Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > General > Operating Systems
Operating Systems Is Windows 2000, XP or Vista giving you a hard time ? Wanna try out Linux ?


Reply
 
Thread Tools Display Modes
My macbook Pro keeps lock up on Windows 8 with this error. Pls help.
Old
  (#1)
Mr.Bigtime
Ancient Guru
 
Mr.Bigtime's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 680 @ 27" SA950
Processor: I7 4770K @ 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS Z87 PRO
Memory: 16GB DDR3 1600 MHZ
Soundcard: ONBOARD & LOGITECH Z906
PSU: Coolermaster something
Default My macbook Pro keeps lock up on Windows 8 with this error. Pls help. - 11-01-2013, 08:46 | posts: 18,226 | Location: Turkey



Especially I am listening or watching a video. YouTube or a normal avi file. Randomly locks up. Can you help me please.

Last edited by Mr.Bigtime; 11-01-2013 at 08:48.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
PinchedNerve
Master Guru
 
PinchedNerve's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 780 GHz Ed
Processor: Core i7 3770k
Mainboard: Asus P8Z77-V Pro
Memory: 16 Gigs Corsair Vengeance
Soundcard: Denon AVR-1913
PSU: Corsair AX1200i
Default 11-01-2013, 10:41 | posts: 164 | Location: Florida

nvhda64v.sys is Nvidia audio drivers (I think). Boot to safemode & try to reinstall I would guess. Were you were using HDMI out on the Mac? If you have other audio options like a Realtek 3.5mm jack, try that as well.

Last edited by PinchedNerve; 11-01-2013 at 10:46.
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Mr.Bigtime
Ancient Guru
 
Mr.Bigtime's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 680 @ 27" SA950
Processor: I7 4770K @ 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS Z87 PRO
Memory: 16GB DDR3 1600 MHZ
Soundcard: ONBOARD & LOGITECH Z906
PSU: Coolermaster something
Default 11-01-2013, 14:06 | posts: 18,226 | Location: Turkey

Hmm. I don't use HDMI. But will try a Red install Thanx.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
PinchedNerve
Master Guru
 
PinchedNerve's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 780 GHz Ed
Processor: Core i7 3770k
Mainboard: Asus P8Z77-V Pro
Memory: 16 Gigs Corsair Vengeance
Soundcard: Denon AVR-1913
PSU: Corsair AX1200i
Default 11-01-2013, 14:26 | posts: 164 | Location: Florida

Hope you get it sorted.
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
Mr.Bigtime
Ancient Guru
 
Mr.Bigtime's Avatar
 
Videocard: ZOTAC GTX 680 @ 27" SA950
Processor: I7 4770K @ 3.5 GHZ
Mainboard: ASUS Z87 PRO
Memory: 16GB DDR3 1600 MHZ
Soundcard: ONBOARD & LOGITECH Z906
PSU: Coolermaster something
Default 11-02-2013, 12:18 | posts: 18,226 | Location: Turkey

for now it seems stable but well. time will tell. thanx again.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
PinchedNerve
Master Guru
 
PinchedNerve's Avatar
 
Videocard: Gigabyte GTX 780 GHz Ed
Processor: Core i7 3770k
Mainboard: Asus P8Z77-V Pro
Memory: 16 Gigs Corsair Vengeance
Soundcard: Denon AVR-1913
PSU: Corsair AX1200i
Default 11-02-2013, 12:22 | posts: 164 | Location: Florida

Congrats! Happy to have been able to help.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.