Guru3D.com Forums

Go Back   Guru3D.com Forums > Videocards > Videocards - NVIDIA
Videocards - NVIDIA This forum is all about NVIDIA graphics cards and their technology. Do you have a question regarding an older GeForce videocard? Want to tell people how stylish a game works on that new shiny watercooled GeForce GTX 580 or SLI gaming rig? Get in here!


Reply
 
Thread Tools Display Modes
low GPU usage problem
Old
  (#1)
evohan
Master Guru
 
Videocard: Asus DCU2 GTX670 4GB SLI
Processor: i7 4770k
Mainboard: MSI G45 Gaming
Memory:
Soundcard:
PSU: Corsair AX 760i
Default low GPU usage problem - 08-21-2013, 20:03 | posts: 178





some games give this problem , my cpu i5 2500k@4.7 ghz / GTX 670 sli 4gb
I cant find whats problem ? maybe take an i7 for use to Hyper Threading
   
Reply With Quote
 
Old
  (#2)
Agent-A01
Ancient Guru
 
Agent-A01's Avatar
 
Videocard: GTX Titan H20 1472/7600
Processor: i7 3770K@5Ghz HT H20
Mainboard: Asus P8Z77-WS
Memory: G.Skill 8GBx2 2400
Soundcard: Xonar Phoebus-PC360/HD598
PSU: SeaSonic Platinum-1000
Default 08-21-2013, 21:17 | posts: 6,557 | Location: USA

CPU is simply not fast enough. Clock it to 5ghz
   
Reply With Quote
Old
  (#3)
3dPlayer
Banned
 
Videocard: Have
Processor: a
Mainboard: good
Memory: day
Soundcard: or
PSU: not
Default 08-21-2013, 21:22 | posts: 1,822

That, but i would drop some settings here and there because by the looks of it that game is not so optimized.Or from another point of view 2x670 is super advanced for your system.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
evohan
Master Guru
 
Videocard: Asus DCU2 GTX670 4GB SLI
Processor: i7 4770k
Mainboard: MSI G45 Gaming
Memory:
Soundcard:
PSU: Corsair AX 760i
Default 08-22-2013, 00:05 | posts: 178

Quote:
Originally Posted by dr.noob View Post
That, but i would drop some settings here and there because by the looks of it that game is not so optimized.Or from another point of view 2x670 is super advanced for your system.
Iam using sgssaa4x but I think problem gpu not full load
   
Reply With Quote
 
Old
  (#5)
3dPlayer
Banned
 
Videocard: Have
Processor: a
Mainboard: good
Memory: day
Soundcard: or
PSU: not
Default 08-22-2013, 01:16 | posts: 1,822

Quote:
Originally Posted by evohan View Post
Iam using sgssaa4x but I think problem gpu not full load
You didn't understand, the game either is unoptimized or the cpu is capping your frames per second.Probably both.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
evohan
Master Guru
 
Videocard: Asus DCU2 GTX670 4GB SLI
Processor: i7 4770k
Mainboard: MSI G45 Gaming
Memory:
Soundcard:
PSU: Corsair AX 760i
Default 08-22-2013, 12:23 | posts: 178

Quote:
Originally Posted by dr.noob View Post
You didn't understand, the game either is unoptimized or the cpu is capping your frames per second.Probably both.
ok but I have same promblems in some others games
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Copyright (c) 1995-2014, All Rights Reserved. The Guru of 3D, the Hardware Guru, and 3D Guru are trademarks owned by Hilbert Hagedoorn.