmaks's Avatar
 
Videocard: Sapphire HD5850 Xtreme
Processor: Phenom II X4 955
Mainboard: Asus M4A77TD
Memory: DDR3 1333 Mhz 2x2x4 gb
Soundcard: PCI Creative Audigy SE
PSU: Chieftec 550W
Default 05-27-2014, 10:14 | posts: 28 | Location: Ukraine

What do you think, can we expect from this driver performance increase on HD5850 in WatchDogs?
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
fragba1t
Member Guru
 
fragba1t's Avatar
 
Videocard: Vapor-x R9 270x
Processor: FX 8320
Mainboard: ASUS Cheap'n'Nasty
Memory: DDR3/8GB
Soundcard: X-Fi Extreme Music
PSU: OCZ 700w
Default 05-27-2014, 10:25 | posts: 139 | Location: Edinburgh

Quote:
Originally Posted by Ltmatt View Post
Please upload to an alternate host whoever gets it downloaded. The original link has stopped working, too many people downloading i suspect.
I'm doing that now, but with my crappy internet it'll take about 30 mins!
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
eclap
Ancient Guru
 
eclap's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7800
Processor: i5 2500k @4.5 1.2v
Mainboard: Asus P8Z77-V Pro
Memory: 8GB G-Skill RipjawsX 1600
Soundcard: Aune T1. AD700. DT880
PSU: XFX Black 750W 80+ Gold
Default 05-27-2014, 10:27 | posts: 26,727 | Location: Hampshire, UK

Quote:
Originally Posted by fragba1t View Post
I'm doing that now, but with my crappy internet it'll take about 30 mins!
thanks for your efforts dude.
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
Ltmatt
Member Guru
 
Videocard: HIS Ice-Q 7950 Crossfire
Processor: 2700k@4.9ghz
Mainboard: P8P667 Deluxe
Memory: 16gb Sammy Green 2133mhz
Soundcard: G35
PSU: 750 xfx
Default 05-27-2014, 10:28 | posts: 118 | Location: Norwich

Quote:
Originally Posted by fragba1t View Post
I'm doing that now, but with my crappy internet it'll take about 30 mins!
Much appreciated.
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
eclap
Ancient Guru
 
eclap's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7800
Processor: i5 2500k @4.5 1.2v
Mainboard: Asus P8Z77-V Pro
Memory: 8GB G-Skill RipjawsX 1600
Soundcard: Aune T1. AD700. DT880
PSU: XFX Black 750W 80+ Gold
Default 05-27-2014, 10:35 | posts: 26,727 | Location: Hampshire, UK

Quote:
Originally Posted by Ltmatt View Post
Much appreciated.
keep hammering the link, it'll eventually start downloading, but it's slow, getting 90kb/s so another 45 minutes to go :/
   
Reply With Quote
 
Old
  (#11)
ponhei9502
Newbie
 
Videocard: MSI 770 2 GB
Processor: AMD FX-8350
Mainboard: Gigabyte GA-990XA-UD3
Memory: 8GB
Soundcard:
PSU: Fractal Design 750W 80+
Default 05-27-2014, 10:36 | posts: 7 | Location: Sweden

Thanks for the upload (: Downloading!
   
Reply With Quote
Old
  (#12)
spectatorx
Master Guru
 
Videocard: Radeon R7 260X 1GB
Processor: AMD FX-8320 3,5GHz
Mainboard: GA-990FX-UD3
Memory: Goodram2x8GB DDR3 1333MHz
Soundcard: Creative X-Fi Titanium
PSU: OCZ ZS 550W
Default 05-27-2014, 10:37 | posts: 160

OMG... I'm pissed... Totally... 3rd release in a row which can't detect my tv, now i'm typing from my second 4:3 display plugged via vga because tv plugged via hdmi is not detected. I have to revert to 14.3... again...
   
Reply With Quote
Old
  (#13)
eclap
Ancient Guru
 
eclap's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7800
Processor: i5 2500k @4.5 1.2v
Mainboard: Asus P8Z77-V Pro
Memory: 8GB G-Skill RipjawsX 1600
Soundcard: Aune T1. AD700. DT880
PSU: XFX Black 750W 80+ Gold
Default 05-27-2014, 10:39 | posts: 26,727 | Location: Hampshire, UK

weird ^ never had any issues with detecting my TV, using HDMI.
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
tobi14
Newbie
 
Videocard: 290x
Processor: 3770k
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: 550
Default 05-27-2014, 10:46 | posts: 1

Quote:
Originally Posted by Ltmatt View Post
Please upload to an alternate host whoever gets it downloaded.
h**ps://w**.oboom.com/2WAV0NSA/AMD-Catalyst-14.6-Beta-V1.0-Windows-May23.exe

sorry no direkt link i have >10 posts
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
spectatorx
Master Guru
 
Videocard: Radeon R7 260X 1GB
Processor: AMD FX-8320 3,5GHz
Mainboard: GA-990FX-UD3
Memory: Goodram2x8GB DDR3 1333MHz
Soundcard: Creative X-Fi Titanium
PSU: OCZ ZS 550W
Default 05-27-2014, 10:47 | posts: 160

I have no idea what causes it and how to fix it in other way than reverting driver to elder version.

