Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Hardware > General Hardware
General Hardware Want to talk about anything Hardware related? This is the place, you can discuss it here.


Reply
 
Thread Tools Display Modes
New Mobo and SLI doubt
Old
  (#1)
wsarahan
Master Guru
 
Videocard: Evga GTX 780 SC SLI
Processor: i7 4770k @ 4.5
Mainboard: GAZ87X OC Force
Memory: 16GB 2400Mhz
Soundcard: SB Recon 3D
PSU: Coolermaster 1200W Gold
Default New Mobo and SLI doubt - 08-24-2013, 03:57 | posts: 221 | Location: Brazil

HI guys how are you?

I have a doubt and need some help

i just bought a MB GA-Z87X-OC Force, it`s working nice

But when i enable my 2 way SLI in something weird happen

when i concet the cable, in my cade a DP one because i use 1440p here in the top card it shows that the monitor is connectd in the VGA number 2 and not the number 1, and when i connect the cable in the botton card it shows that is the VGA one, it is wrong right? Or normal in some cases?

Take a look, this example is when i have the cable and SLI enabled in the botton card



Should this config be correct in the top card instead the botton one?

Thanks
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
wsarahan
Master Guru
 
Videocard: Evga GTX 780 SC SLI
Processor: i7 4770k @ 4.5
Mainboard: GAZ87X OC Force
Memory: 16GB 2400Mhz
Soundcard: SB Recon 3D
PSU: Coolermaster 1200W Gold
Default 08-24-2013, 21:45 | posts: 221 | Location: Brazil

Anyone?

The cards are plugged in the first slot and slot 3 as the manual asks to to make 16/16, i just confirmed in the GPUZ that i`m using 16/16 here, but just in Nvidia control panel it says that if i connect the video cable in the card that is in the first slot i`m using the card 2 instead the card 1

Thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
Pill Monster
Ancient Guru
 
Pill Monster's Avatar
 
Videocard: 7950 Vapor-X 1175/1550
Processor: AMD FX-8320 @4.8
Mainboard: ASUS Sabertooth 990FX R2
Memory: 8GB Kingston HyperX 2400
Soundcard: Audigy 2 Platinum Ex 5.1
PSU: AcBel M8 750
Default 08-24-2013, 21:51 | posts: 23,606 | Location: NZ

Why does it even matter?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
---TK---
Ancient Guru
 
---TK---'s Avatar
 
Videocard: 780Ti SLI/Qnix 2710 100Hz
Processor: 2600k 4.5Ghz HT On
Mainboard: Asus P8P67 Deluxe
Memory: RipJaws X 2x8GB 2133Mhz
Soundcard: Phoebus + DT880 Pro 250
PSU: Corsair AX 1200
Default 08-24-2013, 22:17 | posts: 17,818 | Location: New Jersey, USA

Huh??
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
Pill Monster
Ancient Guru
 
Pill Monster's Avatar
 
Videocard: 7950 Vapor-X 1175/1550
Processor: AMD FX-8320 @4.8
Mainboard: ASUS Sabertooth 990FX R2
Memory: 8GB Kingston HyperX 2400
Soundcard: Audigy 2 Platinum Ex 5.1
PSU: AcBel M8 750
Default 08-24-2013, 22:33 | posts: 23,606 | Location: NZ

No idea.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Anarion
Ancient Guru
 
Anarion's Avatar
 
Videocard: ASUS GeForce GTX 780 DC2
Processor: Intel Core i7 3770K
Mainboard: ASUS P8Z77-V
Memory: G.SKILL RipjawsX 16 GB
Soundcard: Sound Blaster Zx + HD 595
PSU: SF Golden Green Pro 600W
Default 08-25-2013, 00:45 | posts: 10,727 | Location: Finland

I'm not sure I follow... Plug the display in first card (top card) and put the cards in PCIEX16_1 and PCIEX16_3 slots (recommended by the manual).
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
wsarahan
Master Guru
 
Videocard: Evga GTX 780 SC SLI
Processor: i7 4770k @ 4.5
Mainboard: GAZ87X OC Force
Memory: 16GB 2400Mhz
Soundcard: SB Recon 3D
PSU: Coolermaster 1200W Gold
Default 08-25-2013, 04:24 | posts: 221 | Location: Brazil

Quote:
Originally Posted by Anarion View Post
I'm not sure I follow... Plug the display in first card (top card) and put the cards in PCIEX16_1 and PCIEX16_3 slots (recommended by the manual).
That`s what i did, it`s in 1 and 3 slot`s and i`m sure about that because it`s running 16/16 and not 8/8

Guys just to be sure, take a look at the image, i`m using the slots that i make the blue arrow, is this correct?



Thanks

Last edited by wsarahan; 08-25-2013 at 04:47.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.