I reported it to amd with 14.4.
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
eclap
Ancient Guru
 
eclap's Avatar
 
Videocard: MSI Gaming 970 1450/7800
Processor: i5 2500k @4.5 1.2v
Mainboard: Asus P8Z77-V Pro
Memory: 8GB G-Skill RipjawsX 1600
Soundcard: Aune T1. AD700. DT880
PSU: XFX Black 750W 80+ Gold
Default 05-27-2014, 10:53 | posts: 26,727 | Location: Hampshire, UK

Quote:
Originally Posted by tobi14 View Post
h**ps://w**.oboom.com/2WAV0NSA/AMD-Catalyst-14.6-Beta-V1.0-Windows-May23.exe

sorry no direkt link i have >10 posts
thanks, I guess it'll be helpful to some
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
fragba1t
Member Guru
 
fragba1t's Avatar
 
Videocard: Vapor-x R9 270x
Processor: FX 8320
Mainboard: ASUS Cheap'n'Nasty
Memory: DDR3/8GB
Soundcard: X-Fi Extreme Music
PSU: OCZ 700w
Default 05-27-2014, 11:13 | posts: 139 | Location: Edinburgh

Wow, that took forever but for what it's worth - https://mega.co.nz/#!8ZEgCJyI!CXHI7x...B5JwPp6a0QOKpY

Tip - if you're going to upload to Mega for others to download from, sign up for an account! That took 10 minutes in itself.
   
Reply With Quote
Old
  (#18)
theoneofgod
Master Guru
 
Videocard: MSI 7950 TF3 x2
Processor: Intel Core i7
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: AX860
Default 05-27-2014, 11:14 | posts: 171

Quote:
Originally Posted by tobi14 View Post
h**ps://w**.oboom.com/2WAV0NSA/AMD-Catalyst-14.6-Beta-V1.0-Windows-May23.exe

sorry no direkt link i have >10 posts
Not sure if you could have chose a worse file sharing site. But thanks anyway.
   
Reply With Quote
Old
  (#19)
nzweers
Master Guru
 
nzweers's Avatar
 
Videocard: 2x HD7950 3GB + GT430
Processor: Intel 2500K@4400
Mainboard: Asrock P67 Xtreme4
Memory: 16 GB DDR3 1600mhz
Soundcard: X-Fi Music + Kef/Rel 5.1
PSU: Corsair CX750M
Default 05-27-2014, 11:17 | posts: 219

Quote:
Originally Posted by fragba1t View Post
Wow, that took forever but for what it's worth - https://mega.co.nz/#!8ZEgCJyI!CXHI7x...B5JwPp6a0QOKpY

Tip - if you're going to upload to Mega for others to download from, sign up for an account! That took 10 minutes in itself.
Thank you!! This one flies!
   
Reply With Quote
Old
  (#20)
ClockClocker
Master Guru
 
Videocard: HD 7950 Powercolor
Processor: Core i5 2500k
Mainboard: Asrock z68 Pro3
Memory: 8GB DDR 1333 Kingston
Soundcard:
PSU: Straight Power E9 580W
Default 05-27-2014, 11:17 | posts: 332

Thank you!
   
Reply With Quote
Old
  (#21)
fragba1t
Member Guru
 
fragba1t's Avatar
 
Videocard: Vapor-x R9 270x
Processor: FX 8320
Mainboard: ASUS Cheap'n'Nasty
Memory: DDR3/8GB
Soundcard: X-Fi Extreme Music
PSU: OCZ 700w
Thumbs up 05-27-2014, 11:24 | posts: 139 | Location: Edinburgh

Quote:
Originally Posted by nzweers View Post
Thank you!! This one flies!
You're welcome! Nice to give something back (albeit small) to this great site.

Hope they work as well for everyone as they have for me.
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
stevvie
Member Guru
 
Videocard: Vtx3D R9 280x
Processor: I5 3750K @4.3Ghz
Mainboard: ASrock Z77 Etreme 4
Memory: 2 X 8Gb G.Skill Trident F
Soundcard: X-Fi Xtream Music
PSU: OCZ StealthXStream 2 700W
Default 05-27-2014, 11:27 | posts: 61 | Location: MK

Quote:
Originally Posted by fragba1t View Post
Wow, that took forever but for what it's worth - https://mega.co.nz/#!8ZEgCJyI!CXHI7x...B5JwPp6a0QOKpY

Tip - if you're going to upload to Mega for others to download from, sign up for an account! That took 10 minutes in itself.
thanks for the mirror
   
Reply With Quote
Old
  (#23)
theoneofgod
Master Guru
 
Videocard: MSI 7950 TF3 x2
Processor: Intel Core i7
Mainboard:
Memory:
Soundcard:
PSU: AX860
Default 05-27-2014, 11:32 | posts: 171

It seems like the crossfire GPU2 99% bug is gone, finally, again, but Watch Dogs isn't using my second GPU. 0%, stuttering just like previous drivers.
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
spectatorx
Master Guru
 
Videocard: Radeon R7 260X 1GB
Processor: AMD FX-8320 3,5GHz
Mainboard: GA-990FX-UD3
Memory: Goodram2x8GB DDR3 1333MHz
Soundcard: Creative X-Fi Titanium
PSU: OCZ ZS 550W
Default 05-27-2014, 11:33 | posts: 160

fragba1t, i did add your link to first post, thx for sharing :-)
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
bobjobs
Newbie
 
Videocard: Sapphire HD 7950 OC
Processor: i5 3570k
Mainboard:
Memory: DDR3 16GB
Soundcard:
PSU: Thermaltake Litepower 700
Default 05-27-2014, 11:52 | posts: 7

Getting this error every time I try to open CCC:
i.imgur.com/27A8uFN.png

Didn't noticed any other problems or any improved performance in Watch_Dogs.

edit: By the way; did a clean install of the drivers after cleaning with the latest DDU.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.